Ga jij binnenkort aan de slag in de kinderkamer? Lees dan vooral dit artikel ‘de beste bedden voor de kinderkamer’ zodat je precies weet waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een nieuw bed. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

De beste bedden voor de kinderkamer

Vind je het ook lastig om de kinderkamer goed in te richten met de beste bedden? Lees dan ook vooral mee want ik deel ook een paar handige tips wanneer je niet zoveel ruimte hebt in de kinderkamer.

De kinderkamer inrichten met de beste bedden

Iets waar goed moet over nagedacht worden is de inrichting van de kinderkamer. Naast voldoende opbergruimte, een werkruimte en een ontspanningshoek is de keuze van het bed ongetwijfeld de belangrijkste beslissing die je bij de inrichting van de kinderkamer moet nemen. Denk hierbij aan de beschikbare ruimte.

Slaapt je kind alleen of deelt het de kamer met broers of zussen? Allemaal aspecten waar rekening mee moet gehouden worden. Op de online meubelwinkel Emob vind je heel veel inspiratie en een assortiment van meer dan 900 soorten en maten die gewoon op voorraad zijn. Je vindt er gegarandeerd wat jij nodig hebt.

Weinig plaats en toch plaats genoeg

Heb je ook keuze uit de beste bedden wanneer er maar weinig ruimte is in de kinderkamer? Jazeker! Helaas wordt in de kleinere slaapkamer nog vaak onterecht voor kleiner meubilair gekozen. Meestal gaat dit vanuit het oogpunt om plaat besparend te werk te gaan. Er zijn echter ook andere mogelijkheden. Een stapelbed kopen is zo’n praktische overweging die bij kleinere ruimtes zeker in acht moet genomen worden.

Een stapelbed kopen die vooral praktisch is kan vanzelfsprekend, maar misschien vinden jouw kids de Londense bus of de brandweer wel helemaal te gek! De stapelbedden zijn er in alle maten en vormen.

Hoog of laag stapelen

Een stapelbed kopen moet een weldoordachte aankoop zijn. Denk na of je een laag of hoog stapelbed wenst. Komt die in de kinderkamer of in de logeerkamer? Zal hij met andere woorden dagelijks of sporadisch gebruikt worden? De leeftijd van de kinderen speelt natuurlijk ook een rol. Zijn de kinderen nog erg jong, dan kies je beter voor de lagere variant, zo beperk je valgevaar.

Speels, praktisch of beide

Een bed hoeft niet saai te zijn. Een stapelbed al helemaal niet. Je kan er kiezen voor speelse uitvoeringen of eerder praktische stapelbedden met ingebouwde opbergruimte en zelfs volwaardige kasten die verwerkt worden in het stapelbed. Op de online meubelwinkel vind je een zeer uitgebreid aanbod. Van stapelbedden geschikt voor jonge kinderen, tot stapelbedden voor 3 personen. Als jij eenmaal weet wat de behoeften zijn, kan je je keuze maken.

Geregeld gasten in huis

Heb je geregeld vrienden op bezoek en blijven zij dan ook vaak overnachten, al dan niet met hun kindje mee? Dan is een stapelbed kopen een goede keuze voor de logeerkamer. Op de online meubelwinkel vind je stapelbedden in alle modellen die perfect zijn voor de logeerkamer. Kies voor een driepersoons stapelbed en je kan die vrienden die veraf wonen laten overnachten met hun gezin. Wil jij een stapelbed kopen en hem snel ontvangen? Dat is bij heel veel modellen mogelijk dankzij de grote stock die online meubelwinkel Emob beschikbaar heeft.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over de beste bedden voor de kinderkamer. Mijn dochter slaapt hier op het kleinste kamertje en heeft heel veel plezier van haar hoogslaper. Nu ben ik benieuwd, heb je iets gehad aan dit artikel? Laat het me dan weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis