Mamazetkoers is nu meer dan 8 maanden online. De tijd gaat erg snel! Een tijd terug publiceerde ik een artikel waarin je me beter leerde kennen. Hebben jullie al een beetje een idee wie ik ben? In dit artikel leer je me (nog) beter kennen: 10 keer dit weet je nog niet van mij! Lees je mee? Wist je er al wel een paar, zo ja welke? Wat weet eigenlijk niemand van jou? (wat je uiteraard wel wilt delen). Laat het me weten bij de reacties hieronder.

10 keer dit weet je nog niet van mij

10 keer dit weet je nog niet van mij!

1. in elke vervelende situatie benoem ik ook altijd iets positiefs. Al is het maar om de humor erin te houden.

2. alles in huis een ”vaste” plek heeft en ik me daar heel prettig bij voel.

3. ork-ork-ork, Francis eet ijs met een: vork (dat doe ik dus serieus).

4. alle zwemdiploma’s heb die er zo’n beetje bestaan? Ik heb ook alle diploma’s om badjuf & strandwacht te zijn. Voordat ik kinderen had ben ik hier ook actief werkzaam in geweest.

5. ik mijn huis niet uit kan als ik niet eerst alles beneden heb opgeruimd?

6. en dus ook niet kan gaan slapen als het beneden niet is opgeruimd? (dwangneurose?)

7. officieel mijn naam eigenlijk geen Francis is omdat mijn vader vergeten is mijn voornaam door te geven bij de geboorteaangifte? Mijn eerste doopnaam is mijn voornaam. (sorry pap) Ook wel handig ter voorkoming van identiteitsfraude 😉

8. ik overspannen thuis heb gezeten en mede daarom mijn promotie heb teruggegeven?

9. dat ik super onhandig ben en soms niet goed over dingen nadenk.

10. de zwangerschapsdementie niet verdwenen is na de 2e bevalling en ik dus écht alles vergeet?

Tot slot..

Zo, nu weten jullie nog meer over het gezicht achter Mamazetkoers. Wist je er al wel een paar, zo ja welke? Wat weet eigenlijk niemand van jou? (wat je uiteraard wel wilt delen). Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd via de contactpagina iets laten weten. Is er nog iets wat je van mij wilt weten? Laat het me vooral weten. 🙂

Liefs Francis.

Nieuwsbrief100
Facebook200
Instagram1k
LinkedIn1k


16 reacties

Yousra Yasmine · december 10, 2018 op 12:31

Wat leuk dat je blog alweer acht maanden online staat! Wat een leuke weetjes! Zeker die dat je ijs eet met een vork!
Wat ik ook een leuk weetje vond is dat je zo veel zwemdiploma’s hebt! Ik vind zwemmen zelf ook super leuk!

  Francis | Mamazetkoers · december 10, 2018 op 18:25

  Zwemmen is geweldig. Leuke reactie dank je wel!

Boudewijn · december 10, 2018 op 12:48

Je hebt een lage bloeddruk waardoor je o.a. snel een rode neus krijgt bij een beetje kou. Ook zul je snel koude voeten en handen hebben?

  Francis | Mamazetkoers · december 10, 2018 op 13:34

  Ik heb eigenlijk altijd koude handen en voeten, maar een lage bloeddruk heb ik niet haha. Hoezo?

Laura | I scream beauty · december 10, 2018 op 14:23

Leuke feitjes!

  Francis | Mamazetkoers · december 10, 2018 op 18:26

  Thanks!

Naomi · december 10, 2018 op 14:33

Wat een leuke lijst wat bijna niemand weet van mij is dat ik erg bang ben van kikkers zelf als ik ze nog maar zie op tv wordt ik al misselijk

  Francis | Mamazetkoers · december 10, 2018 op 18:26

  Ieee.. Kikkers! Ben er ook geen fan van. Leuk dat je dat feitje over jezelf deelt hier!

Yvonne · december 10, 2018 op 15:22

Wat goed, dat het je ook in een minder leuke situatie lukt om iets positiefs te benoemen. Als mama extra belangrijk vind ik. Leuk om zulke persoonlijke dingen te delen met je lezers trouwens. Misschien moet ik dat ook eens doen. 🙂

  Francis | Mamazetkoers · december 10, 2018 op 18:26

  Altijd leuk toch! Dank je wel voor je leuke reactie!

Wanda Bisschop · december 10, 2018 op 18:35

Grappig dat je ijs met een vork eet en bijzonder dat je pas weg kunt gaan als alles is opgeruimd. Lijkt mij ook erg lastig. Zelf check ik alles driedubbel, heb ik mijn camera bij me, het extra geheugenkaartje, de accu, eventuele papieren enz enz.

  Francis | Mamazetkoers · december 10, 2018 op 19:01

  Ja noem het een tik ofzo.. haha. Ik vergeet dat altijd te checken en dus mee te nemen. Oeps.

Susanna Vieveen · december 10, 2018 op 18:36

8 maanden gaan snel voorbij he? Ik vind het leuk dat je weetjes over jezelf deelt met de lezers van je blog want zo maak je alles nog net wat persoonlijker. Ik ben overigens ook heel onhandig! Ik struikel over alles en heb een heel slecht evenwichtsgevoel.

  Francis | Mamazetkoers · december 10, 2018 op 19:01

  Ja dat gaat echt snel voorbij en hij groeit ook enorm. Zo tof. Wel vervelend een slecht evenwicht. Hopelijk heb je er niet te veel last van.

Janet | thatonetime · december 12, 2018 op 18:14

Leuk om te lezen. Ik zou willen dat ik de drang had om alles op te ruimen voordat ik wegga of ga slapen. Ik ben daar juist heel laks in. IJs eet ik ook met een vork, niets mis mee toch!? 😉

  Francis | Mamazetkoers · december 13, 2018 op 19:52

  Yeah, een medestander. Die mensen die ijs met een lepel eten weten gewoon niet hoé fijn het is met een vork. haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.