Samenwerken met Mamazetkoers?

Bent u opzoek naar toffe influencer of goede content creator? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en lees snel verder!

mamazetkoers zakelijk

Samenwerken met Mamazetkoers kan door middel van een artikel, review, advertentie, post op sociale media of een winactie. Vrijblijvende persberichten zijn ook altijd welkom op onderstaand e-mailadres. Een samenwerking wordt op de website altijd kenbaar gemaakt met de #mamazetkoersAD. Eerlijkheid en transparantie staan bij mij voorop en ga daarom alleen samenwerkingen aan die bij mij en mijn website passen. Dat een artikel onderdeel is van samenwerking doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel en is volledig naar mijn persoonlijke mening opgesteld. Een samenwerking heeft hier dus geen invloed op.

Uiteraard ben ik als content creator ook in te huren voor uw website. Opzoek naar een gastblogger, krijgt u dat ene artikel niet op papier of advies nodig? Neem dan contact met me op. Informatie over aantallen unieke bezoekers, DA-waarde en mijn bereik op Facebook en Instagram zijn ook via onderstaande e-mailadres op te vragen.

Naast een samenwerking maak ik in sommige artikelen gebruik van affiliate links en banners. Wil je hier meer over lezen? Lees dan het privacybeleid van Mamazetkoers. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail of neem contact met mij op via het contactformulier.

Liefs Francis
Francis@mamazetkoers.nl
Mamazetkoers is sinds 17 januari 2019 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nr: 73720100.

Nieuwsbrief100
Facebook200
Instagram1k
LinkedIn1k


Mamazetkoers is met de volgende partijen al een succesvolle samenwerking gestart: