Een paar weken geleden viel er een prachtig pakketje door onze brievenbus, met daarin toffe producten van KAYA Sieraden. Twee mooie sieraden met de namen van mijn kinderen en man erin gegraveerd. Zo tof, hier moest ik natuurlijk wel een review over schrijven. In dit artikel vertel ik je meer over KAYA Sieraden, laat ik je mijn nieuwe sieraden zien én lees je hoe je kans maakt om een gave bangle te winnen! Waarom ik er eentje weggeef? Mamazetkoers bestaat 3 jaar en dat mag gevierd worden. Lees je mee?

Review KAYA Sieraden

Voordat ik je meer over de prachtige sieraden vertel wil ik je ook iets vertellen over de shop zelf: KAYA Sieraden. Tanja heeft deze shop in 2012 als kleine start-up zelfstandig opgebouwd. Ondertussen doet ze het niet meer alleen maar samen met een team én vanuit een prachtig kantoorpand in Leiden. Tof hè.

Iedere (web)shop zal zich moeten onderscheiden, KAYA sieraden doet dit doormiddel van unieke en persoonlijke sieraden met ieder een eigen verhaal. Zodat wij betekenisvolle momenten altijd met ons mee kunnen dragen. Uiteraard staat kwaliteit voorop maar het belangrijkste is wel om mooie en betaalbare sieraden te maken voor iedereen. Niet alleen sieraden voor dames en heren, maar ook voor de allerkleinste.

Ik ga je nu mijn prachtige nieuwe sieraden laten zien, en omdat Mamazetkoers 3 jaar bestaat mag ik ook een gave bangle verloten. Onderaan in dit artikel zal ik je vertellen hoe je kans maakt.

Zilveren Ketting ‘Intertwined’ met Gravure van KAYA Sieraden

Laat ik vooropstellen dat ik deze ketting, je ziet hem op de foto bovenaan deze pagina en een close-up hieronder, een prachtige ketting voor dames vind. De tekst die je erin laat graveren kun je namelijk helemaal zelf kiezen, om die reden is het niet specifiek een ‘mama sieraad’ maar zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld ook een plaatsnaam of speciale datum laten graveren.

Zoals je kunt zien zijn de drie zilveren ringen met elkaar vervlochten, ik zie dit als een teken van oneindige liefde. Daarom vind ik het ook zo tof dat zowel de namen van mijn kinderen erin staan als de naam van mijn man. Op de foto hieronder kun je de gravering extra goed zien.

De ketting is gemaakt van 925 Sterling Zilver en met de hand gegraveerd. De meegeleverde boxketting bevat 3 oogjes op 42 – 45 en 48 centimeter, waardoor de ketting altijd mooi op maat valt. Een dikke tip dus als jij nog een mooi cadeau zoekt voor de verjaardag van een vriendin of voor bijvoorbeeld moederdag.

Review Kaya Sieraden + WINNEN close-up

Zilverkleurige Slavenarmband ‘Classic met Gravure’ van KAYA Sieraden

Dan ga ik het nu hebben over deze prachtige bangle, een zogenaamde slavenarmband. Hij is gemaakt van stainless steel in de kleur zilver en is 4 mm breed. De bangle heeft een mooie ovale vorm die goed om mijn pols aansluit en is voorzien van een kliksluiting. Het is even wennen met sluiten en openen maar na een paar dagen word je daar erg handig in.

Wat fijn is aan deze armband is dat hij niet zwaar is, in meerdere maten verkrijgbaar is en gegraveerd kan worden met iedere tekst (maximaal 22 tekens lang). De diepe slijtvaste gravering wordt gedaan door een fiberlaser en kan uitgevoerd worden in verschillende lettertypes. De gravering van mijn armband is gedaan in een strak lettertype. Op de foto hieronder kun je de close-up van de bangle goed zien.

Ik ben er erg blij mee en draag hem dan ook dagelijks. Hij schuift niet de hele tijd op-en-neer en zit niet te strak. Ideaal. Sieraden draag ik graag en vind deze armband een mooi aanvulling aan mijn collectie, juist omdat hij tof staat bij een stoere outfit maar ook bij hele nette kleding voor bijvoorbeeld een feestje. Lees nu hieronder verder om te lezen hoe je deze bangle met gravering naar keuze kunt winnen!

Review Kaya Sieraden + WINNEN close-up armband mamazetkoers

Win de Slavenarmband ‘Classic met Gravure’ van KAYA Sieraden

Heel eerlijk? Ik denk dat iedereen deze gave bangle met gravering naar keuze wel wilt winnen. Waarom geef ik er eentje weg? Mijn blog Mamazetkoers bestaat alweer 3 jaar! Wat gaat de tijd snel en deze mijlpaal mag gevierd worden. Je hoeft er niet veel voor te doen om deze bangle te winnen, ik houd het simpel. Je moet alleen wel iets doen, anders weet ik niet dat je hem wilt winnen.

Wat moet je doen?

  1. volg @mamazetkoers op Instagram
  2. en volg @kayasieraden op Instagram
  3. hieronder een reactie achterlaten dat je meedoet is lief maar hoeft niet.

Op zaterdag 8 mei maak ik de winnaar bekend.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over KAYA Sieraden. Ik hoop dat je meedoet met de winactie, misschien win je wel! Verder draag ik mijn nieuwe sieraden bijna dagelijks en ben erg tevreden over de kwaliteit. Wat vind jij van deze sieraden en ben je al bekend met KAYA Sieraden? Laat het me hieronder weten of op Facebook of Instagram.

Liefs Francis

De sieraden (incl. de armband voor de winactie) in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet trouwens niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis