Ja het is weer eens tijd voor een review, dit keer over de posters van Gallerix! Ik ben namelijk helemaal in mijn nopjes met deze leuke samenwerking. De posters in dit artikel heb ik gekregen en ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Waarom kiezen voor de posters van Gallerix?

Sinds we zijn verhuisd naar ons nieuwe huis zijn we voorzichtiger geworden met het boren van gaten om lijstjes, posters en allerlei andere dingen op te hangen. Je kunt dan vrij weinig meer veranderen of je moet net dat ene gat er ook mee kunnen bedekken. Maar er zijn meer redenen waarom kiezen voor de posters van Gallerix een goed idee is, hier komen ze:

1. De posters zijn aantrekkelijk geprijsd

Vroeger kochten mijn ouders een compleet interieur bij een woonwinkel, inclusief accessoires. Heel af en toe veranderde er iets, maar ze deden voornamelijk járen met hun interieur. Tegenwoordig is er veel veranderd, trends volgen elkaar niet alleen snel op maar we houden ook van afwisseling. Het regelmatig afwisselen van je wanddecoratie kan een groot kostenplaatje zijn als je even niet oplet. Daarom vind ik posters van Gallerix zo ideaal: ze zijn aantrekkelijk geprijsd waardoor je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende prints, stijlen en trends.

2. Ophangen kan gemakkelijk zonder boren

Ik noemde hem al kort in de inleiding, maar je kunt posters dus gemakkelijk ophangen zonder ingewikkeld systeem en je hoeft niet te boren. Er zijn gemakkelijke plak strips te verkrijgen om een poster te bevestigen aan de muur of een ander oppervlak. Heb je net zoals ik muren met een structuur erin? Ook dat is geen probleem, hier zijn dus ook speciale strips voor.

3. Kwaliteit van de posters

Ik vind, dat je tegenwoordig een goede poster niet van een foto kunt onderscheiden. Je kan vaak kiezen voor een bepaalde afweking (mat/glans) en in elke kleurstelling is een mooie poster te vinden. Wij hebben veel posters in huis, de kwaliteit is er de afgelopen jaren echt op vooruit gegaan. Zo is het dus niet meer nodig om de poster in te lijsten en kun je ze met een Swiffer-doekje ook gewoon afstoffen. Al kan dat inlijsten natuurlijk wel als je dat graag wilt.

Mijn gekozen posters

Dan ga ik je nu meer vertellen over de posters die ik heb gekozen. Op de foto bovenaan in dit artikel kun je ze goed zien. Ik heb gekozen voor zwart-wit prints, allemaal in dezelfde stijl. Ze hangen zoals je ziet op een donkergrijze muur in ons toilet. Die kon wel wat meer aankleding gebruiken. Zonder lijstjes en vooral niet perfect. De randjes mogen best wat krullen.

Ik heb overigens dus bewust gekozen voor zwart-wit posters. Dit omdat de ruimte van het toilet maar klein is en ik er geen drukke bedoeling van wilde maken. Ik heb er ook een aantal in een bruinige tint besteld, die heb ik nog niet opgehangen maar heb ik nog ingepakt laten zitten. Wanneer ik weer iets anders wil kan ik het gemakkelijk afwisselen. Wil je trouwens de posters die ik bestelde beter zien? Je vindt ze in mijn favorietenlijst.

De Volkswagen Girl Poster is trouwens mijn favoriet, om die reden heb ik hem ook in de grootste afmeting (50x70cm besteld). Als laatste heb ik nog een poster voor op de kamer van mijn dochter besteld: is hij niet prachtig?

de posters in de kamer van Ize mamazetkoers

Tot slot..

Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van de posters, ze zijn gedrukt op mooi dik papier en de afbeeldingen zijn netjes en mooi geprint. Hier gaan we nog lang plezier van hebben. Dit was hem dan, mijn artikel over de review van de posters van Gallerix! Maak jij gebruik van posters in je interieur? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis