We hebben al een paar mooie lentedagen achter de rug en dan begint het echt te kriebelen: zomercollectie shoppen! Waarom? Opeens besef ik dat ik helemaal geen zomerjas voor mijn zoontje heb en dat de kast van mijn dochter ook aangevuld mag worden met fleurige items. Eerder schreef ik al over ontspannen winkelen met je kinderen, en nu is het tijd om deze toffe winkel weer eens een bezoekje te brengen. In dit artikel deel ik mijn favoriete items voor jongens en meisjes die aankomende zomer niet in hun kast mogen ontbreken. Lees je mee? Zomer 2019: ben jij er al klaar voor? Laat het me weten bij de reacties hieronder.

Jongenscollectie zomer 2019

Heel eerlijk? Wat is er toch maar weinig leuks te koop voor de boys. Althans, veel is mijn smaak niet. Zoveel keuze ik heb voor mijn meisje, zo weinig keuze heb ik voor Luke. Gelukkig houdt Carola van kinderkledingwinkel Coco & Kidz Drunen daar rekening mee. Niet zozeer met mij, maar met het feit dat er voor de jongens weinig leuks te scoren valt.

Ikzelf ben altijd opzoeken naar kleding die lekker zit, waar ze dus fijn en gemakkelijk in kunnen bewegen. In de foto’s hieronder mijn 5 favoriete setjes voor deze zomer voor ‘onze’ stoere jongens.

zomer-2019-mamazetkoers jongens

Set 1 is een stoere outfit van Bellaire Boyswear. Deze zachte materialen zitten heerlijk, geven je kleinste een sportieve én stoere look. Het jasje er erg fijn wanneer het in de ochtend nog wat frisser is.

set-2-mamazetkoers-zomer-2019

Hoewel alle kleuren mogen voor de jongens, zie je vaak toch nog veilige kleuren zoals blauw. Bij de meiden zag je vorig jaar al felle kleuren zoals neon geel en groen. Deze zomer zijn deze kleuren er ook eindelijk voor de jongens! Hoe gaaf is de tweede set hierboven van Tigo & Vito? De jas is echt neon-oranje. Zo gaaf!

jongens-set-3-mamazetkoers-zomer-2019set 4 mamazetkoers zomer 2019

set 5 mamazetkoers zomer 2019

Saai kun je set 3, 4 en 5 absoluut niet noemen! De details in de kleding vind ik geweldig: de neon-kleur groen in het touwtje van de broek (set 3), drukke prints (set 3 & 5), de details van het shirt die terugkomen in de broek (set 3) en het knalgele in het shirt van set 5. Ikzelf ben helemaal weg van de korte shorts in spijkerstof van Sturdy. Deze broekjes zijn trouwens absoluut niet stug maar erg zacht. Ik vind trouwens het zalmroze shirt van outfit 4 prima kan voor jongens. Wat vind jij?

Meisjescollectie zomer 2019

Dan is het nu tijd voor de meisjes: zomer 2019! Omdat in veel kledingstukken prachtige details zitten heb ik meerdere foto’s gemaakt zodat deze goed op beeld overkomen. Ik ben voor Ize helemaal weg van jurkjes, rokjes en jumpsuits. Er zijn echt leuke broeken te koop, maar die vind je helaas niet terug in dit artikel. In de foto’s hieronder mijn 6 favoriete sets voor de meiden deze zomer.

jurk 1 mamazetkoers

Deze jurk is werkelijk prachtig. Op de twee foto’s hieronder zie je nog meer details van de achterkant en het mooie randje bij de armsgaten. De jurk sluit mooi aan maar zit absoluut niet strak zodat deze geen belemmering is tijdens het buitenspelen. Nog een feestje in de zomer? In deze jurk steelt je dochter zeker de show 😉 .

details jurk 1 mamazetkoers details jurk 1 mamazetkoers rug

Dan deze jumpsuit van Nobell. Wat ben ik hier verliefd op! Het staat mijn meisje ook zo goed, zit net als de jurk hierboven niet strak maar valt mooi. Je kunt de jurk en de jumpsuit perfect afmaken met deze mooie haarbanden. De haarbanden zijn speciaal met de hand gemaakt en alleen te koop bij Coco & Kidz Drunen.

haarbanden mamazetkoers jumpsuit mamazetkoers

De favoriete set van Ize, mijn kleine meisje vormt steeds meer haar eigen smaak. Uiteraard is dat een rok met veel kleuren, héél veel kleuren. Het is een beetje in de style van de jaren 60. Erg grappig om te zien. Hoe tof is dat hoedje en die haarband? Ze maken de outfit wederom helemaal af. Persoonlijk vind ik dat toch het leukste, dat het hele plaatje klopt.

zomer 2019 set 1 meisjes mamazetkoers rok set 1 details haarband mamazdetkoers

Wat voor kleding vind jij eigenlijk het leukste bij je kindje? Zoals je ziet kies ik vooral voor vrolijke kleuren, zeker in de zomer. Het vestje op onderstaande foto is zo gaaf door het kleurenpatroon. Het is erg kenmerkend voor het merk KidszArt. De lange kniekousen maken het helemaal af, zeker in het voorjaar wanneer het buiten nog wat frisser is. Het jasje kun je trouwens echt overal mee combineren.

set kids art 1 mamazetkoers kids art sokken mamazetkoers

Van de volgende set kon ik niet kiezen welke rok er het leukste onder stond. De blauwe rok met de felle kleuren is in het echt nog veel gaver, maar als ik het zo op de foto’s zie kies ik toch voor roze. Niet heel raar, de favoriete kleur van mij en mijn meisje is natuurlijk roze. Zonder het jasje vind ik het blauwe rokje trouwens leuker, steekt dan lekker af bij het shirt.

variatie jasje 1 variatie jasje 2

Dan zijn we helaas alweer aangekomen bij de laatste outfit. Vergeleken met de setjes hierboven is deze vrij ”simpel’ maar ik houd ervan. Knallende drukke print erop! Wanneer het nog wat aan de frisse kant is met een legging en hoogzomer met blote benen. De zakjes maken het helemaal af. Tip: wel even leegmaken voordat je de jurk in de was doet. Mijn kleuter stopt er namelijk altijd van alles in.

jurk 2 met legging details jurk 2

Tot slot..

Alle outfits in dit artikel en nog veel meer leuks vind je dus in de kinderkledingwinkel van Carola: Coco & Kidz Drunen. Welke outfit in dit artikel is jouw favoriet? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact opnemen via de contactpagina. Ik kan niet wachten tot het beter weer wordt en onze kindjes zien stralen in zomerkleding.

Liefs Francis

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

Ik heb trouwens bewust niet alle merken benoemd in het artikel, online shoppen is ‘leuk’ maar ik vind het belangrijker om de lokale ondernemer in je woonplaats te steunen!