Inspiratie voor de feestdagen, wie zit daar nu niet op te wachten! Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik weet al niet wat ik aan moet trekken op een werkdag of een leuk feestje. Laat staan dat ik weet wat ik de komende feestdagen aan wil doen. Wel ben ik me al een tijdje flink aan het oriënteren, in dit artikel deel ik graag wat kleding inspiratie voor de feestdagen met je. Weet je dus nog niet wat je aan wilt doen? Check dan zeker de volgende opties. Lees je mee?

Kleding inspiratie voor de feestdagen!

Laat ik voorop stellen dat het belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven. Draag je graag een broek en is je stijl wat ingetogen? Ga dan niet in een keer voor een uitgesproken glitterjurk. Dat mag natuurlijk wel, maar de kans dat jij je er mega comfortabel in voelt is dan vaak niet zo groot. Nu kan een jurk ontzettend spetterend zijn: hij staat alleen goed wanneer jij er in straalt. Blijf dus dicht bij jezelf en kies iets wat echt bij jou past. Want, of je nu kiest voor een glitterjurk, mooie classic rokje of een mooi pak: alles kan deze feestdagen.

De blazer

Een item wat altijd kan, en zowel op een rok, broek als een jurk gedragen kan worden is de blazer. Je kunt voor een uitgesproken paarse versie kiezen of op veilig spelen met zwart. Hoe je de blazer combineert is natuurlijk helemaal aan jou. Ikzelf combineer mijn oversized blazer graag met een strakke leather look broek voor een feestelijke gelegenheid.

Kerstjurk

Wil je echt uitpakken en gaan voor een uitgesproken kerstjurk? Kies dan de paarse glitterjurk hieronder. Ik vind deze jurk echt ontzettend gaaf! Wil je liever een jurk die je ook sneller aandoet op een doordeweekse dag? Ga dan voor een panterprint. Geloof me, met die print zit je altijd goed.

Een rokje

Wanneer je een artikel schrijft over inspiratie voor de feestdagen, dan mag natuurlijk een toffe rok niet ontbreken. Hoewel elke rok zo’n beetje wel kan vind ik het persoonlijk mooier wanneer je kiest voor een feestelijke rok of een rok in winterse kleuren. Een fleurig zomerrokje raad ik dan ook af, niet omdat ze niet mooi zijn maar ze zijn ontzettend lastig te combineren met een trui of een panty.

Wat vind jij van het feestelijke rokje hieronder en de plissé rok? Ik zou denk ik voor de paarse variant kiezen!

Broeken

Natuurlijk laat ik je in dit artikel met kleding inspiratie voor de feestdagen ook zien welke toffe broeken er zijn. De meeste dames dragen tijdens de kerstdagen misschien vaker een rok of jurk maar een broek is minstens net zo feestelijk. Zeker de twee varianten hieronder en combineer het met je favoriete sneakers.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel met kleding inspiratie voor de feestdagen. Ik ben er nog niet helemaal uit. Stiekem hoop ik gewoon het lef te vinden om de paarse glitterjurk aan te trekken. Want, waarom niet? Wat kan ons het schelen wat anderen er van vinden, zolang wij maar stralen. Ik wens je alvast fijne feestdagen. Weet jij al wat je aantrekt deze kerst? Laat het me weten bij de reacties hieronder. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis