Als vrouw ben ik snel geneigd om alleen over dameskleding en kinderkleding te schrijven. Een groot gedeelte van mijn lezers (>25%) zijn mannelijk. Daarom vind ik het tijd worden om ook eens een fashion artikel te schrijven voor mijn mannelijke lezers. In dit artikel een review van de Bjorn Borg onderbroeken die ik via HemdVoorHem ontvangen heb. Heeft jouw man of vriend een favoriet onderbroekenmerk en waarom? Laat het me weten bij de reacties hieronder.

Bjorn Borg onderbroeken

Wanneer we over fashion praten hebben we het vrijwel nooit over ondergoed, soms over dameslingerie maar niet nooit over onderbroeken voor de heren. Stiekem best raar toch? Mijn man zie ik ook liever in een mooie onderbroek dan bijvoorbeeld in een te strakke huidkleurige ballenknijper. Maar genoeg daarover, tijd voor de review van de Bjorn Borg onderbroeken die ik via HemdVoorHem heb mogen ontvangen.
Er zijn veel verschillende soorten onderbroeken, wat maakt een onderbroek nou de ”perfecte” onderbroek? Dat is allereerst persoonlijk en afhankelijk van de pasvorm, het materiaal de kwaliteit.

bjorn borg onderbroeken via hemdvoorhem

Deze onderbroeken van Bjorn Borg zijn boxershorts met een korte pijp en is de modernere variant op de traditionele boxershort met lange pijpen. De bovenste band rust op de heupen en de korte pijpjes vallen net over de billen. Deze pasvorm is ideaal voor onder een strakke spijkerbroek maar past ook perfect onder een getailleerde broek van een (maat)pak. Daarnaast zijn ze er in allerlei drukke en rustige prints. Niet van de prints? Uiteraard zijn ze er ook in basic kleuren zoals zwart en wit. Voor ieder wat wils dus.

Zoals ik al eerder beschreef is naast de pasvorm ook het materiaal en de kwaliteit belangrijk. Bij deze onderbroeken is daar goed over nagedacht. De onderbroeken zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Het katoen is erg zacht en zorgt ervoor dat de onderbroek goed ademend is. Elastaan is een kunstvezel die zorgt voor de rekbaarheid van de onderbroek en dat deze zijn vorm behoudt. De pijpjes gaan op die manier niet lubberen en zorgt daarvoor altijd voor een comfortabele pasvorm.

Persoonlijke vind ik de pintjes van deze onderbroeken geweldig. Ik houd zelf niet van felle kleuren en kies graag voor donkere kleuren. Ik hoef er ook alleen maar naar te kijken 😉 en ben daarom snel tevreden. Mijn man doet ze natuurlijk aan. Het belangrijkste van een onderbroek vindt hij het draagcomfort. Deze onderbroeken bieden dat prima en zo is ook hij tevreden!

Tot slot..

Heeft jouw man of vriend een favoriet onderbroekenmerk en waarom? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact met mij zoeken via de contactpagina. Krijg je niet genoeg van fashion? Neem dan eens een kijkje bij mijn andere fashion artikelen.

Liefs Francis

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

Dit artikel is tot stand gekomen middels #mamazetkoersAD. De onderbroeken heb ik gekregen. Een samenwerking heeft geen invloed op de echtheid en oprechtheid van mijn artikelen.