Je trouwdag is misschien wel een van de bijzonderste dagen in je leven, maar hoe maak je jouw trouwdag bijzonder? Is het alleen de locatie, dé jurk of is er nog meer? In dit artikel vertel ik je precies hoe jij jouw trouwdag bijzonder maakt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Zo maak je jouw trouwdag bijzonder

Het plannen van een huwelijk kan veel stress met zich meebrengen, jullie willen natuurlijk alles tot in de puntjes regelen. Als koppel wil je natuurlijk dat jullie, maar ook de gasten de bruiloft nooit meer zullen vergeten. In dit artikel help ik jullie op weg om jullie bruiloft uniek en bijzonder te maken.

Locatie is alles

Ga op zoek naar een unieke trouwlocatie. Jullie liefde is uniek, daarom past een unieke locatie daarbij om de liefde te bezegelen. Door het jawoord te geven op een minder voor de hand liggende locatie trekken jullie meteen de aandacht van de gast. Nederland telt steeds meer locaties die zich aanbieden als trouwlocatie, allen met een andere look en feel. De één trouwt het liefst op een rustiek landgoed, de ander in een bruisende stad. Vergelijk zoveel mogelijk locaties met elkaar en kies er een die bij jullie past.

Bruidskleding

Tegenwoordig is het steeds normaler om niet meer voor een standaard witte trouwjurk te kiezen. Gekleurde jurken en zelfs op maat gemaakte damespakken zijn steeds meer in opmars. Wees niet bang om uit je comfortzone te stappen en ga juist echt op zoek naar bruidskleding die op jouw persoonlijkheid aansluit. Geen zin in die hoge hakken? No worries! Het is juist hip om je bruidskleding te combineren met sneakers, zo ben je tenminste ook nog eens comfortabel.

Benieuwd naar mijn trouwjurk, lees dan dit artikel.

Laten we het eten niet vergeten

In plaats van een traditioneel diner kunnen jullie erover nadenken om een andere vorm van catering in te huren, bijvoorbeeld foodtrucks. Dit zorgt voor een hele beleving met een relaxte ambiance. Door voor foodtrucks op je bruiloft te hebben geef je gasten de kans zelf te bepalen wat ze eten, er is dan vaak meer keuze beschikbaar dan bij een normale catering. Ook kunnen jullie in plaats van een bruidstaart andere zoetigheden overwegen, bijvoorbeeld een cup cake-toren, makarons of donuts.

Fotografie

Laat jullie speciale dag vastleggen door een trouwfotograaf. Dit is natuurlijk niet nieuw maar zeker niet onbelangrijk. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk op het gebied van fotografie, zo heeft elke fotograaf bijvoorbeeld een eigen stijl. Steeds vaker kiezen bruidskoppels voor ‘echte’ fotomomenten, spontane momenten die worden vastgelegd gedurende de dag. Hierbij worden ook steeds vaker de gasten van een bruiloft vastgelegd, heel leuk natuurlijk om deze foto’s achteraf te delen! Ben je op nog op zoek naar een trouwfotograaf? Ontdek een passende fotograaf in Brabant, in Amsterdam of een trouwfotograaf in Rotterdam. Waar in Nederland je ook woont, er is altijd een passende fotograaf bij jou in de buurt!

Voor de kids

Overweeg om de kinderen op jullie bruiloft een eigen taak te geven. Op deze manier zullen ze zich belangrijk voelen en zal deze dag ook hun altijd bij blijven. Enkele voorbeelden van taken zijn: getuige spelen (door een kinderakte te laten ondertekenen), de ringen brengen, het boeket vasthouden etc.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over ‘zo maak je jouw trouwdag bijzonder.’ Onze trouwdag was in elk geval heel bijzonder en hier kijken we beide ook gelukkig goed op terug. Nu ben ik benieuwd, ben jij getrouwd en was jouw trouwdag bijzonder? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina. Uiteraard zijn extra tips over je trouwdag bijzonder maken ook altijd welkom.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis