Het gezicht achter Mamazetkoers!

 

persoonlijk ik ben moeHai, Welkom op mijn website! Ik ben Francis Thomassen (33) en de eigenaresse van Mamazetkoers. Ik woon in Drunen samen met mijn man Jeffrey en onze twee kindjes Ize (5) en Luke (2).

Mamazetkoers gaat over mijn koers als mama, vrouw, echtgenote, levensgenieter en sport(fiets)liefhebster. Ik schrijf over het échte leven, over wat er zoal op mijn pad komt en schrijf over mijn liefde voor (gezond)eten en planten. Over alles dus wat jij als zelfbewuste en vooral echte mama nodig hebt!

Je vraagt je misschien af: Francis, wie is die zelfbewuste moeder dan? Deze vrouw geniet van het leven, wil tevreden zijn en heeft behoefte aan openheid en eerlijkheid in het dagelijkse leven en vooral in het moederschap. En is vooral niet opzoek naar het ‘perfecte plaatje’ op bijvoorbeeld Instagram. Een mama die bewuste keuzes maakt in de opvoeding maar het ook niet altijd weet en zoekende is. Deze mama heeft tijd voor zichzelf nodig en probeert de balans te vinden tussen lekker eten en bewegen. Op mamazetkoers vind je dus alles wat je als zelfbewuste en vooral échte mama nodig hebt! Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, tevreden te zijn en je laten genieten van het leven, bewegen, eten en planten.

Waarom de naam Mamazetkoers?  Een koers uitzetten en volgen is niets anders dan bepalen welke kant je op wilt en deze weg proberen te volgen. Waarbij afdwalen gelukkig altijd mogelijk is, met kinderen kan dat ook niet anders. Met andere woorden: het pad van ‘gewone’ en ‘eerlijke’ leven. Waarom ben ik gestart met bloggen? Simpel: ik schrijf graag en vind het leuk om dat met jullie te delen.

Mamazetkoers is sinds april 2018 online en elke maand verschijnen er 6 nieuwe artikelen. Alles over mijn koers in het leven en wat daarbij op mijn pad komt. Een uniek kijkje in mijn leven, ik maak het niet mooier dan het is maar schrijf over het échte leven en het echte moederschap. Met alle mooie hoogtepunten en de zware momenten zoals iedereen die kent. Ik hoop je te inspireren jezelf te zijn én tevreden te zijn met wie en hoe je bent als persoon. Niemand is perfect, ook al laat de online wereld je dat soms wel geloven. Iedere mama goed is zoals ze is!

Volg je mij tijdens mijn koers? Leuk! Heb je vragen of opmerkingen: neem dan contact met me op via de contactpagina. Het actuele blogschema vind je linksonder op deze pagina in de donkergrijze balk. Tot slot: vergeet met niet te volgen op Instagram en Facebook.

Liefs Francis.

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
LinkedIn1k

 

 

 

Wil je samenwerken met mij? Kijk dan op de zakelijke pagina voor meer informatie of neem contact met mij op.