Je denkt misschien dat als je zelf iets moois wilt maken voor in je interieur, dat het je ontzettend veel geld en tijd kost. Dat kan zomaar zo zijn, echter alleen niet met de DIY box van September18! Sinds een tijdje ben ik trotse member van deze toffe DIY box. In dit artikel ga ik je meer vertellen over deze DIY box om zelf je eigen luxe interieur items te maken. Uiteraard laat ik ook mijn eigen creaties zien. Lees je mee?

Moeders met weinig tijd die wél iets moois willen maken met de DIY box

Ik herken het als geen ander: ik vind het leuk om zelf mooie dingen te maken voor in huis maar geen tijd om een ingewikkeld patroon uit te zoeken. Laat staan alle benodigdheden bij elkaar te rapen en aanschaffen. De tijd die ik als mama voor mijzelf heb is schaars en wil ik dan zo optimaal mogelijk besteden, dat snap je vast wel!

Daarom is de DIY box van Septmeber18 zo ideaal. Het is een maandelijks membership en je ontvangt dan elke maand een ‘maak-het-zelf-pakket’ voor € 29,- (exclusief verzendkosten) en wordt compleet bij je thuis bezorgt. Alles wat je nodig hebt zit in de box, inclusief een instructie/patroon op papier en video. Door mijn membership creëer ik elke maand wat extra tijd voor mijzelf, ik geniet daar enorm van.

Met deze DIY box maak je met het grootste gemakt toffe items voor je interieur en leuke accessoires voor jezelf. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals wol – zijde – vilt – verf, waardoor de DIY box erg afwisselend is. Het mooie is: je hebt geen enkele ervaring nodig!

Er wordt overigens ruim van tevoren bekend gemaakt wat het onderwerp van de volgende DIY box is, mocht er een keer iets tussen zitten wat je niet leuk vindt mag je de box ook pauzeren. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, je betaalt de box dan ook niet. Om je een idee te geven van de DIY box laat ik hieronder mijn eerste twee 2 boxen zien + het welkomstcadeau dat je krijgt bij een membership van minimaal 3 maanden. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Macramé wandhanger in samenwerking met Happy Handmade Living

Hoewel het op de website van September18 staat, en ik ook zojuist nog in mijn inleiding aangaf, is dat iedereen de DIY boxen kan maken. Toch brak me even het zweet uit bij het zien van mijn eerste box! Mijn eerste box was de macramé wandhanger die gemaakt is in samenwerking met Happy Handmade Living.

Macramé is weer helemaal terug van weggeweest, doormiddel van verschillende knooptechnieken maak je de mooiste creaties voor in huis. Tegenwoordig is de macramé plantenhanger niet meer uit onze living weg te denken en spot je hem zowat in elke interieurzaak of tuincentrum. Ik kon niet wachten om met deze DIY box aan de slag te gaan!

En heel eerlijk? Met de duidelijke instructievideo, de werkbeschrijving op papier en extra foto’s was het maken van deze wandhanger een feestje en erg gemakkelijk. Uiteindelijk worden er maar twee soorten knopen gebruikt en was het echt niet ingewikkeld. Ik ben erg trots op het eindresultaat. Mijn dochter overigens nog meer, hij komt op haar slaapkamer te hangen. Met houten wasknijpers ga ik hem versieren met mooie teksten en kaarten.

Op de foto hieronder zie je trouwens hoe hij geworden is. Gaaf hè! Het is ook mogelijk om in het netje een potje met plantje te plaatsen. Net wat je leuk en mooi vindt.

Interieur DIY box voor moeders met weinig tijd wandhanger

Moederdagspecial: viltrozen in samenwerking met de Viltbloemist

De DIY box komt elke maand, het fijne daarvan is dat je voor elke box meer dan genoeg tijd hebt om hem te maken. Zoals ik al eerder aangaf, de tijd die ik als mama voor mijzelf heb is schaars. Soms heb ik een hele avond en op een ander moment mag ik blij zijn dan ik ergens een half uurtje in de week vrij kan maken. De box hoeft niet in een keer gemaakt te worden, ik werk eraan wanneer ik er zin in heb én de tijd voor heb. Tussendoor leg ik hem gewoon aan de kant.

Mijn tweede box was wederom een spektakel. Zelf rozen maken van vilt in de academie van de viltbloemist. Op de foto hieronder zie je hoe mijn rozen geworden zijn, erg tof toch? Wanneer je de tijd hebt en je de projecten ontspannen en op je gemak aanpakt kun je echt alles maken. Juist omdat je een maand de tijd hebt is haasten niet nodig. Ik ben dit membership ook aangegaan om te ontspannen, ondanks dat ik het graag goed wil doen.

Het is soms als moeder lastig om tijd voor jezelf te maken, deze DIY box helpt me daar echt bij. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om zo creatief met mijn handen bezig te zijn, toch weer iets anders dan creatief met woorden. Ik ben in elk geval erg trots op mijn creaties tot nu toe en kan niet wachten op de volgende boxen.

Interieur DIY box voor moeders met weinig tijd bloemen

Welkomstcadeau: Krukje met lontwol

Mijn membership ben ik voor minimaal drie maanden aangegaan, puur omdat ik de boxen echt leuk vind en er ontspanning en voldoening uithaal. Even tijd voor mijzelf, voorlopig zeg ik mijn box dan ook nog niet op. Wie een membership aangaat voor minimaal drie maanden krijgt ook nog eens een gaaf welkomstcadeau: namelijk een DIY krukje met lontwol. Ik heb er geen losse foto van maar je ziet hem op de foto helemaal bovenaan in dit artikel.

Mijn moeder is bijvoorbeeld stiekem al een beetje jaloers op mijn toffe krukje met lontwol. Wel wil ik er even bij vermelden dat het krukje met lontwol tegenwoordig niet meer in ivoorkleur maar in grey melange wordt geleverd.

Tot slot..

Ik hoop dat ik je op deze manier heb kunnen inspireren om tijd voor jezelf te maken met een DIY box van September18. Maak jij weleens tijd voor jezelf en hoe doe je dat? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Heb je vragen over tijd voor jezelf maken of over deze DIY boxen? Je mag me ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis