Mijn eigen onderneming bestaat nu alweer zes maanden, wat gaat de tijd snel en wat ben ik trots op hoe het gaat. Ik kom nu steeds vaker mensen tegen met wie ik mijn gegevens wil delen, om te netwerken of om te investeren in de toekomst. Een papiertje met wat krabbels erop vind ik dan ook niet meer kunnen en daarom heb ik besloten dit professioneler aan te pakken. Dit doe ik met mijn persoonlijke visitekaartjes. Weet je wat het mooie is? Aan het einde van dit artikel maak je kans om een set eigen kaartjes te winnen, hoe gaaf is dat! Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt. Heb jij al visitekaartjes? Laat me bij de reacties hieronder weten waarom wel of juist niet.

Visitekaartjes Mamazetkoers.nl

De reden voor mijn visitekaartjes vertelde ik al kort in de inleiding. Ik vond het zo onprofessioneel om mijn gegevens via een berichtje of papiertje door te moeten geven. Niet dat dat veel gebeurt trouwens, maar toch. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid: dus de kaartjes werden een must. Daarnaast, beter iets te veel kaartjes in huis dan geen toch?

trotse visitekaartjes mamazetkoers -

In het begin twijfelde ik enorm wat voor kaartje ik wilde. Zoals jullie op deze website kunnen zien hou ik van de kleur roze, maar maatje zuurstok is me ook wat te veel. Het heeft me best wel wat tijd gekost voordat ik de juiste verhoudingen in kleur had gevonden. Wat het erg lastig maakt is dat ik mezelf wilde onderscheiden door middel van mijn visitekaartje. Zo wilde ik graag een wit kaartje, maar dat hebben natuurlijk verreweg de meeste mensen. Hoe zorg je dan dat je opvalt? Ik doe dat door gebruik te maken van een extra dik kaartje die aan beide zijde glanzend is. De meeste kaartjes zijn tegenwoordig namelijk mat. Daarnaast heb ik er ook voor gekozen om op zowel de voorkant als achterkant mijn logo te plaatsen zodat deze altijd prominent in beeld is en je direct ziet van wie het kaartje is.

voor en achterkant visitekaartjes mamazetkoers -

Het was erg tof om ze helemaal zelf te ontwerpen zodat ze precies geworden zijn zoals ik het wilde. Hierdoor zijn ze representatief voor mijn blog en dus voor mijn onderneming. Het was ook mogelijk om voor een template te kiezen en deze naar smaak aan te passen maar hier heb ik dus niet voor gekozen. Ondanks dat het even een gepuzzel was naar de juiste style had ik de kaartjes binnen enkele uren gemaakt. Dit is dus inclusief het creatieve proces.

Winnen: je eigen set kaartjes

Ik ben dus enorm happy met mijn visitekaartjes, wat ik nóg leuke vind is dat ik een van jullie ook blij mag maken met een set visitekaartjes! De kaartjes (200st) mag je helemaal zelf in je eigen style ontwerpen en laten afdrukken bij Studentendrukwerk.nl. Uiteraard worden ze ook gratis thuisbezorgd. Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat in een reactie hieronder weten dat je mee doet.
  2. Volg @studentendrukwerk@mamazetkoers op Instagram.

Volg voor een extra winkans ons ook op Facebook: @studentendrukwerk & @mamazetkoers. Op maandag 24 juni maar ik de winnaar bekent middels een persoonlijk bericht. De winnaar heeft dan 5 weken de tijd om de kaartjes te ontwerpen en bestellen.

Tot slot..

Ik kan het niet laten, wat vind je van mijn visitekaartjes? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact met mij zoeken via de contactpagina. Vergeet je niet mee te doen met de winactie? Misschien win jij 24 juni wel je eigen set kaartjes 🙂 .

Liefs Francis

Deze win actie is mogelijk gemaakt middels #mamazetkoersAD.

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share