Ligt het aan mij of is er nog maar weinig origineels te koop voor vaders en papa’s in spe? Toch best jammer want voor (aanstaande) moeders is er meer dan genoeg verkrijgbaar, zowel tijdens als na de zwangerschap. Voor mannen was er nog geen origineel cadeau, tot nu! In dit artikel deel ik graag enkele tips met je voor een origineel cadeau voor vaders! Het maakt niet uit of hij net papa is geworden of al wat jaartjes meedraait! Overigens dus een dikke tip voor komende vaderdag. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Een origineel cadeau voor (aanstaande) vaders

In dit artikel deel ik 3 originele vader(dag) cadeautjes met je, waarvan ik er één extra in het zonnetje zet. Dat is namelijk de Vaderboks. Deze heb ik afgelopen weekend aan mijn man voor Vaderdag cadeau gegeven, een doos waar echt elke vader blij van wordt. Hierover dus straks meer.

Stoere bag

Wij dames, ik spreek uit ervaring, sjouwen wat mee op een dag. Zeker met kleine kinderen. Het aanbod in mooie en leuke luiertassen is dan ook groot, althans: voor moeders. Ik denk dat de meeste mannen met 99% van die tassen niet gezien wilt worden. Heel eerlijk? Ik snap het wel, de meeste prints en designs zijn zelfs voor mij nog te heftig.

Wil jij jouw man, beste vriend, broer of andere (aanstaande) vader verrassen met een origineel cadeau? Ga dan eens opzoek naar een groter en stoere (liefst lederen) bag voor mannen. Hij en zij hebben dan beide een eigen tas om alle toebehoren als kersverse ouder mee te nemen. Daarnaast is de tas natuurlijk ook gewoon nog te gebruiken voor andere zaken.

Espresso gadget

Zodra je kindje geboren is, wordt koffie je beste vriend. Geloof me, sinds ik moeder ben is de koffie niet aan te slepen en ben bang dat deze fase voorlopig nog niet over gaat. In het begin is het om na een zware lange nacht een beetje wakker te blijven en straks wanneer ze zelfstandig op stap gaan is het om juist niet in slaap te vallen totdat ze weer veilig en wel thuis zijn.

Dus verras de vader (in spe) eens met een mini espresso to go apparaat zodat hij werkelijk overal een kopje koffie kan zetten. De apparaatjes zijn klein en werkt zonder batterijen en stroom. Stiekem voor jezelf ook nog handig én past dus prima in die stoere bag die ik eerder noemde in dit artikel. Al met al een origineel cadeau!

Dé vaderboks

Nu is die stoere bag of dat mobiele koffiezetapparaat natuurlijk leuk om te geven maar valt in mijn ogen in het niet bij dé Vaderboks. De Vaderboks is namelijk een ultiem en origineel cadeau voor elke kersverse of aanstaande vader. Een origineel cadeau waar hij wel op zit te wachten, in plaats van een schouderklopje of afgezaagd pakketje bier. Die heeft hij inmiddels wel genoeg gehad toch?

Dus, wordt jouw man, goede vriend, broer of goede bekende vader of is het zijn eerste Vaderdag? Denk dan eens aan dit originele cadeau voor mannen! Het eerste jaar als nieuwbakken ouder is zwaar, ik spreek uit ervaring. De Vaderboks is er volledig op gericht om de vader hierin optimaal te ondersteunen. Voor de moeders zijn al jaren meerdere van dit soort pakketten te verkrijgen maar nu is die er dan ook voor de vader (in spe). Eindelijk, want de man telt ook mee!

Hoewel mijn man al een paar jaar vader is, was ook hij ontzettend blij met de inhoud van de doos die hij heeft gekregen voor Vaderdag. Want de zorgen en de slapelozen nachten houden niet op na het eerste jaar. Ook hier spreek ik weer uit ervaring.

een origineel cadeau voor (aanstaande) vaders inhoudsfoto mamazetkoers

Dit zit er in de Vaderboks

Op de foto hierboven zie je wat je kunt verwachten in de Vaderboks, zoals je kunt zien een origineel cadeau voor aanstaande vaders. Hieronder nog een kleine opsomming van mijn favoriete in de doos:

  • oordoppen
  • papa beer
  • zwangerschapsliteratuur met een knipoog
  • gezichtsmasker
  • foooty

De producten in de Vaderboks kunnen wisselen, wat in onze doos zat wil niet zeggen dat dit er altijd in zit. Wel heeft de Vaderboks een gemiddelde waarde van € 200,- en is verkrijgbaar voor € 95,-. De doos bevat 10 hoogwaardige producten en is binnen 2 werkdagen in huis. Let wel op: de Vaderboks is minder geschrikt om aan je eigen vader te geven omdat er ook seks gerelateerde items in het pakket inzitten.

Tot slot..

Je vraagt je misschien af waarom ik de Vaderboks al eerder cadeau heb gegeven maar het antwoord is simpel: mijn dochter en ik zijn op Vaderdag helemaal niet thuis. Wij gaan namelijk weer deelnemen aan de Strong Viking Run en ik kon het natuurlijk niet laten om mijn origineel cadeau al te geven. Nu ben ik nieuwsgierig, wat vind jij van de vader cadeaus in dit artikel en dan met name de Vaderboks? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis