Kijk jij net als ik graag naar een romantische film en of serie? Dan kan ik je zeker aanraden om dit artikel ‘review WithLove & When Calls the Heart serie’ te lezen. WithLove is namelijk een streamingdienst met een enorm aanbod aan romantische films en series zoals je die nog nergens anders gezien hebt! Zwijmel jij altijd weg bij een heerlijke kerstfilm of romantische serie? Dan weet ik zeker dat mijn review WithLove & When Calls the Heart je aanspreekt. Lees snel verder om meer te lezen over deze serie en streamingsdienst.

Review WithLove & When Calls the Heart serie

Laat ik voorop stellen dat je misschien niet zit te wachten op een nieuwe streamingsdienst, je bent waarschijnlijk al geabonneerd op andere diensten. Toch is deze dienst de moeite waard. Waarom? Omdat het aanbod aan romantische films en series écht groot is bij WithLove, dat in tegenstelling tot andere diensten. Geloof me, ik kijk op zijn tijd graag naar een heerlijke romantische film of serie maar moest soms uren zoeken. Dat is nu dus voorbij!

Het leuke is, bij een premium abonnement kan ik ook nog tegelijk met 3 andere vriendinnen kijken. Een van de meest gerenommeerde romantische series is wel When Calls the Heart, deze kijk je alleen helemaal bij WithLove. Over deze serie vertel ik je later meer. Eerst deel ik je mijn review over deze streamingsdienst.

Review WithLove

WithLove is er dus voor de liefhebber van romantische comedy’s en drama’s, een unieke invalshoek in een specifiek genre. Maar, wie ook houdt van een romantische detective zit bij WithLove goed. Ik snap heel goed waarom ze hiervoor gekozen hebben, het aanbod van dit genre is minder populair bij andere diensten. Jammer want juist deze films en series worden goed bekeken in Nederland door een brede doelgroep. De streamingsdienst bevat trouwens niet alleen Engelstalige series maar ook Nederlandse topfilms zoals Hartenstraat.

Mijn ervaringen met WithLove zijn goed, de app werkt naar behoren en doet alles wat je van een dergelijke dienst verwacht:

  • verder kijken
  • mijn lijst samenstellen
  • uitgebreide zoekfunctie
  • goede kwaliteit van beeld en geluid

Review WithLove: samengevat ben ik dus tevreden!

Review When Calls the Heart

Voordat ik je meer vertel over deze toffe serie wil ik je eerst de trailer van seizoen 8 laten zien, een filmpje geeft de sfeer en de intrige van de serie beter weer dan dat ik in woorden kan doen.

WithLove is dus de enige streamingsdienst waarbij je toegang hebt tot álle seizoenen en afleveringen van When Calls the Heart. Maar waar gaat de serie over? De serie is gebaseerd op de boekenserie Canadian West. Het gaat over het leven van Elizabeth. Je volgt haar leven waarbij ze verhuist van de grote stad naar een klein dorpje waar ze aan het werk gaat als leerkracht op een kleine school. Door de afleveringen heen word je meegesleept in hoop, liefde en uiteraard drama. Zo wordt Elizabeth verliefd op een van de inwoners: Jack.

Maar houd deze liefde stand en welke uitdagingen en gevaren brengt het met zich mee? Durft iedereen zich open te stellen? Vragen waar je als kijken het liefste direct alle antwoorden op wilt hebben waardoor je blijft kijken!

De serie speelt zich af in een klein dorpje Hope Valley, de set is prachtig en alle karakters worden overtuigend gespeelt. Erin Krakow speelt de rol van Elizabeth, ik ken haar al van andere films en series in hetzelfde genre. In deze serie overtreft ze zichzelf in deze unieke rol.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel met de review WithLove en de serie When Love Calls the Heart. Ik heb nog niet alle seizoenen bekeken maar kan deze streamingsdienst en de serie zeker aanbevelen voor iedereen die houdt van romantiek en een beetje drama! Nu ben ik benieuwd of jij bekend bent met deze dienst en serie? Deel jouw review WithLove bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis