Ik ben dol op sieraden, in mijn ogen kun je er dan ook nooit genoeg van hebben. Sieraden maken mijn outfit altijd af en zonder sieraden voel ik mezelf maar naakt. Klinkt raar maar toch is het zo. Aphrodite stelde me de vraag of ik niet een van hun sieraden wilde testen. Over deze vraag hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken. In dit artikel vertel ik je over de armband van Aphrodite die ik uitzocht en wat ik ervan vind. Ben je net zo dol op sieraden als ik? Laat het met weten bij de reacties hieronder.

Armband van Aphrodite

Ik koos bovenstaande minimalistische armband, de zilverkleurige pijl. De armband heeft geen sluiting en loopt dus in één stuk door. Het was even zoeken hoe ik hem het beste om kon doen, maar eigenlijk schuif je hem zo over je pols heen als je je hand smal maakt. Eigenlijk hetzelfde als bij volledig gesloten armbanden. De armband wordt in 1 maat geleverd (diameter van 6,0cm), bij hele smalle polsen of de stevige pols kan ik deze armband niet aanraden. Bij de smalle pols zakt de pijl naar beneden wat ik minder mooi vind en bij de stevige pols bestaat de kans tot knellen. Bij mij zakt de pijl ook naar beneden, daarom draag ik hem halverwege mijn onderarm (staat niet op de foto). Ik schuif hem als het ware iets omhoog totdat deze niet meer naar beneden zakt. In de zomer met een t-shirt aan vind ik dit erg tof, geeft je outfit toch een andere look.

De armband is niet gemaakt van zilver maar heeft een zilverkleurige look, wat in mijn ogen prima is. Dit scheelt ook aanzienlijk in de kosten waardoor de aanschaf niet zo duur is. Wat ik alleen jammer vind is dat beide uiteinden van de armband scherp zijn. Als je niet oppast blijf je achter je kleding hangen met lelijke halen tot gevolg. De armband heb ik nu denk ik drie keer aangehad en helaas is de mooie ronde vorm er al uit. Ik denk dat ik ergens achter ben blijven hangen. Zonde, want deze minimalistische armband is helemaal mijn style en draag hem graag.

Tot slot..

Een armband maakt of breekt mijn outfit, althans dat vind ikzelf. Ben jij dol op sieraden? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact met mij zoeken via de contactpagina.

 Lees ook eens mijn andere fashion artikelen.

Liefs Francis

#mamazetkoersAD

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share