Zakelijk

Ben jij opzoek naar een toffe influencer of goede content creator? Wil jij graag samenwerken met mij of met mamazetkoers.nl? Dan ben je op de juiste pagina belandt! Wist je dat ik met mijn bedrijf mamazetkoers al sinds 17 januari 2019 ingeschreven sta bij de Kamer van Koophandel (KvK nr: 73720100) en schrijf voor diverse websites en sociale mediakanalen?

foto homepage mamazetkoers

Samenwerken met op mamazetkoers.nl kan door middel van een artikel, review, advertentie, post op sociale media, een winactie of een combinatie hiervan.

Vrijblijvende persberichten zijn ook altijd welkom op onderstaand e-mailadres. Een samenwerking wordt op de website altijd kenbaar gemaakt met een disclaimer.

Eerlijkheid en transparantie staan bij mij voorop en ik ga daarom alleen samenwerkingen aan die bij mij en mijn website passen. Dat een artikel onderdeel is van samenwerking doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel (en/of review) en is volledig naar mijn persoonlijke mening opgesteld.

Uiteraard ben ik als content creator ook in te huren om teksten te schrijven voor jouw website. Opzoek naar een gastblogger, krijgt u dat ene artikel niet op papier of ander advies nodig? Neem dan contact met me op, ik help je graag.

Referenties, unieke bezoekers aantallen, de DA-waarde van deze website, mijn bereik op Facebook en Instagram en andere informatie zijn ook op te vragen via onderstaande e-mailadres.

Naast een samenwerking maak ik in sommige artikelen gebruik van affiliatelinks en banners. Wil je hier meer over lezen? Lees dan het privacybeleid van Mamazetkoers. Opzoek naar meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een e-mail of neem contact met mij op via het contactformulier.

Liefs Francis

francis@mamazetkoers

Met de volgende partijen ben ik al een succesvolle samenwerking gestart:


Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis