Sieraden maken je outfit helemaal af maar wist je dat bijvoorbeeld een magnetische armband meer te bieden heeft? Ik ga overigens nooit zonder sieraden de deur uit, zonder voel ik me maar kaal. Toch bestaan er dus sieraden die meer voor je kunnen doen dan schitteren om je pols of nek. Ik heb het dan over magnetische sieraden. In dit artikel deel ik mijn review over de magnetische armband van Magnetox met je. Benieuwd wat dit sieraad voor je kan doen en of ik hem nog steeds draag? Lees dan snel verder.

Review: magnetische armband van Magnetox

Je vraagt je misschien af waarom ik nieuwsgierig ben geworden naar een magnetisch sieraard. Als werkende moeder ontkom ik er niet aan dat sommige momenten nogal stressvol kunnen zijn. Regelmatig komt het zelfs voor dat ik al even gestrest ben voordat ik het zelf goed besef. Erg jammer want gestrest zijn kost ontzettend veel energie. Graag besteed ik die energie aan iets anders, lekkere dingen bakken samen met de kindjes of sporten.

Ik heb gelezen dat een magnetische armband kan helpen bij stress. Tijd om dat eens uit te zoeken!

Waarom kiezen voor een magnetische armband?

Iedereen kan een magnetische armband dragen omdat ze prachtig zijn, maar kan ook een uitkomst bieden wanneer je last hebt van:

  • pijn en ontstekingen
  • slaapproblemen
  • stress
  • angsten
  • migraine of ander soort hoofdpijn
  • een minder goede bloedsomloop

Hoe werken magnetische sieraden

Magnetische sieraden kunnen bij bovenstaande klachten verlichting bieden door middel van magnetische therapie. De sieraden van Magnetox bevatten speciale magneten en elke magneet creëert zijn eigen magnetisch veld. Dit magnetische veld verbetert de bloedcirculatie door het aantrekken van de ijzerdeeltjes in ons bloed. Om dit goed te laten werken is het van belang om de magneten dicht bij je slagaders te dragen: een armband om je pols is hier dus een perfecte plek voor.

Het verminderen van pijn en hoofdpijn komt door de magnetische golven die worden opgewekt in het magnetisch veld. Deze magnetische golven zorgen er namelijk voor dat je lichaam meer endorfine aanmaakt. Hoe hoger het endorfine niveau hoe minder pijn iemand ervaart.

Wanneer mag je geen magnetische armband dragen?

Helaas is een magnetische armband niet geschikt voor iedereen Heb jij een pacemaker of een ander elektronisch hulpmiddel nodig en/of ben je zwanger? Dan mag je helaas geen magnetische sieraden dragen. Als laatste wil ik nog vermelden dat voor de werking van een magnetisch sieraard deze niet 24 uur per dag gedragen hoeft te worden. Een paar uur per dag is voldoende.

Mijn eigen ervaring

De werking van een magnetische armband is persoonlijk, bij de ene persoon werk hij namelijk beter dan bij de ander. Dit verschil in ervaringen lees je op diverse flora maar hoor ik ook in mijn omgeving.

Persoonlijk denk ik dat dit komt omdat je gemoedstoestand van nog zo veel meer factoren afhankelijk is. Als ik naar mijzelf kijk heeft de tijd van de maand, een zware werkdag en noem maar op ook veel invloed op hoe ik me voel. Dit is nooit hetzelfde. Om die reden kan ikzelf namelijk niet aangeven of ik verschil merk bij het wel of niet dragen van dit sieraad. Desalniettemin vind ik het sieraad prachtig, mijn armband zie je trouwens op de foto bovenaan in dit artikel.

Tot slot..

Na het schrijven van deze review ben ik tot de conclusie gekomen dat er iemand in mijn omgeving is die deze magnetische armband veel beter kan gebruiken dan ikzelf. Met heel veel liefde heb ik hem daarom aan mijn moeder gegeven. Ze is er gelukkig ontzettend blij mee! Nu ben ik benieuwd, draag jij een magnetische armband en waarom? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis