Speel goed met speelgoed. Als kind wil je eigenlijk maar één ding: lekker spelen. Alleen of met andere kinderen, dat hangt natuurlijk een beetje van het moment af. En ook of je graag binnen of juist liever buiten speelt, al is het voor een goede ontwikkeling altijd het beste om daar een mooie balans in te vinden. In dit artikel vertel ik je graag meer over speel goed met speelgoed! Wat wie wil er nu niet eindeloos veel speelplezier? Nieuwsgierig geworden naar speel goed met speelgoed? lees dan snel verder.

Speel goed met speelgoed!

Om zoveel mogelijk keuze te hebben, ben je vaak het beste af in een speelgoedwinkel die een groot assortiment heeft. Waarbij je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende soorten speelgoed, van traditioneel tot eigentijds. Bovendien is het vaak prettig als er ook echte speelgoedexperts aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Want er is zoveel speelgoed te koop, dat het nog best lastig kan zijn om daaruit voor jóuw kind de beste keuze te maken. Wil je dan ook nog comfortabel online kunnen bestellen? Dan zijn er in Nederland niet veel winkels die aan al die eisen voldoen, maar: ze zijn er wel. En bij één daarvan vind je, naast een enorme collectie hedendaags speelgoed, ook het fraaiste klassieke houten speelgoed.

Als je van hout houdt

Het grote voordeel van houten speelgoed is dat het écht, warm, natuurlijk en solide aanvoelt. Maar ook dat het tijdloos is en vaak een leven lang meegaat. Houten speelgoed is voor veel kinderen een genot om mee te spelen en een middel om eindeloos de fantasie te prikkelen. Bovendien creëert het de mooiste jeugdherinneringen, juist omdat je er zo lang en zo fijn mee kunt spelen. Niet voor niets spreken mooie houten speelgoedmerken als Eichhorn, Janod, Hape, Goki en Kapla al vele jaren tot de verbeelding!

Eindeloos speelplezier

Gelukkig is de keuze aan goed houten speelgoed eindeloos groot. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een schitterende houten uitvoering van. Denk aan de meest uiteenlopende voertuigen, waaronder brandweerauto’s, treinen en spoorbanen. Of speelkeukens, puzzels, spellen, blokken, bouwdozen, treinen en nog veel meer.

Bijzonder gewild en nuttig is de bekende houten loopfiets: erg geschikt als je kind net leert lopen, maar nog niet kan fietsen. Een andere klassieker is het houten poppenhuis, dat je in vele soorten en maten kunt vinden. En wat is er leuker dan een houten keuken waarin je kind kan naspelen wat het elke dag in de echte keuken ziet? Speel goed met houten speelgoed!

Eerst zien wat je koopt

Houten speelgoed is van alle tijden en zorgt elke dag weer voor veel speelplezier. Je kunt het met een gerust hart online bestellen. Wil je het toch liever eerst even zien en uitproberen? Zoek dan naar een webshop met een paar echte winkels waar je kunt langsgaan. Vaak kun je daar je bestelde speelgoed gratis afhalen.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over speel goed met speelgoed. Ik en mijn kinderen zijn altijd al fan geweest van houten speelgoed. Welke is jouw favoriet? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis