Sieraden met een missie, dat is misschien iets waar je nog niet eerder van gehoord hebt. Toch probeert Evi hiermee flink aan de weg te timmeren met haar nieuwe shop kluttery! In dit artikel vertel ik je graag meer over haar handgemaakte sieraden met een missie en haar persoonlijke verhaal om met deze toffe shop te starten. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Sieraden met een missie: kluttery

Ik denk wel dat we het erover eens zijn dat er ontzettend veel sieraden (web)shops zijn. Het kan dan lastig zijn om er echt uit te springen en op te vallen. Evi is met kluttery hier ontzettend goed in geslaagd, ik kan namelijk geen gele smiley meer zien zónder aan haar handgemaakte sieraden met een missie te denken!

De missie van Evi

Bij kluttery vind je unieke handgemaakte sieraden met een missie: iedereen een goed gevoel geven en tevens goed zorgen voor onze planeet! De twee sleutelwoorden voor Evi zijn dan ook: positiviteit en duurzaamheid.

Positiviteit omdat elk sieraad een lach op je gezicht moet aanbrengen. Het is de bedoeling dat jij je goed voelt, straalt én zorgen voor een brede glimlach op je gezicht. Geloof me, steeds als je naar haar sieraden kijkt is dat echt het geval. Met haar unieke en zelfgemaakte sieraden wil ze de dag van de drager een stukje vrolijker maken. Mooie missie toch?

Duurzaamheid omdat kluttery niet staat voor massaproductie en dat de productie van haar sieraden de planeet niet extra zouden belasten. Een mooi streven. Om dit te bewerkstellen worden de sieraden zo veel mogelijk gemaakt van hergebruikte vintage en tweedehands sieraden die nieuw leven krijgen. Daarnaast wordt er ook zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, denk hierbij aan zoetwaterparels en natuursteen.

Deze sieraden met een missie heeft dus een unieke combinatie die daarnaast ook nog een zorgt voor een duurzaam langdurig gebruik.

Review van de sieraden

Natuurlijk is het verhaal van Evi erg mooi. Kluttery sieraden met een missie, ademt vrolijkheid, energie en duurzaamheid uit. Maar, naast mooi en vrolijk zijn verwacht je als gebruiker ook iets van de sieraden. Ik wil graag unieke items dragen die tegen een stootje kunnen (ik ben namelijk best lomp en ik heb kinderen) en ook nog eens makkelijk te combineren zijn. Daarom neem ik in dit artikel ook een stukje review mee om mijn ervaring met je te delen.

sieraden-met-een-missie-kluttery mamazetkoers

de prachtige handgemaakte, duurzame kralen armbanden van kluttery.

Een kralen armband vind ik persoonlijk altijd passen, daarom koos ik 2 deze twee prachtige exemplaren van de website.

  • Schelpen hartjes armband Suki
  • Natuursteen armband Ginger

De armbanden hebben beide een langer RVS’s stukje waarbij je de armband altijd passend kunt maken aan jouw pols. Ik vind het fijn om ze wat strakker te dragen, zodat ze niet de hele tijd schuiven. Ik was een beetje angstig of de natuurstenen armband Ginger niet aan mijn kleding zou blijven hangen maar dat is absoluut niet het geval. Alle kralen zijn prachtig afgewerkt en voelen glad aan.

Tot slot..

Voor mij zijn deze sieraden met een missie dus een succes en ik hoop dat jij net zo vrolijk wordt van die gele smiley als ik! Nu ben ik benieuwd, wat vind jij van deze mooie sieraden? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis