Over Mamazetkoers

 

persoonlijk ik ben moe

Het gezicht achter Mamazetkoers!

Hey, welkom op mijn website! Ik ben Francis Thomassen (34) en de eigenaresse van Mamazetkoers. Ik woon in Drunen samen met mijn man Jeffrey en onze twee kindjes Ize (5) en Luke (3).

Mamazetkoers gaat over mijn koers in het moederschap waarin ik zo dicht mogelijk bij mijzelf probeer te blijven in mijn rol als mama, vrouw, echtgenote, levensgenieter en sport(fiets)liefhebster. Ik schijf over mijn dagelijks leven, mijn worstelingen, deel hoogte- en dieptepunten maar laat ook andere mama’s aan het woord. Je vindt hier dus alles over no-nonsense moederschap, lifestyle en voeding en gezondheid.

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat jij ook jezelf durft te zijn! Maar wanneer durf je jezelf te zijn? Dat is wanneer je afstapt van het ‘perfecte’ plaatje, een moeder die bewuste keuzes maakt in bijvoorbeeld de opvoeding maar het ook niet altijd weet en zoekende is. Die tegen een vriendin durft te zeggen dat het moederschap soms ook gewoon zwaar kan zijn. De perfecte moeder bestaat namelijk niet, ondanks dat sommige ons dat willen laten geloven. 

Iedere mama heeft tijd voor zichzelf nodig is en is altijd opzoek naar de juiste balans. De balans tussen tijd voor jezelf en het gezin maar ook tussen lekker eten en bewegen

Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn! Ik daag je uit: ik stel me open voor jou, durf jij jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Heb je vragen of opmerkingen: neem dan contact met me op via de contactpagina. Het actuele blogschema vind je linksonder op deze pagina in de donkergrijze balk. Tot slot: vergeet met niet te volgen op Instagram en Facebook.

Liefs Francis.

Wil je samenwerken met mij? Kijk dan op de zakelijke pagina voor meer informatie of neem contact met mij op.

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
LinkedIn1k
LinkedIn
Share