Wat is een Profhilo behandeling en hoe werkt het? Wanneer de huid gaat verslappen, dan zal je dat zien aan de contouren en lijnen. Dit komt door verminderd hyaluronzuur, elastine of collageen. Een profhilo behandeling kan dan de beste optie zijn om hier iets aan te doen. Met een injectable van hyaluronzuur kan je de huid verjongen en de stralende gloed terugkrijgen. Je leert in dit gastartikel alles wat je moet weten.

De werking van Profhilo behandelding

Profhilo is pure hyaluronzuur. Dit kan zich namelijk goed verspreiden in het gezicht. Het is daarom ook zo dat je met 10 injecties het hele gezicht kan aanpakken. Het middel mengt zich met het bestaande huidweefsel. In 28 dagen tijd produceert het 4 soorten collageen en elastine. Zo krijgt de huid de mooie gloed terug. Ook verdwijnen de fijne lijntjes. Je ziet het resultaat, maar je voelt het ook. Je kan een consult aanvragen om te informeren wat de mogelijkheden van Profhilo voor jou zijn.

In 15 minuten klaar

Een belangrijk voordeel van deze behandeling is dat het slechts 15 minuten duurt. Je ziet direct na de behandeling nog geen resultaat. Wel is het zo dat de huid gehydrateerd raakt. 4 weken later is er nog een behandeling. Soms kan het zo zijn dat er ook een derde behandeling nodig is. Na acht weken is resultaat te zien. Daarna is het slim om een tot tweemaal per jaar een losse behandeling te blijven doen.

Het belang van elastine en collageen

Het is belangrijk om voldoende collageen en elastine in de huid te hebben. Dit is nodig om voor goede stevigheid van de huid te zorgen. Het is ook belangrijk bij de hydratatie en de elasticiteit. Elastine is er om te zorgen dat de huid elastisch blijft en zit in de bindweefsels. Het helpt om jouw huid in de oorspronkelijke vorm te houden. Elastine verdwijnt met het ouder worden, waardoor de huid dus ook slapper wordt.

Hoe lang werkt Profhilo na een Profhilo behandeling?

Profhilo blijft ongeveer 28 dagen in het lichaam aanwezig. Het is echter niet zo dat dit het enige is waar het om draait. De resultaten worden namelijk juist op de lange termijn beter. Dit heeft te maken met de behandeling zelf. Daardoor worden de aanmaak van collageen en elastine bevordert. De huid krijgt een serieuze duw vooruit. De resultaten zullen daarna ongeveer 6 maanden aanhouden. Het is belangrijk om te benadrukken dat dit per persoon verschilt. Dit heeft met de algehele gezondheid en de leefstijl te maken. Na deze 6 maanden kan je de behandeling gewoon opnieuw doen.

Lijk je jonger door een Profhilo behandeling?

Het is inderdaad zo dat de profhilo behandeling eraan bijdraagt om je er jonger uit te laten zien. Dat is juist ook het doel ervan. De behandeling is bedoeld om het verdwijnen van hyaluronzuur in de huid tegen te gaan. Ook moet het de aanmaak van elastine en collageen aanjagen. De injecties geven je jouw gloed terug en zorgen dat je huid er weer steviger uit gaat zien. Daarnaast zie je er dus jonger uit. Dit is belangrijk voor jouw mate van zelfvertrouwen.

Tot slot..

Dank je wel voor het lezen van dit gastartikel over de Profhilo behandeling. Volg je me al op Facebook en Instagram?

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis