Je vitaal voelen en je vitaliteit verhogen, wie wil dat nu niet? Uiteraard vertel ik je in dit artikel meer over wat vitaliteit is nu precies is en deel ik of je vitaliteit verhogen mogelijk is met het drinken van thee. Hieronder vind je dus ook een review van de Oolongthee van RIES Herbal Tea. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Neem ook eens een kijkje bij mijn andere artikelen in de categorie Voeding & Gezondheid.

Vitaliteit, was is het precies

Vitaliteit, was is het precies? Bij vitaliteit draait het allemaal om de energie en de kracht waarmee jij in het leven staat. Zowel emotioneel, fysiek als mentaal. Vitaliteit wordt ook wel levenskracht genoemd. Iemand die zich vitaal voelt, beschikt over een grote dosis energie, wilskracht, weerbaarheid en is veerkrachtiger.

Verwar vitaliteit niet met gezondheid en gezond zijn. Je vitaal voelen heeft uiteraard te maken met je lichamelijke gezondheid maar gaat daarbij nog wel verder: je fysieke gezondheid en welzijn is namelijk ook van belang. Denk hierbij aan het gevoel van geluk, ontspanning, zingeving en spiritualiteit.

Vitaliteit is niet meetbaar in cijfers en verschilt van persoon tot persoon maar jij als individu kunt de verschillen in vitaliteit zeker merken.

Kun je jouw vitaliteit verhogen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: JA, je kunt je vitaliteit verhogen. Je vitaliteit is namelijk afhankelijk van een aantal zaken, én daar heb jij invloed op!

  • beweging
  • mentaal
  • sociaal
  • slaap
  • voeding

Door voldoende te bewegen (bijvoorbeeld door te sporten vanuit huis) verbeter je niet alleen je conditie maar verlaag je ook het stressniveau van jouw lichaam. Tijdens het sporten en bewegen maakt je lichaam bepaalde hormonen aan waardoor jij je vitaler voelt. Je kunt ook je vitaliteit verhogen door voldoende te slapen, beoefenen van yoga, praten met vriendinnen en door middel van je voeding en supplementen.

Review je vitaliteit verhogen met de thee van RIES Herbal closeup

Je vitaliteit verhogen met de Oolong thee van RIES Herbal Tea

Boven de foto heb je al kunnen lezen dat het mogelijk is om je vitaliteit te verhogen door midden van je voeding. Gezond eten is belangrijk, voeding is immers dé brandstof voor je lichaam. Voldoende drinken is daarbij een belangrijk onderdeel, water en thee zijn daarbij de beste keuze.

De basis Oolongthee van RIES Herbal Tea onderscheid zich doordat deze thee de positieve effecten van zowel groene als zwarte thee combineert: het vitaliserende effect van de zwarte thee en het ontgiftende effect van de groene thee. Wist je dat je deze thee nog kunt uitbreiden met een vitaal en energiek kruidenextract? Een Ginseng kruidenextract is een supplement op waterbasis die energieniveau en mentale prestaties verhoogt. Een ideale en makkelijk manier om je vitaliteit te verhogen.

Op die manier kun je door het drinken van thee je vitaliteit verhogen. Daarnaast is 2 liter water drinken ontzettend belangrijk en is met het drinken van deze thee ontzettend makkelijk: de thee is namelijk erg lekker. Normaal drink ik voornamelijk groene thee met gember maar deze zwarte en groene thee combinatie met Ginseng zorgt meteen voor een ontspannen gevoel en ruikt heerlijk.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over vitaliteit en mijn review van de RIES Herbal Tea. Nu ben ik benieuwd, hoe ga jij je vitaliteit verhogen? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis