Welkom op mijn site! Ik ben Francis Thomassen (32) en de eigenaresse van Mamazetkoers. Ik woon in Drunen samen met mijn man Jeffrey en onze twee kindjes Ize (3) en Luke (1).

Francis @ Mamazetkoers.nl

Mamazetkoers

Sinds april 2018 is Mamazetkoers online. Wekelijks komt er een blog online over mama-zijn, lifestyle, fietsen, lekker eten en drinken en de leukste kleding en gadgets voor jezelf én de kinderen. Op Instagram deel ik dagelijks in de stories wat er in mijn leven afspeelt. Waarom ben ik gestart met bloggen? Simpel: ik schrijf graag en vind het leuk om dat met jullie te delen. Het contact met jullie (de mamazetkoers volgers) vind ik het aller leukste!

Waarom de naam Mamazetkoers?  Een koers uitzetten en volgen is niets anders dan bepalen welke kant je op wilt en deze weg proberen te volgen. Waarbij afdwalen gelukkig altijd mogelijk is. In mijn ogen is een koers volgen ook jezelf een doel stellen om deze zo goed mogelijk te halen. De koers die ik nu (2018) uitzet bestaat uit:

  1. Uiteraard de leukste mama zijn voor Ize en Luke!
  2. 100 volgers genereren op mijn Blog, Facebook en Instagram.
  3. 150 km fietsen op de racefiets tijdens ”de uitdaging” die jaarlijks gehouden wordt voor Bavaria personeel.
  4. 5 kg afvallen (deze zijn helaas nog overgebleven van de zwangerschap van Luke).

Als je al enkele artikelen van mij gelezen hebt en me volgt op Instagram heb je gezien dat ik geen foto’s deel van mijn kinderen waar ze met hun gezichtje herkenbaar opstaan. Ik kies ervoor om alles online te zetten, zij niet. Die keuze mogen zij later voor zichzelf maken. Dit wil niet zeggen dat ik nooit foto’s deel, foto’s die al om een andere reden op internet staan deel ik wel gewoon.

Tot slot

Volg je mij tijdens mijn koers(en)? Heb je vragen of opmerkingen: laat het me weten via Francis@mamazetkoers.nl of neem contact met me op via de contact pagina. Heb je suggesties over artikelen die je graag wilt zien of iets anders? Schroom dan niet en laat het me weten.

Liefs Francis.

Nieuwsbrief50
Facebook130
Instagram430
LinkedIn