Een tijdje terug kon je lezen welke leuke items ik shopte voor Luke. Alleen kleding daadwerkelijk shoppen is nog wel eens een dingetje. Ik weet niet hoe dat met jullie zit maar ik neem normaal gesproken de kindjes gewoon mee. Niet omdat ze dingen moeten passen, maar gewoonweg omdat ze nog niet alleen thuis kunnen blijven. Alleen vinden de kindjes dat winkelen echt veel minder leuk dan mama. Ontspannen winkelen is er eigenlijk niet bij. Jammer want dat kan anders ontdekte ik! In dit artikel lees je daar alles over: ontspannen winkelen samen met je kids!

winkel 2 baby en bnosy

Ontspannen winkelen dus..

Ontspannen winkelen met je kindjes, ik hoor je denken: hoe dan? Het zit hem in de combinatie van dingen:

Aan de kapstok

  • blijf dicht bij huis
  • houd het bij 1 winkel
  • kies een winkel waar je kindjes centraal staan (ja dat kan)
  • waar de verkoopster ook ontspannen is

Op enkele heb je zelf invloed, met de laatste twee moet je ook een beetje geluk hebben. Alle winkels willen natuurlijk verkopen, anders kunnen ze niet bestaan. Al leggen veel winkels, in mijn ogen, daar te veel de nadruk op. Niets zo vervelend als een nummertje zijn of een kledingstuk in je handen krijgen die totaal niet bij je kindje past. Maar waar vind je zo’n winkel? Vaak zit deze winkel gewoon dichtbij, een lokale ondernemer.

Coco & Kidz Kinderkleding in Drunen

Zo’n winkel is Coco & Kidz, een lokale onderneming in Drunen. Carola is dit leuke winkeltje ongeveer een jaar geleden begonnen. Wat maakt haar winkel uniek? De winkel is precies zoals ze zelf is: gezellig en ontspannen. Haar winkel draait helemaal om de kinderen en gezelligheid. Binnen en buiten is er een leuke speelhoek voor de kids en is het helemaal niet erg als de kindjes wat rommel maken. Zodra je de winkel instapt gaan de kindjes vanzelf spelen en voelt het vertrouwd en ontspannen. Ik vind dat erg knap, in andere winkels voel ik me meestal gehaast. Je hebt dus echt de tijd om even rond te neuzen in plaats van alleen maar gestrest op je kindjes te letten omdat je bang bent dat er te veel troep gemaakt wordt of erger.

kleuren

Nu zou dat ook online kunnen, maar ik wil graag de stofjes voelen en de kleuren zien. Vanaf een beeldscherm kan ik dat niet. Ik vind het ook heerlijk om samen met iemand een leuke outfit samen te stellen, zeker voor speciale gelegenheden. Bij Coco & Kidz kan dat! Op de foto’s in dit artikel zie je een sfeerimpressie van haar winkel. Mijn kleine meisje is meteen aan het kleuren geslagen. Als je mijn meisje mag geloven was het een groot feest, inclusief confetti. Als ze de winkel ziet wilt ze graag even naar binnen. Helaas kan dat niet altijd. Zie je de confetti nog naar beneden dwarrelen op de foto hieronder?

confetti

Misschien denk je nu dat de winkel ”gestyled” is voor de foto’s, dat is echt niet het geval. Carola vindt het belangrijk dat iedereen graag haar winkeltje binnen stapt en zorgt ervoor dat het er aantrekkelijk en leuk uitziet. Zonder daar veel moeite voor te doen. Wist je trouwens dat Carola zelf de kledingrekken heeft gemaakt? Het is dus echt geen standaard winkel en juist daarom voel ik me er thuis. Coco & Kidz verkoopt betaalbare merkkinderkleding van onder andere Koko Noko, B Nosy, Kidz Art, Feetje en nog veel meer voor baby’s, jongens en meisjes. Ze gaat me vaker terug zien. Zo niet, dan sleurt Ize me wel mee naar binnen, haha. Bezoek haar winkels eens in Drunen, dan begrijp je meteen wat ik bedoel.

De kledingset van B. Nosy

Samen met Carola ben ik in haar winkel opzoek gegaan naar een leuke set voor Ize. Het herfstseizoen staat voor de deur, al lijkt dat met dit mooie weer van de afgelopen dagen nog ver weg: het is een mooi moment voor nieuwe kleren. Ize is qua kleding echt een meisje: ze houdt van roze, rokjes en jurkjes. De rest van haar persoonlijkheid is vooral grappig, stoer en af en toe wat lomp. Dat stoere probeer ik vaak met het roze en de rokjes te combineren. In deze set van B. Nosy is dat zeker gelukt, de set shop je voor € 67. In de collage hieronder haar outfit met haar stoere boots.

mamazetkoers collage Coco & Kidz

Zie je ook het leuke detail in de legging? En wat vind je van de armband? Ize is er helemaal weg van! Op alle foto’s in dit artikel heeft ze deze toffe set aan.

Tot slot..

Deze leuke foto van Ize wil ik je niet onthouden. Ze vroeg zelfs of ze jarig was, voor haar was het echt een feestje. Alle kleding vond ze ook erg mooi en wilde ze nog even laten zien, tada!

tadsa

Leuk dat je dit artikel gelezen hebt en (weer) een bezoekje bracht aan mijn blog. Ben jij ook dol op shoppen voor je kindjes? En waar shop je het liefste? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je kunt ook altijd contact zoeken via de contactpagina.

Liefs Francis

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

Op dit artikel berust een samenwerking. Dat doet niets af van de oprechtheid en echtheid van dit artikel. Ik ben niet betaald voor deze recensie. #mamazetkoersAD