Stoere elegantie, een stijl die helemaal bij mijn past. Sieraden, ik heb er al vaker over geschreven maar ze maken altijd mijn outfit en stijl compleet. Daarom vind ik het erg leuk dat ik in dit artikel aandacht mag geven aan de nieuwe Urban Chic collectie van Kaya Sieraden. Een stoere elegantie die past bij elke outfit. Lees je mee?

Sieraden: stoere elegantie in de herfst!

Eindelijk een sieradenlijn met stoere en elegante elementen gecombineerd mét kleur. Ben jij fan van warme kleuren, bedeltjes en stoere items? Dan zit je met deze nieuwe Urban Chic lijn helemaal goed. Wat verder de lijn in mijn ogen extra goed maakt is dat alle sieraden gemaakt zijn van stainless steel, ook mijn stainless steel armband, dit maakt de sieraden weerbestendig en roesten daarom niet. Gelukkig! Ik wil natuurlijk lang kunnen genieten van deze stoere elegantie sieraden. Jij ook?

Kleurgebruik, ik ga voor helder donkergroen

Stiekem wil ik aan mijn herfstoutfits altijd wat extra kleur toevoegen, zeker aan mijn outfits die wat meer ingetogen en zwart zijn. Vorig jaar heb ik besloten om ook gewoon meer kleur te gaan dragen, hoewel donkere kleding nog steeds erg gaaf zijn is het nu fijn om kleur toe te voegen met sieraden.

Mijn voorkeur in de nieuwe Urban Chic lijn gaat vooral naar het heldere donkergroen. Hoewel het blauw ook prachtig overal bij staat is, vind ik het groen persoonlijk net wat warmer ogen en meer bij mij passen. Gelukkig is er genoeg keuze en kun je bij de meeste sieraden ook kiezen tussen de kleur goud of zilver.

Meerdere armbanden en bedels

Wat ik erg tof vind aan deze sieradenlijn is dat je alle armbanden en bedels met elkaar kunt combineren. Op de foto hieronder zie je dat ik 3 armbanden en een ketting met gemak met elkaar heb kunnen combineren. Het straalt stoere elegantie uit, precies zoals ik het graag zie.

Sieraden stoere elegantie in de herfst mamazetkoers ketting

Voor de bedel ben ik gegaan voor mijn eigen initiaal maar ik had ook voor de eerste letters van de kinderen kunnen gezien of de eerste letter van de naam van mijn man. Je kan trouwens ook meerdere bedels combineren als je wilt.

Kettingen, oorbellen en meer

Een ketting is onmisbaar bij elke outfit, toch staat niet elke ketting overal bij. De klaver ketting die ik gekozen heb, die je op de foto hierboven ziet, past echt werkelijk waar overal bij! De lengte kan ik gemakkelijk aanpassen door de extra oogjes aan het einde van de ketting. Ideaal, zo valt de ketting dus altijd op de juiste lengte.

Wie denkt dat deze Urban Chic lijn alleen bestaat uit armbanden, bedels en kettingen heeft het mis: er zijn voldoende oorbellen en ringen die helemaal passen in de stoere elegantie sieradenlijn! Neem vooral dus zelf eens een kijkje op de website van Kaya Sieraden.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel waarin ik je meer heb laten zien van de Urban Chic sieradenlijn van Kaya Sieraden. Zoals je hebt kunnen lezen ben ik helemaal weg van deze stoere elegantie. Nu ben ik benieuwd, is stoere elegantie ook jouw stijl of juist helemaal niet? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis