Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms een chaoot kan zijn, ondanks dat ik enorm goed ben in plannen en mijn huis er (meestal dan) opgeruimd uit ziet. Toch ben ik iemand die vaak op het laatste moment nog een kaartje en een cadeautje koopt voor een verjaardag of feestje. Stiekem ben ik ook weleens te laat. Het kan zijn dat ik vergeet iets te sturen of ik heb op dat moment gewoon geen kaartjes in huis én geen tijd om er nog snel een te kopen. Dit vind ik erg jammer, een kaartje is namelijk zo veel leuker dan een berichtje krijgen op je telefoon. Al kan het nog erger: een felicitatie via Facebook. Meestal krijg je die alleen omdat Facebook automatisch je vrienden laat weten dat je jarig bent. Erg attent is het niet en blij word ik er al helemaal niet van. Jij wel? Om altijd kaartjes in huis te hebben bestel ik mijn kaarten vooraf bij Kaartje2go, in dit artikel laat ik je de mogelijkheden zien. Zo ben je nooit meer te laat met een kaartje sturen! Ontvang jij liever een kaartje of een berichtje op je telefoon? Laat het me weten bij de reacties hieronder.

Nooit meer te laat een kaartje sturen -

Nooit meer te laat een kaartje sturen!

Net als vele anderen stuur ik weinig kaartjes, de reden heb ik al bij de inleiding verteld. Helaas krijg ik zelf ook weinig kaartjes. Het is net als met kerstkaarten denk ik: je stuurt de mensen een kaartje van wie je er zelf ook een hebt gekregen. Uiteindelijk wordt het aantal verstuurde kaartjes jaarlijks minder. Een verjaardagskaart krijg ik tegenwoordig ook alleen nog maar van mijn opa en oma, jammer. Het is eigenlijk best simpel, een kaartje versturen. In de foto’s hieronder zie je mijn bestelling en waarom ik dit gedaan heb.

Verjaardagskaartjes

kaartje sturen verjaardag -

Ik bestelde een set verjaardagskaarten van 5 stuks inclusief enveloppen. Hierboven zie je voorkant en een gedeelte van de binnenkant. Het is een ”standaard” verjaardagskaart met onze namen erin.  Op deze manier heb ik altijd een set kaarten in huis. Bij een verjaardag kan ik er zelf nog een extra persoonlijk stukje in schrijven en dan opsturen of zelf op de bus doen. Ikzelf vind dit ideaal. Op deze manier heb ik voor een feestje dus ook altijd een leuke kaart in huis en hoef ik nooit meer last minute naar de supermarkt voor een (lelijke) kaart.

kaart met cadeau mamazetkoers -

Ook mannen vinden het leuk om een kaartje te krijgen, zeker bovenstaande kaart inclusief cadeaubon van bol.com. Bij Kaartje2go kun je tegenwoordig ook een cadeau meesturen met je kaart, in dit geval dus een cadeaubon. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld niet aanwezig kunt zijn bij een verjaardag maar je wel iets wilt geven. Deze kaart en cadeaubon werd trouwens geleverd in een mooie geschenkdoos. Je ziet hem op de eerste foto, het is het doosje met ”verrassing” erop. Een feestje op uit te pakken.

Voor de (nieuwe) mama

kaart sturen geboorte mamazetkoers -

Op bovenstaande kaart zie je een geboortekaartje. Deze is helemaal neutraal waardoor hij zowel voor een jongen als een meisje geschikt is. Zwangere vriendinnen? Je kunt deze kaart ook ruim van tevoren bij je thuis laten bezorgen. Wanneer de kleine geboren is doe je hem zelf op de bus of geeft hem persoonlijk af. Ook hier kun je zelf nog een extra stukje inschrijven wat de kaart nog persoonlijker maakt. Stiekem is het ook bijzonder om een geschreven kaart te krijgen. Ook nu koos ik voor een extra cadeau, deze schattige theezakjes. Kan de kersverse mama extra genieten!

verjaardagskaart mamazetkoers sturen -

Het leuke van verjaardagen is dat je ze eigenlijk al lang van tevoren weet. Zo kun je al je kaarten al maken én digitaal inplannen. De kaart wordt dan 1 dag voor de verjaardag verzonden. Wil je net als ik liever de kaart zelf versturen? Bestel dan al je kaarten aan het begin van het jaar en je bent nooit meer te laat. Bovenstaande kaart is voor mijn petekindje die in oktober alweer 3 wordt (waar blijft de tijd). Gelukkig is hij nog niet online te vinden en kan ik daarom die kaart makkelijk met jullie delen!

Tot slot..

Nu bestaat natuurlijk altijd de kans dat ik te laat de verjaardagskaarten bestel, maar daar gaan we niet vanuit. Vind jij het leuk om kaartjes te krijgen en verstuur jij nog kaarten? Laat het me weten door hieronder een reactie achter te laten, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd via de contactpagina contact met me opnemen.

Vorige week gaf ik je een kijkje wat er allemaal in mijn leven speelt, heb jij dit persoonlijke artikel al gelezen?

Liefs Francis

Dit artikel is tot stand gekomen middels: #mamazetkoersAD, dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van dit artikel.

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share