Voor iedereen is het anders maar je herkent het vast wel: genieten van een moment voor jezelf in een fijne ochtendjas. Hoewel dat moment voor iedereen anders is, is een moment waarop je niets hoeft te doen ontzettend heerlijk. In dit artikel vertel ik je graag meer over over luxe genieten van dames ochtendjassen en basjassen. Lees je mee?

Luxe genieten van dames ochtendjassen en badjassen!

Als je in de ochtend je dag kunt beginnen in een ochtendjas dames voelt dat als een voortzetting van de nacht. Ochtendjassen voelen heerlijk zacht aan en zijn bovendien lekker warm. Vooral als je een vrije dag hebt is een ochtendjas een bijzonder aangename manier om het eerste deel van de dag in door te brengen. Het leuke van moderne ochtendjassen is, dat ze, behalve dat ze erg comfortabel zijn tijdens het dragen, er ook leuk uitzien. Met een ochtendjas dames kun je dus een modieuze verschijning zijn aan de ontbijttafel.

Modieuze kleding bij het zwembad en de sauna

Dezelfde luxe ervaar je ook in een badjas dames badstof voor bij het zwembad en de sauna. De badstof voelt heerlijk zacht aan en neemt eventueel achtergebleven vocht van je huid meteen op. Het materiaal heeft bovendien de prettige eigenschap, dat het heel snel droogt. Als hij erg nat is geworden kun je je badjas ophangen aan een kleerhanger en dan is hij binnen de kortste keren weer droog. Badjassen hebben zich ontwikkeld tot modieuze kledingstukken. Zelfs als je niet van het zwembad of de sauna gebruik maakt is een badjas dames badstof een kledingstuk waar je veel plezier van kunt hebben.

De stijl van een ochtendjas en badjas

Het assortiment aan ochtendjassen en badjassen heeft zich wat betreft design flink ontwikkeld. Naast je favoriete materiaal, zoals katoen of fleece, kun je ook voor een stijl kiezen. Zoals een stijl die volledig aansluit bij de kleding die je overdag draagt. Er zijn hele klassieke ontwerpen, maar ook hele casual stijlen. Wie zich graag wat meer uitdagend presenteert heeft ruimschoots mogelijkheden om dat met een ochtendjas of badjas te doen. Wat je ook kiest, een ochtendjas en een badjas dragen in elk geval bij aan je persoonlijkheid en uitstraling.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over genieten van een badjes. Nu ben ik benieuwd, heb jij een badjas? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis