De eigenaresse van Mi Vida vroeg me of ik eens een kijkje wilde nemen in haar veelzijdige webshop. Natuurlijk wil ik dat! Vandaag deel ik in dit artikel mijn review met je en laat ik je zien welke gave items ik heb uitgezocht. Benieuwd naar mijn keuzes? Je leest het allemaal hieronder. Ben je al bekend met deze veelzijdige webshop? Laat het me dan alvast hieronder bij de reacties weten.

De veelzijdige webshop van Mi Vida

Bij Mi Vida vind je werkelijk alles, ik noem het namelijk niet voor niets een veelzijdige webshop! Je vindt er trendy kleding, sieraden, accessoires én interieur artikelen! Alles met een uitgesproken stijl, bij Mi Vida houden ze van prints en speelse designs. Wel gecombineerd met een vleugje romantiek, wie houdt daar nou niet van! Houd jij van een beetje wild? Dan is deze shop dus echt iets voor jou. Voor wie overigens in Alkmaar woont: ze heeft daar ook een fysieke winkel waar je lekker rond kan neuzen.

De laatste kledingtrends

Soms zie ik door de bomen het bos niet meer, vooral als het gaat om de laatste trends op kledinggebied. Er is werkelijk zo veel leuks te koop, overal. Ik heb wel een eigen kledingstijl, stoer met een vrouwelijke twist, dus niet alles draag ik graag of staat me goed. Voor wie het ook lastig is, vind op Mi Vida de laatste kledingtrends en inspiratie artikelen. Zo ook over het statementpak. Je ziet dit item tegenwoordig steeds vaker voorbij komen in de fashion bladen en in winkels. Maar, hoe draag je hem anno nu? Op deze afbeeldingen zie je een kleine impressie. Vet handig!

de veelzijdige webshop van Mi Vida trui

Nu heb ik niet voor een spencer gekozen. Hoe gaaf ik het er op de plaatjes ook uit vind zien, zeker de spencer die als kabeljurk wordt gedragen, het is niet iets waar ik me comfortabel in voel. Waarin wel? In bovenstaande okergele gebreide trui! Als mama kan ik een goede trui wel gebruiken. Als dagelijkse outfit kan de trui prima op een spijkerbroek maar hij is ook gaaf op een rok. Deze trui valt trouwens lekker oversized, is warm en heeft een mooi ajourpatroon. Natuurlijk kon ik de okergele kleur ook niet weerstaan. Een prachtige kleur voor de komende winter. Zo komt deze mama straks op koude dagen weer goed voor de dag.

De accessoires van deze veelzijdige webshop

Vaak zie je dat een shop enkele accessoires voert in haar collectie, dat is jammer want wij moeders houden nu eenmaal van het feit dat we iets te kiezen hebben. Daarom vind ik het aanbod van deze shop zo tof. Je vindt hier verschillende accessoires: sieraden, mondkapjes, hoeden en petten, riemen, sjaals, tassen, toebehoren voor zonnebrillen en haaraccessoires.

de veelzijdige webshop van Mi Vida haarproducten

Voor iedere stijl is er wel iets te vinden. Ikzelf koos voor een prachtige haarklem en een swirl haarelastiek. Een echte musthave voor elke moeder. Zo kan ik namelijk met het grootste gemak even mijn haren vastmaken wanneer dat nodig is. Tijdens het schoonmaken, op warme zomerdagen of wanneer ik met de kindjes mee de speeltuin in ga. Ik vind beide producten er erg stijlvol uitzien en de prijs van € 4,99 voor de haarklem en € 1,50 voor het haarelastiek zijn prima. Het bestellen in deze webshop is trouwens erg gemakkelijk en vanaf € 75,- betaal je geen verzendkosten.

De leukste items die je interieur net dat beetje extra geven

Je kan er nooit genoeg van hebben in mijn ogen: items voor in je interieur. Of het nou gaat om kussens, kandelaars, kaarsen, een spiegel, vazen, potten of ornamenten: give it to me! Al deze items vind je dus in de veelzijdige webshop van Mi Vida. Ikzelf vind het heerlijk om af en toe wat te wisselen in huis en om met unieke items mijn interieur nog gezelliger aan te kleden. Hoewel mijn man van mening is dat er niets meer bij hoeft heb ik toch nog iets gaafs gevonden. Een roze schaaltje, je ziet hem op de foto hieronder.

de veelzijdige webshop van Mi Vida schaaltje

Dit schattige roze schaaltje kun je bijvoorbeeld gebruiken om je ringen op te leggen maar staat ook tof op je bureau of nachtkastje. Ik heb hem staan op mijn dressoir met een paar droogbloemen erop. Tof toch!

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over de veelzijdige webshop van Mi Vida. Ik ben erg benieuwd wat jij ervan vindt. Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Uiteraard mag je me ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis