Zakelijk | Samenwerken met Mamazetkoers?

Welkom op de zakelijke pagina van Mamazetkoers. Wilt u samenwerken met Mamazetkoers? Dit kan zijn door middel van een artikel, review, advertentie of winacties. Persberichten zijn altijd meer dan welkom en kunt u sturen naar onderstaande e-mail adres. Een samenwerking wordt op de website altijd kenbaar gemaakt met de #samenwerking. Ik vind het belangrijk om hierin transparant te zijn naar mijn lezers. Dat een artikel op een samenwerking berust doet niets af aan de echtheid en is volledig eerlijk en naar mijn waarheid. Een samenwerking heeft hier geen invloed op.

Naast een samenwerking maak ik in sommige artikelen gebruik van affiliate links en banners. Wil je hier meer over lezen? Lees dan het privacybeleid van Mamazetkoers.

Informatie over aantallen unieke bezoekers en bereik op Facebook en Instagram zijn ook via onderstaande e-mailadres op te vragen.

Nieuwsbrief50
Facebook130
Instagram430
LinkedIn

Mamazetkoers is met de volgende partij(en) al een succesvolle samenwerking gestart:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar Francis@mamazetkoers.nl of neem contact met mij op via het contactformulier.

Francis

Francis @ Mamazetkoers.nl