Zakelijk

Samenwerken met Mamazetkoers?

Bent u opzoek naar toffe influencer of goede content creator? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

foto homepage mamazetkoers

Samenwerken met Mamazetkoers kan door middel van een artikel, review, advertentie, post op sociale media, een winactie of een combinatie hiervan. Vrijblijvende persberichten zijn ook altijd welkom op onderstaand e-mailadres. Een samenwerking wordt op de website altijd kenbaar gemaakt met de #mamazetkoersAD. Eerlijkheid en transparantie staan bij mij voorop en ik ga daarom alleen samenwerkingen aan die bij mij en mijn website passen. Dat een artikel onderdeel is van samenwerking doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel (en/of review) en is volledig naar mijn persoonlijke mening opgesteld.

Uiteraard ben ik als content creator ook in te huren om teksten te schrijven voor uw website. Opzoek naar een gastblogger, krijgt u dat ene artikel niet op papier of ander advies nodig? Neem dan contact met me op, ik help graag. Referentie’s, aantallen unieke bezoekers, de DA-waarde van deze website, mijn bereik op Facebook en Instagram en andere informatie zijn op te vragen via onderstaande e-mailadres.

Naast een samenwerking maak ik in sommige artikelen gebruik van affiliatelinks en banners. Wil je hier meer over lezen? Lees dan het privacybeleid van Mamazetkoers. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail of neem contact met mij op via het contactformulier.

Liefs Francis
Francis@mamazetkoers.nl

Mamazetkoers is sinds 17 januari 2019 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nr: 73720100.


Mamazetkoers is met de volgende partijen al een succesvolle samenwerking gestart:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share