Het gezicht achter Mamazetkoers!

Hai, Welkom op mijn website! Ik ben Francis Thomassen (33) en de eigenaresse van Mamazetkoers. Ik woon in Drunen samen met mijn man Jeffrey en onze twee kindjes Ize (5) en Luke (2).

mamazetkoers zakelijk over

 

Mamazetkoers gaat over mijn koers als mama, vrouw, echtgenote, levensgenieter en sportfietsliefhebster. Ik schrijf over het échte leven en over wat er zoal op mijn pad komt. Over alles dus wat jij als zelfbewuste, sportende en vooral echte mama nodig hebt!

Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen en gelukkig te zijn.  

 

 

Waarom de naam Mamazetkoers?  Een koers uitzetten en volgen is niets anders dan bepalen welke kant je op wilt en deze weg proberen te volgen. Waarbij afdwalen gelukkig altijd mogelijk is, met kinderen kan dat ook niet anders. Met andere woorden: het ‘gewone’ leven. Waarom ben ik gestart met bloggen? Simpel: ik schrijf graag en vind het leuk om dat met jullie te delen.

Sinds april 2018 is Mamazetkoers online. Wekelijks komt er een blog online over het familie leven, lifestyle, persoonlijke zaken of over voeding en gezondheid. Alles over mijn koers in het leven en wat daarbij op mijn pad komt. Daarnaast deel ik met jullie de leukste kleding en gadgets voor jezelf én de kinderen. Een uniek kijkje in mijn leven, ik maak het niet mooier dan het is maar schrijf over het échte leven en het echte moederschap. Met alle mooie hoogtepunten en de zware momenten zoals iedereen die kent. Ik hoop je te inspireren jezelf te zijn én het geluk te vinden met wie en hoe je bent als persoon. Niemand is perfect, ook al laat de online wereld je dat soms wel geloven.

Elke 2e woensdag van de maand komt er een extra artikel online: ik deel een lekker recept voor bij de borrel, een tussendoortje of een heerlijke complete maaltijd! Voor ieder moment dus. Naast schrijven is fietsen op mijn een van mijn sportfietsen ook een passie. Alles wat je moet weten met betrekking tot (fiets)sporten lees je in het artikel wat elke laatste woensdag van de maand online komt!

Volg je mij tijdens mijn koers(en)? Leuk! Heb je vragen of opmerkingen: neem dan contact met me op via de contactpagina. Heb je suggesties over artikelen die je graag wilt zien of iets anders? Schroom dan niet en laat het me weten. Ik ben trouwens ook te vinden op Instagram en Facebook, volg je me al?

Liefs Francis.

Wil je samenwerken met mij? Kijk dan op de zakelijke pagina voor meer informatie of neem contact met mij op.

 


Koers 2019!

In mijn ogen is een koers volgen ook jezelf een doel stellen om deze zo goed mogelijk te halen. De koers die ik nu uitzet bestaat uit:

  1. recepten maken en delen! Ik ben gek op lekker eten.
  2. uiteraard nog steeds de leukste mama zijn voor Ize en Luke!
  3. lekker in mijn vel zitten i.p.v. een bepaalt streefgewicht behalen.
  4. +100 km fietstocht maken én een koers fietsen.
  5. 1200 unieke bezoekers genereren op deze website en 1000 volgers op Instagram.

Wil je meer lezen over de koers van 2018 en 2019? Lees dan dit artikel.

Nieuwsbrief100
Facebook200
Instagram1k
LinkedIn1k