Wie wil er nou niet een nieuwe stad ontdekken, slapen in een goed hotel of een drankje doen bij een lokale bar. Een weekendje of dagje weg: we zijn er massaal dol op. Maar, haal jij wel alles uit je stedentrip of dagje uit? Kom jij thuis met hét gevoel alle bijzondere plekjes gezien te hebben? Zo niet, dan is dit artikel speciaal voor jou! Haal alles uit je stedentrip of dagje uit met time to momo. Benieuwd naar deze organisatie waarmee jij de meest fantastische (slaap)plekken ontdekt? Lees dan snel verder.

Haal alles uit je stedentrip of dagje uit

Wanneer je op een stedentrip of dagje uit bent in een mooie stad, dan weet je vaak de grootste toeristische plek wel te vinden. Het staat namelijk op elke website, aanplakbiljet en mensen die er al zijn geweest geven het mee als dikke tip. Helaas is de kans groot dat je dan net die unieke wijk, toffe winkelstraat, romantisch hotel of kleine hotspot mist. Ga jij er binnenkort op uit? Kijk dan eens bij time to momo. Wanneer je ze nog niet kent, hieronder een korte introductie.

Time to momo, organisatie & motto

Een nieuwe stad ontdekken: daar zijn ze bij time to momo wel voor in! Wil jij slapen in een fijn hotel, ontbijten in de late ochtendzon, een lekker hapje eten of een drankje doen in de lokale bar? Zij weten echt de leukste plekjes om dat te doen en willen die kennis graag met je delen. Waarom? Ze willen dat je naar huis gaat met het gevoel dat je (al is het maar voor even) in Lissabon, Gent of Milaan hebt gewoond. Hoe klinkt dat?

Volgens de oprichters van time to momo zijn dat namelijk dé ingrediënten voor de perfecte stedentrip of dagje uit. Het is hun doel om iedereen te inspireren om samen met time to momo een fijne stedentrip te beleven.

Hoe ze dat doen? Dat is natuurlijk een beetje een geheim maar ik kan je vertellen dat ze samenwerken met lokale mensen die de liefde voor hun stad met je willen delen. Zo sla jij bijvoorbeeld de drukke dertien-in-een-dozijn winkelstraat over maar wandel jij door een uniek pittoresk straatje met winkeltjes van kleine lokale ondernemers waar de lokale bevolking zelf ook graag komt. Klinkt goed hè?

Handige stedengidsen en apps

Nu denk je misschien, hoe doen ze dat dan? Het is eigenlijk heel makkelijk:

  • op de website vind je per stad een leuke selectie van hotels, die je ook via time to momo kunt boeken. Zo hoef je zelf niet meer honderden hotels door te spitten en weet je zeker dat je in een leuk hotel in een toffe wijk overnacht
  • in de webshop verkopen ze stedengidsen die bomvol staan met de leukste bezienswaardigheden, wandelrouters en meer
  • in webshop kun je ook een app kopen, een digitale stedengids met alle informatie.

Op die manier geniet je van elke seconde en haal je dus alles uit je stedentrip of dagje uit met time to momo! Dus wil jij een paar dagen naar Parijs en wil jij het échte Parijs ontdekken? Doe dat dan met de time to momo Parijs app, gids of website!

Mijn gekozen gidsen

Ikzelf heb de drie stedengidsen zoals je die bovenaan in dit artikel ziet uitgekozen en geloof me: ze zijn fantastisch, veelzijdig en als ik het mag zeggen: overcompleet. Je komt ogen en tijd te kort als je alles wilt doen. We hopen in de toekomst snel samen Berlijn of Gent te kunnen bezoeken. Misschien samen met de kindjes wanneer ze ouder zijn of samen als ze ergens een weekendje mogen logeren.

De gids die we nu al wel gebruiken is de KIDSPROOF gids met leuke dagjes uit in Nederland en België. Zodra mijn man het boekje zag was hij enthousiast en begon meteen dingen aanwijzen die leuk zijn om binnenkort een keer te doen. Dikke aanrader dus voor een stedentrip of dagje uit.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over hoe jij alles uit je stedentrip of dagje uit kunt halen met time to momo. Ik hoop met de KIDSPROOF gids veel leuke uitjes met mijn man en kinderen te gaan ondernemen. Ga jij op stedentrip of dagje uit met vriendinnen, je partner of kinderen? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis