Mamazetkoers is nu meer dan 8 maanden online. De tijd gaat erg snel! Een tijd terug publiceerde ik een artikel waarin je me beter leerde kennen. Hebben jullie al een beetje een idee wie ik ben? In dit artikel leer je me (nog) beter kennen: 10 keer dit weet je nog niet van mij! Lees je mee? Wist je er al wel een paar, zo ja welke? Wat weet eigenlijk niemand van jou? (wat je uiteraard wel wilt delen). Laat het me weten bij de reacties hieronder.

10 keer dit weet je nog niet van mij!

1. in elke vervelende situatie benoem ik ook altijd iets positiefs. Al is het maar om de humor erin te houden.

2. alles in huis een ”vaste” plek heeft en ik me daar heel prettig bij voel.

3. ork-ork-ork, Francis eet ijs met een: vork (dat doe ik dus serieus).

4. alle zwemdiploma’s heb die er zo’n beetje bestaan? Ik heb ook alle diploma’s om badjuf & strandwacht te zijn. Voordat ik kinderen had ben ik hier ook actief werkzaam in geweest.

5. ik mijn huis niet uit kan als ik niet eerst alles beneden heb opgeruimd?

6. en dus ook niet kan gaan slapen als het beneden niet is opgeruimd? (dwangneurose?)

7. officieel mijn naam eigenlijk geen Francis is omdat mijn vader vergeten is mijn voornaam door te geven bij de geboorteaangifte? Mijn eerste doopnaam is mijn voornaam. (sorry pap) Ook wel handig ter voorkoming van identiteitsfraude 😉

8. ik overspannen thuis heb gezeten en mede daarom mijn promotie heb teruggegeven?

9. dat ik super onhandig ben en soms niet goed over dingen nadenk.

10. de zwangerschapsdementie niet verdwenen is na de 2e bevalling en ik dus écht alles vergeet?

Tot slot..

Zo, nu weten jullie nog meer over het gezicht achter Mamazetkoers. Wist je er al wel een paar, zo ja welke? Wat weet eigenlijk niemand van jou? (wat je uiteraard wel wilt delen). Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd via de contactpagina iets laten weten. Is er nog iets wat je van mij wilt weten? Laat het me vooral weten. 🙂

Liefs Francis.

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share