Telefoonaccessoires zijn onmisbaar wanneer je gebruik maakt van een mobiele telefoon. Uiteraard wil jij je dure telefoon beschermen tegen beschadigingen maar het oog wilt natuurlijk ook wat! Met bijvoorbeeld een telefoonhoesje kun je jouw mobiele telefoon personaliseren. In dit artikel vertel ik je graag meer over de telefoonaccessoires van GSMpunt.nl. Ik mocht namelijk een paar mooie items uitzoeken. Benieuwd wat ik van de website en de telefoonaccessoires vind? Lees dan snel verder.

Review: de telefoonaccessoires van GSMpunt.nl

Het was een paar weken geleden tijd voor een nieuwe telefoon. In een ander artikel leg ik je graag uit waarom mijn keuze is gevallen op de Samsung Galaxy S21 FE 5G. Hiervoor had ik een iPhone dus ik was toe aan nieuwe telefoonaccessoires. Op de website van GSMpunt.nl kocht ik de volgende items:

  • Samsung siliconen strap cover groen
  • Hoesje met ring kickstand zwart
  • Magnetische auto ventilatierooster telefoonhouder
  • Screenprotector met installatie unit voor het bedieningsscherm
  • Cameraprotector voor de camera achter

Op de foto bovenaan in dit artikel kun je alle gekozen telefoonaccessoires zien. In de paragrafen hieronder zal ik per accessoire uitleggen waarom ik het item koos en wat mijn ervaringen zijn. Tot slot sluit ik af met een algemene review van de webshop.

Telefoonhoesjes

De website biedt ontzettend veel telefoon hoesjes van verschillende merken aan. Persoonlijk vind ik dat heel erg prettig, op die manier kun je namelijk ook altijd voor een officieel hoesje kiezen. In mijn geval kan ik dus ook kiezen uit diverse Samsung hoesjes.

Ik heb zowel voor een origineel Samsung hoesje gekozen als voor een ander merk. Ik vind het fijn om van telefoonhoesje te kunnen wisselen. Het meeste maak ik gebruik van een zogenaamde ‘bookcase’ waarbij er ruimte is voor enkele pasjes en contant geld. Daarnaast wordt de gehele telefoon omsloten en is dus ook het scherm beschermt.

Tijdens het sporten is zo’n hoesje helaas niet ideaal, hij past dan moeilijk in mijn flipbelt en fietsshirt. Daarom wissel ik hem dan naar een rubberen hoesje. Ik heb ook gekozen voor een hoesje met een ringstandaard, erg handig wanneer je filmpjes wilt kijken.

Telefoonhouder voor in de auto

Je telefoon vasthouden in de auto is verboden en strafbaar maar ook nog eens gevaarlijk voor jezelf en andere weggebruikers. Gebruik je net als ik je telefoon ook voor navigatie is het handig om gebruik te maken van een telefoonhouder. Er zijn meerdere varianten maar ikzelf vind er een met een magneet prettig werken. Dan hoef je de telefoon er niet steeds in te klikken. Een telefoonhouder in je auto is in mijn ogen een van de belangrijkste telefoonaccessoires om te hebben.

En hoewel we allemaal meer gebruik maken van WhatsApp dan bellen, vind ik het belangrijk om in de auto mijn inkomende oproepen te beantwoorden zonder mijn telefoon aan te raken. Door mijn telefoon te plaatsen in de telefoonhouder in de auto kan ik zien wie er belt en via mijn draadloze oordoppen opnemen. Ideaal!

Screen,- en Cameraprotector

Niets zo vervelend als een beschadigd scherm, ik gebruik daarom altijd een screenprotector op mijn telefoon. De kosten zijn laag, zeker in vergelijking met een nieuw scherm. Bij GSMpunt.nl hebben ze trouwens ook protectors die je met een handige installatie unit kunt plaatsen. Helaas staat deze niet op de foto omdat ik de protector direct had geïnstalleerd op mijn telefoon. In de unboxing video op Instagram heb je hem wel voorbij kunnen zien komen.

Nu ik met mijn telefoon steeds meer foto’s maak voor mijn blog vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van mijn foto’s goed blijven én mijn cameralezen goed te beschermen. Tegenwoordig zijn er ook goede cameraprotectors te verkrijgen. Deze heb ik ook direct op mijn telefoon bevestigd! De kwaliteit van de foto’s gaat niet achteruit en het voelt toch beter dat mijn cameralezen ook beschermd zijn.

Review GSMpunt.nl

De website van GSMpunt.nl is in mijn ogen logisch opgebouwd. Op de homepagina kies je direct om welk type telefoon het gaat en krijg je alle telefoonaccessoires overzichtelijk op een rijtje. Op die manier kun je gemakkelijk navigeren tussen de telefoonaccessoires. De beschrijvingen zijn duidelijk en de reviews van andere kopers helpen een goede keuze te maken tussen de verschillende producten. Ander voordeel: binnen 2 werkdagen had ik al mijn items in huis.

Tot slot..

Achteraf gezien, had ik misschien ook wel voor een waterdicht telefoonhoesje willen kiezen. Op die manier is en je scherm, je camera en je telefoon in één keer beschermd tegen vallen en beschadigingen. Maar wijsheid komt met de tijd dus misschien kies ik hier nog een andere keer voor. Ik hoop dat je iets hebt gehad aan mijn review over deze webshop en telefoonaccessoires. Wat is jouw favoriete telefoonaccessoire? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis