Wat groeit mijn kleine vriendje als kool zeg. Luke is mijn jongste en zal daarom altijd ”klein” blijven voor mijn gevoel maar deze bijna peuter groeit ontzettend snel uit zijn kleding. Daarom was ik ook erg blij dat Schattigebabykleertjes.nl contact met mij zocht: of ik het leuk vond om voor Luke wat tofs uit te zoeken en hier een review over te schrijven. Omdat ik al maanden op zoek ben naar een goede zomerjas voor Luke besloot ik het aanbod aan te nemen! In dit artikel lees je welke nieuwe kleding ik heb besteld. Lees je mee?

Nieuwe kleding voor Luke

Zoals jullie weten ben ik een voorstander van winkelen in je eigen dorp of stad en het steunen van zo veel mogelijk lokale ondernemers. Dat vind ik nog steeds en koop daarom zo veel mogelijk al onze kleding hier in het dorp. Toch lukt het niet altijd om de juiste items te vinden en dan biedt online winkelen een goede uitkomst, je hoeft immers dan niet stad en land af. In de inleiding kon je het al lezen, ik ben al maanden opzoek naar een toffe zomerjas voor Luke en ik kan alvast verklappen: ik heb een hele gave gevonden! En nog een hoop leuke dingen meer. Hier komen ze:

Spijkerbroekbroek voor mamazetkoers -

broek achter mamazetkoers -

Luke is vrij lang voor zijn lengte, sinds hij 1,5 jaar oud is zit hij al in maat 92. Het was lang zoeken voordat ik broeken heb gevonden die wel de lengte bieden maar bovenin niet te wijd zijn. Ze moeten namelijk niet afzakken, helaas doen de meeste dat wel. De broekjes van Dirkje doen dat niet, dit komt omdat ze bovenin erg smal zijn. Ideaal voor mijn smalle lange ventje. Zelf had ik er ook al twee andere varianten van, een donkerblauwe en een grijze. Je kan ze prima overal mee combineren. De broek op de foto bestelde ik in maat 92.

T-shirt

shirt mamazetkoers -

Voor Ize heb ik al enkele items van dit merk, maar toen ik dit shirt van B-Nosy voor Luke zag was ik direct verkocht. De kleur knalt er op de foto minder goed uit dan in het echt, maar geloof me: het oranje spat ervan af! Doordat het shirt niet geheel oranje is kleurt het ook goed bij de mooie blonde haren van Luke. Ikzelf vind het een heel stoer shirt. Ook leuk: wanneer het wat kouder wordt, (als hij dan nog past) is hij ook tof onder een vestje of jasje waardoor hij hem in principe nog lang aan kan. Ik ben een voorstander om kleding zo lang mogelijk te gebruiken. De maat van het shirtje is 92.

Groene Trui

trui groen mamazetkoers -

Een merk wat ik nog niet kende is Moodstreet, maar wat een stoer merk voor boys is dit zeg! Omdat ik voor Luke al genoeg zomerkleding had heb ik ook alvast een aantal items besteld voor het najaar. Zoals deze lekkere trui. Ik ben vooral verliefd op deze mooie kleur. Heel eerlijk? Ik vind het best lastig om soms mooie en leuke kleding voor Luke te vinden. Voor Ize is de keuze enorm terwijl dit voor jongens veel minder is. Stiekem vind ik dat wel jammer. De trui bestelde ik alvast in maat 98, klein beetje op de groei. In het ergste geval zijn de mouwen misschien te lang, maar die kun je gewoon oprollen.

Gele Trui

Trui geel mamazetkoers -

Naast de groene trui kwam ik ook deze gele trui tegen. De trui is van het merk van Name-It en kocht hem in maat 92. Deze trui was in 98 al uitverkocht, maar omdat hij zo leuk is waag ik de gok en heb ik hem gewoon in 92 besteld. Misschien dat de trui dan de winter niet haalt maar de herfst moet zeker lukken. Ik vind okergeel gewoon een hele toffe kleur, daarnaast valt hij ook ruim dus het komt vast goed.

Sokken

sokken mamazetkoers -

Sokken, niet de leukste items om te bestellen maar wel nodig. Zeker omdat hij veel op sokken loopt, ook buiten, slijten ze erg hard. Deze sokken van Name-it zijn in neutrale kleuren waardoor ze overal wel bij passen. Naast het feit dat Luke lang is, heeft ie ook al aardig grote voeten. Hij heeft nu maat 23. Deze sokken zijn in maat 22-24 en zijn dus precies goed. Verder heb ik er ook niks over te melden, het zijn immers gewoon sokken 😉 .

Zomerjas

zomerjas mamazetkoers -

Na heel lang zoeken heb ik hem gevonden, een zomerjas voor Luke. De jas op bovenstaande foto is een zomerjas van Name-It in maat 98. Jassen koop ik graag altijd lekker ruim. Ze gaan dan lang mee én is er voldoende ruimte om er in de herfst ook een trui onder te dragen. Toen de jas binnenkwam was hij niet helemaal zoals ik hem verwacht had. De kwaliteit is prima, daar is niets mis mee maar op de foto’s leek hij dezelfde kleur als de trui van Moodstreet hierboven. Op mijn foto’s is duidelijk te zien dat dit niet het geval is. De jas is echt groen terwijl de trui meer tegen het turquoise aan zit. Desalniettemin zijn we enorm blij met deze stoere jas en heeft Luke hem al vaak aan gehad.

Tot slot..

Ik ben erg blij met mijn bestelling, alles past of is op de groei gekocht. Het is vooral erg fijn om eindelijk een zomerjas voor Luke in huis te hebben en om al een beetje voorbereid te zijn op het koudere weer. Al gaan we natuurlijk wel eerst van de zomer genieten. Dat doen we dit jaar nog in deze fijne tuin. Wat vind jij van de items die ik uitzocht voor Luke? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact met mij zoeken via de contactpagina.

Liefs Francis

Dit artikel is tot stand gekomen middels: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel.

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share