Oorbellen: je kunt er in mijn ogen nooit genoeg van hebben. Zo heb ik kleine subtiele oorbellen maar ook uitbundige statement oorbellen. Het soort dát echt opvalt. Graag stijl ik mijn outfit af met oorbellen die erbij matchen, dit verklaart misschien ook waarom ik dus in het bezit ben van veel oorbellen. Voor dit artikel mocht ik 3 paar statement oorbellen bij Marody uitzoeken en ik deel graag mijn review van deze webshop met je. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

De statement oorbellen van Marody

Laat ik voorop stellen dat in de meeste gevallen oorbellen afstem op mijn kleding. Uiteraard speelt de gelegenheid ook een grote rol. Heb ik een leuk feestje? Dan pak ik graag uit met een feestelijke jurk en mét grote glitteroorbellen terwijl ik voor een alledaagse gelegenheid liever ga voor iets subtieler. Hoe dan ook, wanneer je kiest voor een van de oorbellen van Marody is een earparty gegarandeerd!

De Jewelry Webshop van Marody

Marody is de online sieradenwebshop van Margot en Jody. Zoals je ziet is Marody een samenstelling van hun voornamen. Hard werken zit ze in het bloed, naast deze onderneming runnen ze beide ook hun eigen gezin en huishouden én combineren ze dit alles ook nog met een vaste baan. Beide dames werken zowel voor als achter de schermen hard aan deze toffe sieradenwebshop met ontzettend veel trendy sieraden.

Jody is dagelijks bezig met de laatste trends en opzoek naar de mooiste sieraden voor in de webshop. Wist je dat Jody ook degene is die ook het verzenden van de pakketjes op zich neemt? Ze probeert alle bestellingen zo snel mogelijk op de post te doen.

Margot is degene die ervoor zorgt dat jij jouw statement oorbellen, ringen, kettingen en armbanden zo gemakkelijk mogelijk kunt bestellen in de webshop. Haar motto? Het kan áltijd makkelijker, leuker en klantvriendelijker. Wekelijks komen er nieuwe betaalbare items online die jij eindeloos kunt combineren.

Mijn nieuwe statement oorbellen

Nogmaals, je kunt dus nooit genoeg oorbellen in huis hebben en ze maken mijn outfit altijd af. En heel eerlijk? Zonder sieraden voel ik me toch maar kaal en naakt. Herkenbaar? Ik heb bij Marody drie nieuwe oorbellen uit mogen zoeken, op de foto hieronder zie je ze.

  • Statement Oorbellen Multicolor Round Blauw
  • Statement Oorbellen Strass Champagne
  • Oorbellen Boho Pastel Strass
Review de statement oorbellen van Marody oorbellen

De statement oorbellen van Marody

Bij elk item is onder het kopje ‘specificaties’ duidelijk beschreven van welk materiaal het sieraad gemaakt is, de kleur en de eventuele afmetingen. Zo ben je altijd positief verrast wanneer je jouw gekochte items op de deurmat vallen! Heb je net als ik meerdere gaatjes in een oor? Check dan zeker hun earparty collectie. Het is ontzettend gaaf om meerdere oorbellen zo met elkaar te combineren.

Tot slot..

Ik heb al veel complimenten over mijn nieuwe Boho Pastel Strass statement oorbellen mogen ontvangen. Super leuk en ik ben er ontzettend blij mee! Nu ben ik benieuwd, ben je al bekend met deze sieraden webshop en wat vind je van mijn gekozen oorbellen? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis


De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis