Deze sieraden maken je outfit helemaal af deze zomer! In de lente mogen we volop genieten van heerlijke warmen dagen met volop zonneschijn. Heerlijk! Tijd dus om mijn truien weer achter in de kast op te bergen en te stralen in mijn zomerjurkje of gave korte broek. Toch wissel ik niet alleen van kleding wanneer het warmer wordt. Misschien kies je, net als ik, op warmere dagen ook voor andere sieraden. In dit artikel vertel ik je waarom ik dat doe en laat ik je zien welke sieraden je outfit helemaal afmaken deze zomer. Benieuwd naar deze sieraden? Lees dan snel verder.

Deze sieraden maken je outfit af deze zomer

Op warme dagen kies ik niet voor zware sieraden, deze sieraden moeten er in de zomer namelijk elegant uitzien en licht aanvoelen. Waarom? Zware sieraden zitten al snel in de weg, kunnen gaan knellen of zorgen ervoor dat je het juist warmer krijgt. Om die reden kies ik in de zomer vaak voor andere sieraden. In de paragrafen hieronder vertel ik je meer over mijn persoonlijke voorkeuren voor deze zomer en deel ik enkele gave sieraden van Xoo met je.

Armbanden

Bij een grove trui is het ontzettend gaaf om grote armbanden te dragen, helaas flatteren die minder mooi bij je zomerse jurkje. Maar wat kies je dan? Mijn advies, ga in de zomer voor simpel en persoonlijk. Zo zijn er mooie schakelarmbanden met bedeltjes te koop en ze zijn helemaal naar wens te personaliseren. Wil je meer variatie? Kies dan twee of drie van deze armbanden maar wissel in de schakelgrootte. Zo is het geheel wel rustig maar speels.

Het voordeel van deze armbanden is dat ze meerdere oogjes hebben waardoor je de armband kunt verstellen. Ideaal als je wat meer vocht vast houdt op warmere dagen.

Enkelbandje

Het enige sieraad wat me écht aan de zomer doet denken zijn enkelbandjes. In mijn jongere jaren droeg ik er altijd een. Of ik kocht hem op vakantie of op een lokale braderie. Ik ben daarom helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwste enkelbandje. Het is een goudkleurig bandje met kleine schakels voorzien van twee bedeltjes: een maan en een ster. Ook hier kies ik voor simpel omdat deze enkelband dan ontzettend leuk is onder een zomerrokje met slippers maar ook gaaf is wanneer ik een mom jeans draag met hakken. Mijn enkelbandje zie je op de foto hieronder.

Deze sieraden maken je outfit af deze zomer mamazetkoers enkelbandje

Ketting

Er zit weinig verschil tussen de kettingen die ik in de winter of zomer draag, het liefste draag ik namelijk de ketting met daarin de namen van mijn man en kinderen erin gegraveerd. Ook heb ik nog een ander mama sieraard en die wissel ik dan ook regelmatig af. Toch was ik al een tijdje opzoek naar een sieraard die wat lager valt. Ik heb verschillende jurkjes met een lage hals en vind het dan mooi als de ketting dan langer is en wat lager valt.

De ketting met de slang die je helemaal bovenaan in dit artikel ziet, is dan ook perfect. Ook op een effen hoger gesloten shirtje komt dit sieraard goed tot zijn recht. Ik ben oprecht blij dat ik dit item gevonden heb.

Ringen

Ringen, het is een beetje een dingetje in de zomer, althans dat is mijn ervaring. Ik ben vast niet de enige maar ik krijg dus bij warm weer al snel dikke vingers en dan gaan mijn ringen knellen. Erg vervelend. Dit kun je op twee manieren oplossen. De eerste is simpel: kies voor een one-size ring. Deze heeft een opening en kun je dus smaller of groter maken. Helaas zitten deze ringen niet altijd fijn, ze draaien rond en je blijft met de opening weleens ergens achter hangen. Spreek uit ervaring laten we maar zeggen. Dan is mijn andere oplossing beter: koop je ring een maatje groter!

De ring op de foto bovenaan in dit artikel heb ik dus een maatje groter gekocht. Op warme zomerdagen kan ik deze ring dragen om mijn ringvinger en in de winterdag om mijn duim. De schakels in de vorm van blaadjes vind ik weer helemaal bij mijn stijl passen!

Oorbellen

Ondanks dat mijn meeste sieraden dus relatief simpel en rustig zijn pak ik wél helemaal uit met mijn oorbellen. Ga deze zomer voor veel kleur, grotere exemplaren of bijzondere vormen. Houd je niet aan alle ‘regels’ en mix goudkleurige sieraden gewoon met zilverkleurige.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel ‘deze sieraden maken je outfit helemaal af deze zomer’. Nu ben ik nieuwsgierig: heb jij een favoriete sieraard en draag jij op warme dagen je sieraden nog? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis