Mijn eigen onderneming bestaat nu alweer zes maanden, wat gaat de tijd snel en wat ben ik trots op hoe het gaat. Ik kom nu steeds vaker mensen tegen met wie ik mijn gegevens wil delen, om te netwerken of om te investeren in de toekomst. Een papiertje met wat krabbels erop vind ik dan ook niet meer kunnen en daarom heb ik besloten dit professioneler aan te pakken. Dit doe ik met mijn persoonlijke visitekaartjes. Weet je wat het mooie is? Aan het einde van dit artikel maak je kans om een set eigen kaartjes te winnen, hoe gaaf is dat! Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt. Heb jij al visitekaartjes? Laat me bij de reacties hieronder weten waarom wel of juist niet.

visitekaartjes mamazetkoers -

Visitekaartjes Mamazetkoers.nl

De reden voor mijn visitekaartjes vertelde ik al kort in de inleiding. Ik vond het zo onprofessioneel om mijn gegevens via een berichtje of papiertje door te moeten geven. Niet dat dat veel gebeurt trouwens, maar toch. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid: dus de kaartjes werden een must. Daarnaast, beter iets te veel kaartjes in huis dan geen toch?

trotse visitekaartjes mamazetkoers

In het begin twijfelde ik enorm wat voor kaartje ik wilde. Zoals jullie op deze website kunnen zien hou ik van de kleur roze, maar maatje zuurstok is me ook wat te veel. Het heeft me best wel wat tijd gekost voordat ik de juiste verhoudingen in kleur had gevonden. Wat het erg lastig maakt is dat ik mezelf wilde onderscheiden door middel van mijn visitekaartje. Zo wilde ik graag een wit kaartje, maar dat hebben natuurlijk verreweg de meeste mensen. Hoe zorg je dan dat je opvalt? Ik doe dat door gebruik te maken van een extra dik kaartje die aan beide zijde glanzend is. De meeste kaartjes zijn tegenwoordig namelijk mat. Daarnaast heb ik er ook voor gekozen om op zowel de voorkant als achterkant mijn logo te plaatsen zodat deze altijd prominent in beeld is en je direct ziet van wie het kaartje is.

voor en achterkant visitekaartjes mamazetkoers

Het was erg tof om ze helemaal zelf te ontwerpen zodat ze precies geworden zijn zoals ik het wilde. Hierdoor zijn ze representatief voor mijn blog en dus voor mijn onderneming. Het was ook mogelijk om voor een template te kiezen en deze naar smaak aan te passen maar hier heb ik dus niet voor gekozen. Ondanks dat het even een gepuzzel was naar de juiste style had ik de kaartjes binnen enkele uren gemaakt. Dit is dus inclusief het creatieve proces.

Winnen: je eigen set kaartjes

Ik ben dus enorm happy met mijn visitekaartjes, wat ik nóg leuke vind is dat ik een van jullie ook blij mag maken met een set visitekaartjes! De kaartjes (200st) mag je helemaal zelf in je eigen style ontwerpen en laten afdrukken bij Studentendrukwerk.nl. Uiteraard worden ze ook gratis thuisbezorgd. Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat in een reactie hieronder weten dat je mee doet.
 2. Volg @studentendrukwerk@mamazetkoers op Instagram.

Volg voor een extra winkans ons ook op Facebook: @studentendrukwerk & @mamazetkoers. Op maandag 24 juni maar ik de winnaar bekent middels een persoonlijk bericht. De winnaar heeft dan 5 weken de tijd om de kaartjes te ontwerpen en bestellen.

Tot slot..

Ik kan het niet laten, wat vind je van mijn visitekaartjes? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact met mij zoeken via de contactpagina. Vergeet je niet mee te doen met de winactie? Misschien win jij 24 juni wel je eigen set kaartjes 🙂 .

Liefs Francis

Nieuwsbrief100
Facebook200
Instagram1k
LinkedIn1k

Deze win actie is mogelijk gemaakt middels #mamazetkoersAD.


26 reacties

Marian B · juni 8, 2019 op 12:40

Mooi kaartje. Ik doe mee voor mijn partner, die zou zulke kaartjes ook goed kunnen gebruiken.

  Francis | Mamazetkoers · juni 8, 2019 op 16:18

  Leuk om te horen Marian!

Manon Ruitenberg Fotografie · juni 8, 2019 op 12:41

Mooie visite kaartjes en je hebt gelijk het staat een stuk professioneler!

  Francis | Mamazetkoers · juni 8, 2019 op 16:19

  Ja he, zo blij mee.

Caroline · juni 8, 2019 op 13:22

Wat een leuke actie, daar zullen starters of kleine ondernemers zeer blij mee zijn!

  Francis | Mamazetkoers · juni 8, 2019 op 16:19

  Ik hoop echt dat ik iemand blij mag maken!

Renée · juni 8, 2019 op 17:36

Ik ben zelf enorm kritisch, omdat het bij de meest bekende drukker (je weet wel) al tig keren is mis gegaan.
Inmiddels ben ik tevreden met een andere aanbieder en verander ik ook niet snel meer.
Ik heb nu kaartjes met ronde hoeken en een patroon als achtergrond.

  Francis | Mamazetkoers · juni 9, 2019 op 12:27

  Met ronde hoeken val je zeker op! Ik ben over de kwaliteit van deze kaartjes echt tevreden. Andere ervaringen heb ik niet, heb nog nooit eigen visitekaartjes gehad.

Joanne · juni 8, 2019 op 21:51

Super leuk! I’m in

  Francis | Mamazetkoers · juni 9, 2019 op 12:28

  Goed om te horen Joanne.

Wanda · juni 9, 2019 op 00:16

Vooral dat roze springt er lekker uit. Past goed bij de uitstraling van je blog.

  Francis | Mamazetkoers · juni 9, 2019 op 12:38

  dank je wel Wanda. Ben er ook erg blij mee.

miloukeeris.com · juni 9, 2019 op 15:03

Wat een leuke kaartjes! Net iets professioneler, helemaal leuk.

  Francis | Mamazetkoers · juni 14, 2019 op 22:47

  dank je wel 🙂

Manon · juni 9, 2019 op 17:53

Leuk ontwerp! Ik heb de mijne ook zelf ontworpen. Erg leuk om te doen. Een stukje blog op een paar cm papier.

  Francis | Mamazetkoers · juni 14, 2019 op 22:48

  Jazeker, al was het een hele puzzel om ze zo te krijgen haha

Jeannet · juni 11, 2019 op 14:45

Prachtige kaartjes, heb je goed gedaan. Mijn blog bestaat ook een half jaar en vooral in het begin had ik veel behoefte aan visitekaartjes. Ik merk nu, dat die urgentie wat is afgenomen. En ik merk ook, wat ik vergeten ben op het visitekaartje te zetten: waar gaat mijn blog eigenlijk over. Dat deel ik nu mondeling mee, maar dat is niet zo handig, blijkt. Succes metje actie!

  Francis | Mamazetkoers · juni 14, 2019 op 22:48

  Dat was ik ook vergeten, ik miste nog iets.. Dus dacht google ff en toen kwam ik die tip tegen dus die heb ik op de valreep nog toe kunnen passen!

Natasja · juni 13, 2019 op 12:15

Wat een leuke visitekaartjes! Ik zou graag een setje winnen nu ik zelf 2 jaar op mijn blog bezig ben. Met mijn vorige blog had ik ook visitekaartjes en is inderdaad een stuk professioneler! Zeker nu deze blog echt heel hard begint te groeien en te verdubbelen 🙂

  Francis | Mamazetkoers · juni 14, 2019 op 22:49

  Leuk dat je mee doet!

emmy · juni 13, 2019 op 21:58

Waauw, wat leuk. Ik wil eigenlijk ook nog visitekaartjes, dringend zelf. Het drukwerk van studentendrukwerk is echt kwalitatief ook!

  Francis | Mamazetkoers · juni 14, 2019 op 22:49

  De kaartjes zijn idd van mooie en goede kwaliteit. Leuk dat je mee doet!

Anita H. · juni 14, 2019 op 22:07

Ik doe heel graag mee!

  Francis | Mamazetkoers · juni 14, 2019 op 22:49

  Goed om te horen Anita.

Demi v Boxtel · juni 24, 2019 op 13:20

Wat een mooie visitekaartjes heb je ontworpen! Hele leuke actie, zou ik heel blij mee zijn. Zouden heel goed van pas komen. Ik doe graag mee

Francis | Mamazetkoers · juli 1, 2019 op 20:23

De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad. Iedereen bedankt voor het meedoen. Houd https://www.mamazetkoers.nl in de gaten voor een volgende win actie. Dit was zeker niet de laatste. Fijne avond nog x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.