Het is langer licht buiten en de zonnebrillen worden tevoorschijn getoverd. Dat betekent ook dat het tijd wordt voor sneakers in plaats van boots. Alhoewel het voorjaar over het algemeen wordt geassocieerd met temperaturen boven de nul, kan het voor de rest werkelijk alle kanten op gaan met het weer. Nee, dit is geen artikel over het weer. Wel is het een artikel over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op het mooiste seizoen van het jaar met mijn favoriete sneaker, de Adidas Superstar. In dit artikel: ‘combineer met je favoriete sneaker’ vertel ik je meer over de sneaker! Draag jij wel eens sneakers onder je jurk of rok? Laat het met weten bij de reacties hieronder.

De Adidas Superstar

Het is niet vreemd als deze naam je bekend voorkomt. Het namelijk een model dat al enige tijd op de markt is. Precies 50 jaar geleden kwam de Superstar uit, toen nog om te dienen als basketbalschoenen. Ondertussen is het een populaire lifestyle sneaker en zijn ze niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld (gelukkig maar).

De populariteit van het model komt niet uit de lucht vallen. De Superstars zijn namelijk ontzettend degelijke schoenen. Ze zijn gemaakt van leer en de zool is voorzien van een goede hoeveelheid grip. De sneakers zijn immers ontworpen om de zwaar belaste voeten van basketballers te ondersteunen. Dat is precies waarom het absolute must haves zijn tijdens de lente; ze kunnen ieder weertype aan. Je glijdt niet uit, er komt bijna geen wind doorheen, ze zijn niet te warm en door het leer vormen ze volledig naar de vorm van je voet. Ideaal dus.

Sneaker liefhebbers willen niet alleen maar degelijkheid. We willen ook looks, het oog wil immers ook wat! Dan zit je met deze Adidasjes ook helemaal goed. Je kunt gewoon niet de fout ingaan met dit model aangezien ze overal bij passen. Bekijk de Superstars via Sportshowroom.  De iconische zwarte schoen met de drie witte strepen stralen een old school charme uit die iedere outfit een sportieve, speelse en hippe draai geeft. Draag ze bij een simpele jeans en speel voor safe, toch modieus. Trek ze aan onder een jurkje en zorg voor die stoere touch. Toon lef en heb lak aan de regels door ze te combineren bij een nette outfit. Ook zijn ze uniseks. Of dat een voordeel is weet ik niet, aangezien de kans dat een broertje/zusje of vriend/vriendin ze wil lenen nu verdubbelt. Gelukkig heeft mijn broertje een andere maat, maar deze toffe sneaker zit ook in zijn collectie.

Tot slot..

Jurkjes en rokjes, ik draag ze het allerliefste. Helaas is het niet altijd een gemakkelijke outfit met twee jongen kinderen in huis. Helemaal niet met mijn favoriete pumps eronder. Zie je me al wegzakken in de speeltuin op die dingen? Gelukkig kun je dus tegenwoordig gemakkelijk je mooie sportschoenen aan onder een jurkje of rok. Al met al is de Adidas Superstar een perfecte sneaker voor mij! Ze heten natuurlijk ook niet voor niets Superstars.

Tenzij je het zelf graag wilt natuurlijk, maar nu heb je geen excuus meer om met je pumps in de speeltijd te staan. Heb jij een stel favoriete sneakers en draag je die weleens onder een jurk of rok? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact opnemen via de contactpagina. Neem trouwens ook eens een kijkje bij mijn andere fashion artikelen.

Liefs Francis

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share