De leukste cadeautjes voor familie en vrienden? Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best lastig vind om een goed cadeautje te bedenken voor mijn man, familie en vrienden. Jij ook? De kans is groot van wel. Er is altijd wel iemand jarig, komen de feestdagen eraan, is het Valentijnsdag of een speciaal jubileum maar ook wanneer je iemand wilt bedanken: zet ik voor jou de leukste cadeautjes voor familie en vrienden op een rijtje. Nieuwsgierig geworden naar een paar leuke en persoonlijke items? Lees dan snel verder.

De leukste cadeautjes voor familie en vrienden

Ben je nog opzoek naar een leuk verjaardagscadeau of een origineel valentijnscadeau? Veel mensen hebben vrijwel alles al, het vinden van een uniek cadeautje is dan best moeilijk. Juist daarom deel ik in dit artikel de leukste cadeautjes voor familie en vrienden. Ik weet zeker dat er altijd voor iedereen een tof en uniek cadeau te vinden is.

Ik ben er dus van overtuigd dat er voor jouw partner, verre oom, zoon, dochter of goede vriend(in) iets bij zit. Of het nu gaat om een cadeau voor hem of een cadeau voor haar: hier volgen nu de leukste cadeautjes voor familie en vrienden.

Een leren schort met naam

Laat ik maar met het meest toffe item beginnen, namelijk een leren schort met naam! Dit leren schort stond al een flinke tijd op mijn wensenlijstje maar stiekem ook op die van mijn man. De oplossing? Ik heb onze achternaam in het schort laten graveren. Hoe tof is dat?! Je ziet hem op de foto bovenaan in dit artikel en hieronder een close-up van de gravering. Er zijn verschillende designs en graveringen mogelijk wat dit leren schort erg persoonlijk maakt. Hij is te koop bij YourSurprise.

De leukste cadeautjes voor familie en vrienden mamazetkoers leren schort close up

Gepersonaliseerde leren schort

Dit cadeau is dus voor iedereen die graag in de keuken staat of buiten bij de BBQ. Net als wij ook een fan van de BBQ? Maak dan eens deze kalfsrollade van de BBQ of ga voor vegetarisch en kies voor de aubergine.

Chocolade

Laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van chocolade? Gelukkig is er tegenwoordig lekkere chocolade te koop die je kunt voorzien van een extra boodschap. Denk bijvoorbeeld aan een Toblerone voorzien van een naam, chocolade bonbons met een foto, een chocolade giftbox met kaartje of chocotelegram. Het mooie van dit cadeau is dat het ook voor een wat minder vrolijke gelegenheid goed past, bijvoorbeeld om iemand sterkte te wensen.

Gepersonaliseerde mokken

Drinken jij en je beste vriendin veel thee of koffie? Of misschien je ouders, jij en je partner of juist samen met je kinderen? Hoe gaaf is het dan om je eigen mokken te personaliseren? Op de foto hieronder zie je dat ik mijn keuze vrij simpel heb gehouden: één mok voor mijn man en eentje voor mij. Het kan maar beter meteen duidelijk zijn toch 😉 .

De leukste cadeautjes voor familie en vrienden gepersonaliseerde mokken mamazetkoers

Unieke eigen mokken

De kleur, het design, een foto of afbeelding: het is allemaal mogelijk. Nu heb ik deze gepersonaliseerde mokken laten bedrukken voor mij en mijn man maar zoals ik al aangaf is het ook een heel leuk cadeau voor een vriendin, je moeder, beste vriend en ga zo maar door.

Wijnkist en glazen

Er gaat niets boven ”wijnen – wijnen – wijnen” en dan snap je meteen wat ik bedoel. Wijn is altijd goed en mag daarom niet in mijn leukste cadeautjes overzicht ontbreken.

Een van de leukste cadeautjes waar je vrienden en familie blij mee kunt maken is dus niet alleen met wijn maar wat dacht je van een gepersonaliseerde wijnkist? Je kan er ook nog voor kiezen om er unieke glazen bij te geven. Zowel de kist als de glazen kun je helemaal naar wens vormgeven en laten graveren. Een uniek Valentijn cadeautje, zowel voor je partner of je beste vriendin. Of voor de zomaar: wijn is zoals eerder gezegd altijd goed.

Droogbloemen

Het laatste item in mijn rijtje met de leukste cadeautjes voor familie en vrienden zijn droogbloemen in een houten standaard. Ik word in elk geval altijd heel erg blij van bloemen en droogbloemen blijven minimaal een jaar ontzettend mooi. Mijn droogbloemen staan in een standaard mooi te pronken op mijn werkplek maar staat natuurlijk in elke ruimte prachtig.

Wederom een ideaal cadeau dat je ook op meerdere momenten kunt geven. Hieronder zie je de bloemen met mijn gepersonaliseerde standaard. Ik vond het tof om voor onze familienaam te kiezen maar ook hierin is weer van alles mogelijk, net hoe jij het wilt hebben.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel met de leukste cadeautjes voor familie en vrienden. Ik hoop je met dit artikel te hebben kunnen inspireren voor een tof cadeau met de feestdagen, Valentijnsdag of voor welke gelegenheid dan ook. Heb jij nog een leuke cadeautip? Laat het me weten bij de reacties hieronder of stuur me een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis