Ik ben dol op sieraden, in mijn ogen kun je er dan ook nooit genoeg van hebben. Sieraden maken mijn outfit altijd af en zonder sieraden voel ik mezelf maar naakt. Klinkt raar maar toch is het zo. Aphrodite stelde me de vraag of ik niet een van hun sieraden wilde testen. Over deze vraag hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken. In dit artikel vertel ik je over de armband van Aphrodite die ik uitzocht en wat ik ervan vind. Ben je net zo dol op sieraden als ik? Laat het met weten bij de reacties hieronder.

armband van Aphrodite mamazetkoers

Armband van Aphrodite

Ik koos bovenstaande minimalistische armband, de zilverkleurige pijl. De armband heeft geen sluiting en loopt dus in één stuk door. Het was even zoeken hoe ik hem het beste om kon doen, maar eigenlijk schuif je hem zo over je pols heen als je je hand smal maakt. Eigenlijk hetzelfde als bij volledig gesloten armbanden. De armband wordt in 1 maat geleverd (diameter van 6,0cm), bij hele smalle polsen of de stevige pols kan ik deze armband niet aanraden. Bij de smalle pols zakt de pijl naar beneden wat ik minder mooi vind en bij de stevige pols bestaat de kans tot knellen. Bij mij zakt de pijl ook naar beneden, daarom draag ik hem halverwege mijn onderarm (staat niet op de foto). Ik schuif hem als het ware iets omhoog totdat deze niet meer naar beneden zakt. In de zomer met een t-shirt aan vind ik dit erg tof, geeft je outfit toch een andere look.

De armband is niet gemaakt van zilver maar heeft een zilverkleurige look, wat in mijn ogen prima is. Dit scheelt ook aanzienlijk in de kosten waardoor de aanschaf niet zo duur is. Wat ik alleen jammer vind is dat beide uiteinden van de armband scherp zijn. Als je niet oppast blijf je achter je kleding hangen met lelijke halen tot gevolg. De armband heb ik nu denk ik drie keer aangehad en helaas is de mooie ronde vorm er al uit. Ik denk dat ik ergens achter ben blijven hangen. Zonde, want deze minimalistische armband is helemaal mijn style en draag hem graag.

Tot slot..

Een armband maakt of breekt mijn outfit, althans dat vind ikzelf. Ben jij dol op sieraden? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact met mij zoeken via de contactpagina.

 Lees ook eens mijn andere fashion artikelen.

Liefs Francis

#mamazetkoersAD

Nieuwsbrief100
Facebook200
Instagram1k
LinkedIn1k


14 reacties

Véronique · juni 6, 2019 op 08:02

Ik vind hem wel heel leuk. Past wel bij me.

  Francis | Mamazetkoers · juni 8, 2019 op 16:05

  dank je. Dat vind ik ook, alleen jammer dat de kwaliteit zo tegenvalt waardoor ik hem amper draag.

  Georgina Lifestyle · oktober 13, 2019 op 11:04

  Heel mooi!

  Groeten,
  Georgina Lifestyle

   Francis | Mamazetkoers · oktober 13, 2019 op 13:43

   dank je wel!

Beauty By Bibi · juni 6, 2019 op 09:47

Wat een mooie armband! Ik hou wel van dat minimalistische ❤️ jammer dat deze armband overal blijft haken. Leuk review!

  Francis | Mamazetkoers · juni 8, 2019 op 16:06

  dank je wel. Ik probeer altijd eerlijk te blijven, soms is het wat minder en dan wil ik daar ook open over zijn. Dat vind de partij waarmee ik samenwerk natuurlijk niet tof maar oprechtheid vind ik het belangrijkste.

  Mandy · juni 10, 2019 op 09:30

  Wauw super leuk! Ik draag zelf alles, oorbellen? Ketting, horloge, ringen en armbanden. Kan niet zonder!

  Mandy · juni 10, 2019 op 09:30

  Wauw super leuk! Ik draag zelf alles, oorbellen? Ketting, horloge, ringen en armbanden. Kan niet zonder!

Manon · juni 8, 2019 op 21:29

Iets hoger op je arm dragen is wel stoer! Jammer van de kwaliteit.

  Francis | Mamazetkoers · juni 9, 2019 op 12:25

  Thanks, ik vind dat zelf dus ook wel iets stoers hebben.

Renate · juni 9, 2019 op 01:00

Heel gaaf! Ben zelf gek op sieraden en heb ook altijd standaard drie armbanden, een ketting en twee ringen om die allemaal erg veel voor me betekenen!

  Francis | Mamazetkoers · juni 9, 2019 op 12:26

  Leuk om te horen Renate.

Skincarebynaomi · juni 9, 2019 op 15:31

Ik hou van sieraden behalve armbanden. Ik kan er niet tegen dat het zo heen en weer gaat en geluid maakt. Bijvoorbeeld met schrijven of typen zit het constant in de weg haha. Ik vind het wel erg mooi!

  Francis | Mamazetkoers · oktober 13, 2019 op 13:43

  Ja met dat typen doe ik ze vaak ook af haha, dat is idd irritant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.