Er komen steeds meer gadgets op de markt, dat je je soms afvraagt gaan we een iPad voor het gezin wel gebruiken? Weer een elektronica product die je misschien in de kast laat staan en je wilt daar je budget natuurlijk niet aan verspillen! Een iPad kan handiger en goedkoper zijn dan je misschien denkt, vooral een refurbished iPad. Nieuwsgierig geworden waarom een refurbished iPad wél geschikt is voor jouw gezin en wat je er bijvoorbeeld allemaal mee kunt doen? Lees dan snel verder.

Een iPad voor het gezin

Het aanschaffen van een iPad voor het gezin kan een dure aanschaf zijn, maar het is wel een eenmalig uitgave waar je hele gezin van kan profiteren. Is het wel de moeite waard? Kijk dan eens naar een refurbished iPad. Een refurbished iPad is een iPad die je een tweede leven geeft. Deze iPad wordt altijd gecontroleerd op eventuele defecten en wordt schoon opgeleverd. Het grote voordeel van een refurbished iPad is dat deze ontzettend betaalbaar is. Het aanschaffen van een iPad voor het gezin kan vele voordelen met zich meenemen. Je kunt een iPad namelijk voor veel doeleinde gebruiken.

Spelend leren voor je kind

Een iPad is niet alleen leuk voor de kinderen maar kan ook leerzaam zijn. Zo zijn er diverse programma’s die je kan downloaden voor je kind op je iPad om extra aandacht te geven aan bepaalde vakken. Denk hierbij aan rekenen of taal.

Kinderen pakken sneller een iPad dan een fysiek boek, omdat ze dit associëren met ontspanning en een iPad trekt gewoon de aandacht. Je kind wordt hierdoor geprikkeld om actie te ondernemen. Met een iPad kan jij je kind stimuleren om gebruik te maken van educatieve apps, zoals Squla. De kinderen halen hier plezier uit en jij kan gerust je eigen dagtaken oppakken. Daarnaast kan je met een iPad je scherm vastzetten, zodat je kind blijft oefenen en niet afwijkt van zijn leerprogramma. Je kind kan veilig spelend leren zonder rond te dwalen op het internet of YouTube.

Een iPad is makkelijk om mee te nemen en uitermate geschikt voor onderweg. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen wanneer je op pad gaat, zo kunnen de kinderen altijd een leerzaam spelletje doen. Ben jij benieuwd waar jij een voordelig iPad voor het gezin kan kopen? Kijk dan eens bij Refurbished.nl voor jouw refurbished iPad. Zo kan je kind spelend leren met de iPad voor een voordelig prijsje.

e-Reader als kookboek

Maak je vaak gebruik van online kookrecepten en is het lastig om dit elke keer af te lezen op je mobiel. Ook hiervoor kun jij je iPad voor gebruiken. Maak het jezelf gemakkelijker en maak gebruik van een staande bookcase. Sla je favoriete recepten op en scroll door deze kookrecepten tijdens het koken. Hiervoor heb je ook een aantal handige apps in de App Store, zoals Recipe Keeper. Misschien wil je ook wel vaker lezen maar vergeet je altijd om die ene leesboek mee te nemen of heb je geen plek voor je leesboeken in je tas. Dan is het handig om je iPad te gebruiken als eReader. Zo heb je altijd al je boeken bij je ook voor onderweg.

Fotoboek

Hecht je veel waarde aan foto’s en wil je deze ook vaker in het jaar bekijken. Dan is het handig om hiervoor een systeem te bouwen. Dit kan je zelf doen op de iPad door mapjes te maken voor al je foto’s in de Foto App van Apple of een online fotoalbum bij andere aanbieders, zoals op de HEMA app. Welke optie je ook kiest op je iPad kan je al je foto’s op een groot scherm terug bekijken en dit ook nog eens makkelijk delen met anderen.

En nog veel meer

Kortom een iPad is super handig voor het hele gezin! Door je aankoop bij Refurbished.nl te plaatsen draag jij bij aan het minder belasten van het milieu en zorg jij voor een betere toekomst voor onze kinderen. Een Refurbished iPad is goedkoper dan een iPad in de winkel. Dit betekent dat je met je aanschaf van een refurbished iPad euro’s bespaard. Met deze bespaarde euro’s kan je een leuk dagje uit met de kinderen!

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over waarom een iPad voor het gezin erg makkelijk is. Stiekem gebruiken wij hem overal voor en gaat hij ook standaard mee op vakantie. Nu ben ik benieuwd, heb jij een iPad voor het gezin of juist niet? Laat me bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram weten waarom. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis