We komen nauwelijks de deur nog uit in deze corona-periode en wat is het dan verleidelijk om de hele dag in je pyjama of huispak te lopen. Er is toch niemand die het ziet en het zit zo lekker. Ik begrijp het, de eerste weken deed ik daar ook gemakkelijk aan mee. Toch word je daar op de langere termijn echt niet gelukkig van. Ik word blij van de eerste zonnestralen deze lente en door aandacht aan mijzelf te besteden. Hoe kan je dat nou beter doen dan door je (een beetje) op te tutten. Dus: snel dat huispak uit en check mijn tips hieronder.

En dan nu snel dat huispak uit!

Laat ik vooropstellen dat je niet vol in de make-up in je galajurk (als je die al hebt) op de bank moet gaan zitten. Allereerst is dat totaal niet praktisch en een dergelijke jurk is ook niet gemaakt om in te zitten. Daarnaast is dit echt iets wat je voor jezelf doet, en dus niet voor iemand anders. Maar geloof me, je leuk aankleden is echt goed voor je humeur. Zeker wanneer het in een handomdraai kan én lekker zit.

Een tijdje terug schreef ik een artikel over mijn style, ik houd van vrouwelijk elegant met een stoere twist. Daarom kun je veel van mijn outfits zowel dragen met mooie hakken als met een goede sneaker combineren. Ik houd van de afwisseling en in deze tijd komen de hakken ook de kast niet uit. Naar mijn werk draag ik graag een kokerrok met een stoer shirtje of trui, zoals op de foto in dit artikel. Nu is deze outfit totaal niet geschikt voor thuis. Probeer maar eens te bukken in die rok of samen met de kinderen een treinbaan te leggen op de grond. Kansloos, dikke kans dat je binnen 10 minuten je huispak weer aan hebt. Kleding die je thuis draagt moet voornamelijk lekker zitten.

Niemand heeft trouwens gezegd dat comfortabele kleding niet stijlvol kan zijn. Hieronder 5 makkelijke tips om comfortabele kleding stijlvol te dragen. Beloof jij dan dat je snel je huispak uit doet? Althans, voor een paar uurtjes overdag? 😉

  1. Combineer je favoriete trui of sweater met een pantalon of plissérok.
  2. Waar ik er ondertussen al een stuk of drie van in de kast heb hangen is de maxi-jurk. Je hebt hem zo aan en zit altijd goed.
  3. De oversized trui, panty eronder en klaar!
  4. Helemaal hip in 2020: de mannenblazer. Deze valt lekker ruim waardoor je er gemakkelijk in kunt bewegen. Indien dit niet jouw style is, kies er dan een met stretch.
  5. Kies voor een goede jeans met een basic shirt. Combineer erop los met veel accessoires. Simpel maar stijlvol!

Niet overtuigd? Houd dan lekker je pyjama aan. Check wel eerst even dit artikel: zo draag je een pyjama in het dagelijks leven.
Wil je wel maar heb je niets meer in de kast liggen waar je je lekker in voelt of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om te shoppen. Maak het jezelf helemaal makkelijk door je style en wensen door te geven aan een Zalon stylist. Binnen no-time zit jij ook comfortabel én stijlvol op de bank.

Tot slot..

Tegen mijn man zeg ik: dit wil nu niet zeggen dat je me niet meer in mijn huispak op de bank ziet zitten, maar misschien wel iets minder vaak 🙂 . Want laat ik eerlijk zijn: soms is dat ook gewoon heerlijk. Zeg jij eens eerlijk, mag bij jou dat huispak ook vaker uit? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact met mij zoeken via de contactpagina.

Neem ook eens een kijkje bij mijn andere fashion artikelen!

Liefs Francis

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share