Balans in het moederschap? In de roerige wereld van het moederschap, waar hoogte- en dieptepunten hand in hand gaan, streven we allemaal naar een koers die ons zo dicht mogelijk bij onszelf houdt. Voor de mama’s die het dagelijkse evenwicht zoeken tussen no-nonsense moederschap, lifestyle, en gezondheid, breng ik vandaag een kleine revolutie naar jullie huiskamer of werkkamer: de wiebelkruk. Benieuwd naar deze wiebelkruk van Wobblez? Lees dan snel verder!

Balans in het moederschap: De wiebelkruk die jouw koers verandert

In mijn zoektocht naar evenwicht en balans in het moederschap ontdekte ik de wiebelkruk. Deze kruk heeft mijn perspectief op zittend werken volledig veranderd. Vele uren achter de laptop zorgen voor een slechte houding en rugklachten. Maar sinds ik de wiebelkruk van Wobblez heb ontdekt, is dat verleden tijd! Graag vertel ik je er meer over.

De wiebelkruk: meer dan een meubelstuk

De wiebelkruk gaat verder dan een traditioneel zitmeubel. Het moedigt niet alleen een actieve zithouding aan, maar is ook een symbool van het moederschap – soms wiebelend, soms stabiel, maar altijd in beweging. Doordat de voet van de ergonomische kruk relatief zwaar is, voelt het wiebelen op de kruk erg natuurlijk aan en kun je het wiebelen 100% controleren.

No-nonsense moederschap en de wiebelkruk

De wiebelkruk past helemaal bij mij en sluit daarom ook naadloos bij mijn blog. Wist je dat de kruk zich aanpast aan jouw bewegingen, net zoals jij je aanpast aan de dagelijkse flow van het moederschap? Een perfecte weerspiegeling, toch? Als je denkt dat de wiebelkruk alleen gebruikt kan worden tijdens het werken, dan zit je ernaast. Jij (of je partner) kan hem ook gebruiken tijdens het strijken, koken of gewoon aan de eettafel. Heb je last van je rug, dan is het fijn om de wiebelkruk vaker te gebruiken dan alleen achter je laptop.

En heel eerlijk? Ik schuif de kruk gewoon aan tijdens een feestje aan de eettafel of aan het keukenblok. Ideaal hoor. Ik ben het type wat niet echt heel goed stil kan zitten en voor mij is dit echt een uitkomst. Zeker omdat ik hem, ondanks de zwaardere voet, alsnog makkelijk kunt verplaatsen. Van je bureau, naar de keuken en de eettafel.

Een boost voor je gezondheid

De wiebelkruk gaat niet alleen over zitten; het is ook goed voor je gezondheid. Het actief zitten bevordert niet alleen een gezonde houding, maar kan ook de bloedsomloop stimuleren en vermoeidheid verminderen, waardoor jij meer energie hebt voor jezelf en je gezin. Daarnaast biedt deze kruk ook enorm veel voordelen wanneer jij, of een ander gezinslid, niet stil kan zitten.

Tot slot..

Dit was hem dan, balans in het moederschap: De wiebelkruk die jouw koers verandert! Ikzelf ben heel blij met deze kruk. Nu ben ik ben benieuwd hoe jij de balans in het moederschap creëert en of jij misschien ook een wiebelkruk kan gebruiken? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis