Weet jij al welk bijzonder cadeau jij aan je moeder gaat geven? Het is alweer bijna Moederdag, en of je nu wel of niet aandacht besteed aan deze dag: het is altijd leuk om je moeder te verrassen met een bijzonder cadeau! In dit artikel laat ik je graag een paar unieke Moederdag cadeaus zien. Zo laat ik je o.a. ook kennismaken met DRKS, een webshop waar ze persoonlijke cadeaus en sieraden maken voor de hele familie. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Verras je moeder met een bijzonder cadeau!

Hoewel een bos bloemen natuurlijk altijd leuk is, wil ik je in dit artikel meerdere opties laten zien. Hopelijk kan ik je met dit artikel inspireren.

Persoonlijke items voor in de keuken

Iedereen is uniek, van jouw moeder is er ook maar één. Het is niet altijd even makkelijk maar ik weet zeker dat er voor elke unieke moeder een mooi persoonlijk cadeau te vinden is. Houdt jouw mama graag van bakken en staat ze graag in de keuken? Denk dan eens aan een taartschep met een speciale gravering of wat dacht je van een luxe plateau of houten borrelplank met jouw boodschap? Elke keer wanneer deze items gebruikt worden, wordt er terug gedacht aan die mooie Moederdag.

Wanneer jouw mama dol is op kaas, is een kaasschaaf met bedrukking ook een hele leuke optie!

Moeder dochter sieraden

Met een speciaal moeder-dochter sieraad zit je altijd goed. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Hieronder zie je een voorbeeld. Ik heb gekozen voor een zilveren sieraard met twee hartjes en een schakelarmband. Er is geen gravure toegepast. Het grote hart staat voor mijn moeder en het kleine hartje voor mij. Zoals je hieronder kunt zien kun je bij dit bijzonder cadeau ook nog eens kiezen voor een speciale boodschap in het doosje, wat het nét allemaal nog iets mooier maakt. De armband wordt twee keer geleverd zodat zowel moeder als dochter, hetzelfde exemplaar draagt.

bijzonder cadeau moeder dochter sieraden

Bijzonder cadeau, moeder-dochter sieraad.

Heb jij nu meer zussen, of zoek je een stoerder sieraard? Er zijn genoeg mogelijkheden zodat ik zeker weet dat er iets naar jullie smaak tussen zit. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een moeder-zoon sieraad te kiezen, door de persoonlijke tekst of gravure kun je deze items helemaal op jullie afstemmen.

Leuke gadgets

Waar ik heel erg fan van ben zijn leuke gadgets, hebben-dingen en items die je met een knipoog kunt geven. Wat dacht je van een mooie boekenleggen voor de echte boekenwurm? Of een kompas voor de natuurliefhebber? Koffer labels voor de reizigers en makkelijke pasjeshouders voor de stijlvolle moeders? Geloof me, ik denk dat het lastiger is om de juiste woorden en tekst te vinden dan een bijzonder cadeau.

Hier in het ‘zuiden’ vieren we carnaval en houden we wel van een feestje buiten de deur. Hoe makkelijk en fijn is het dan om je eigen drank mee te nemen in een stijlvolle heupfles?

bijzonder cadeau heupfles

Stijlvolle heupfles

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel met ideeën voor een bijzonder cadeau voor Moederdag. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad. Heb jij al een uniek of bijzonder cadeau voor Moederdag in gedachten? Laat het me weten bij de reacties hieronder. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis