Op mijn blog geef ik ondernemende moeders graag een beetje extra aandacht. In dit artikel staat de stijlvolle webshop Bellavoir van Saskia centraal. Stiekem ben ik een groot fan van deze webshop, ik heb ondertussen al verschillende toffe items uit haar shop in mijn kast hangen. Na het lezen van dit artikel misschien jij ook wel! Benieuwd naar de stijlvolle webshop Bellavoir? Lees dan snel verder.

De stijlvolle webshop Bellavoir

Bellavoir is de stijlvolle fashion webshop van Saskia en de kans is groot dat je haar kent van haar persoonlijke mamablog Twinkelbella. Ik volg haar daar al een tijdje om haar eerlijke aanpak in het moederschap. Saskia is en echte dame die zichzelf durft te zijn, ondanks dat dat soms gaat met vallen en opstaan. Uiteraard volg ik haar ook om haar fashion tips. Zo is de ‘Twinkelbella knot’ een ware hit en menig volger was jaloers op haar kledingstijl. Was, want met de komst van Bellavoir kunnen we allemaal stralen in haar unieke stijlvolle fashion.

Bellavoir

Wist je dat ”Bella” mooi betekent en ”voir” zien? De naam Bellavoir is bewust gekozen, zo verwijst het eerste stukje naar haar andere bedrijf en zien is om meerdere redenen belangrijk. Saskia vindt het belangrijk dat iedereen gezien mag worden, we zijn allemaal prachtig zoals we zijn, maar ook gezien voelen. Dat laatste is wat je ook echt merkt wanneer je contact opneemt met het team achter Bellavoir.

Bellavoir staat voor écht contact en service. In de shop vind je onder meer:

  • (uiteraard) kleding
  • tassen
  • jassen
  • sjaals
  • schoenen
  • sieraden
  • en andere accessoires.

Aan de collectie van deze stijlvolle webshop worden ook regelmatig nieuwe items toegevoegd.

Dit maakt Bellavoir uniek!

Bellavoir bestaat nu een jaar, een mooie mijlpaal dus om daar met dit artikel dan ook bij stil te staan. Een nieuwe shop beginnen is niet makkelijk en het eerste jaar is altijd hard werken (daarna ook natuurlijk). De indruk die ik heb, is dat vele dames met mij fan zijn geworden. En terecht, je moet deze stijlvolle webshop echt eens bezoeken. Om een nog betere indruk te krijgen zou ik je ook adviseren om de shop op Instagram te volgen: Bellavoir Fashion.

Maar wat maakt deze stijlvolle webshop dan uniek? Op de eerste plaats is dat Saskia zelf. Ze draagt de kleding zelf, kiest alleen items waar ze achter staat, die eindeloos te combineren zijn én staat garant voor de kwaliteit. Haar doel met Bellavoir is om de liefde voor fashion over te brengen op jou en mij. Elk pakketje, groot of klein, wordt met liefde ingepakt en verzonden met een persoonlijk handgeschreven kaartje en een presentje. Hierin komt het gezien worden weer mooi tot uiting.

Persoonlijk stijladvies

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen online shopper was. Natuurlijk bestelde ik wel eens wat online maar hiervan stuurde ik altijd een deel terug. Geen idee welke maat ik moest hebben, hoe een item echt valt en ga zo maar door. Bij Bellavoir is dat anders. Saskia weet haar maten, is zelf het model op de foto en schrijft een zeer uitgebreide beschrijving bij elk artikel. Op die manier kun je goed zien hoe het artikel valt én weet je welke maat je het beste kunt kiezen.

Zo geeft ze bijvoorbeeld bij de dark skinny jeans op de foto hierboven aan dat zijzelf hiervan maat 38 draagt terwijl dat normaal 34/36 is. Extra vermeld ze er nog bij dat de broek smaller valt en het verstandig is om een maatje groter te bestellen. Mocht je alsnog twijfelen over de maat of hoe je het kledingstuk het beste kunt combineren mag je altijd via de chat op Instagram of Facebook contact opnemen. Je wordt persoonlijk te woord gestaan en zeer goed geholpen. Dat is echt heel erg fijn.

Snelle verzending

Natuurlijk ben je als webshop afhankelijk van pakketdienst, dus garanties zijn er nooit, maar mijn ervaring is wel dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Vaak wordt het de volgende dag al verzonden en heb je binnen 2 werkdagen je nieuwe fashion items al in huis.

Alles wordt overigens verzonden met PostNL en krijg je bij een bestelling vanaf € 75,- gratis verzending.

Grotere maten

Als laatste wil ik nog wel vermelden dat de eigenaresse van deze stijlvolle webshop ontzettend haar best doet om ook rekening te houden met dames met een grotere kledingmaat. Zo zet ze ook modellen in met een grotere maat zodat iedereen kan zien hoe het item dan valt. Elk lichaam is namelijk anders. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk maar ze besteed er zeker aandacht aan.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over de stijlvolle webshop van Saskia: Bellavoir. Neem dus zeker een kijkje op de website en Instagram pagina van deze toffe shop! Mocht je het leuk vinden om meer te lezen over mijn kledingstijl, dan raad ik je aan om ook het artikel ‘dit is mijn kledingstijl’ te lezen. Nu ben ik nieuwsgierig, hoe is jouw kledingstijl en ga je deze toffe stijlvolle webshop een bezoekje brengen? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Foto credits: Bellavoir.

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis