Afgelopen weekend was het weer lekker warm. Ik ontdekte dat ik leuke foto’s had gemaakt en besloot dit extra artikel te schrijven. Foto’s van afgelopen weekend én deel ik de items met jullie die ik gekocht heb in deze shoplog. Geniet van deze photo-log, of te wel: een photodiary. Had jij ook een leuk weekend? Laat me bij de reacties hieronder weten wat jij gedaan hebt! Veel lees en kijkplezier. Ben ik trouwens de enige die bij een dagje winkelen met veel meer thuiskomt dan dat ze van plan was?

Bellenblaaspret

Bellenblaaspret, op de foto hieronder is dat goed te zien. Ize blaast de bellen en Luke kijkt ze na. Af en toe zie je er een handje naartoe gaan. De interactie tussen de twee is prachtig om te zien. Wanneer Ize heel hard begint te lachen, lacht Luke vrolijk mee. Samen hebben ze de grootste lol.

Zelf de fles drinken

Nog iets leuks, Luke kan sinds kort zelf de fles drinken. Geen volle, maar wanneer deze over de helft is. Zo stoer én handig voor mama! Wat ik mooi aan deze foto vind is dat je elke sprietje haar zo goed ziet, net als zijn kleine vingertjes. Schattig toch?

zelf fles drinken mamazetkoers.nl

Shoplog

Ize en ik zijn ook samen gaan winkelen, in Waalwijk. Enkele dingen hadden we nodig, het meeste niet. Soms kom je iets tegen voor een leuk prijsje en dan gaat het mee naar huis. Ik wilde eigenlijk voor Luke al wat in een grotere maat kopen. Hij zit nu in 74/80 en als het straks ineens wat afkoelt heb ik niets warms in huis. Hierin dus niks gevonden, dat is dan voor de volgende shoplog.

ize en ik winkelen mamazetkoers.nl

Placemats

Voor de kinderen zijn ze handig en leuk. Helaas gaan ze hier geen jaren mee. Voor Luke hadden we er nog geen en die van Ize is versleten. Bij de Action shopte ik deze placemats voor 0,39 per stuk. Koopje dus.

placemat Ize mamazetkoers.nl placemat luke mamazetkoers.nl

Cadeautje voor mijn schoonouders

Gewoon omdat het leuk is, en hun huis iets cooler is dan de onze. Een kleinigheidje. Bij de Action shopte ik een heerlijke citrus & sunflower kaars, een houten plankje en te leuke herfstblaadjes in verschillende kleuren. Voor een paar euro zet je zoiets leuks in elkaar. Hier een foto voor en na.

shoplog mamazetkoers voor shoplog mamazetkoers na

Huishoud gebeuren

We kunnen niet alleen maar leuke dingen kopen, soms heb je huishoudelijke dingen nodig. In dit geval een nieuwe oplader voor onze telefoons en schoonmaakmiddel. Ik, of ja: we, maken thuis alles zo veel mogelijk schoon met Blue Wonder. Voornamelijk dat het geen plakkerige laag achter laat. We hebben de standaard allesreiniger. Ik zag bij de Action ook een fles Blue Wonder Antikalk. Laatst hoorde ik ook dat er een Blue Wonder voor de vloer is, als je weet waar ik die kan vinden: laat het me weten!

action oplader mamazetkoers.nl blue wonder anti kalk mamazetkoers.nl

Jongenspet

Mijn kleine vriend groeit sneller dan dat ik door heb. We gingen een stukje fietsen, wilde ik dus zijn petje opzetten. Nou dat ging dus mooi niet! Het was niet zo dat de pet net te klein was, maar écht te klein. Tijd voor een nieuwe. Hij is misschien iets te groot, maar dat lost zichzelf wel weer op! Ik scoorde hem bij de H&M voor 7,99.

h&m pet jongen mamazetkoers.nl

Make-Up

Aan de levensduur van mijn doosjes oogschaduw zal binnen nu en een paar dagen een einde komen. Tijd voor iets nieuws. Per toeval kwam ik bij het Kruitvat onderstaande pallet tegen. De natuurlijke kleuren roze, bruin en groen kleuren erg goed bij mijn gezicht. Voor het eerst heb ik dus geïnvesteerd in een pallet in plaats van verschillende doosjes. Normaal maak ik alleen mijn ogen op met oogschaduw, potloodje en mascara. Door te spelen met verschillende kleuren en schaduw lijken mijn ogen optisch groter.

Hieronder een foto van de totale aankoop. Pallet 7,99, penseel 2,99 en kleine penseeltjes 6,99. Die laatste sneuvelen bij mij helaas altijd. Vandaar nu de iets duurdere variant gekocht. De mascara komt trouwens van de Hema, 3,99.

make-up kruitvat mamazetkoers

Tot slot

totaalfoto shoplog mamazetkoers.nl

Als laatste shopte ik bij het Kruitvat nog een opblaasbaar XL-zwembad voor 14,99, staat niet op de foto hierboven. Op de allereerste foto zie je het blauwe zwembad op de achtergrond. Met het hele gezin passen we erin! Ik ben dol op de Action, Hema en Kruitvat. Op de een of andere manier neem ik altijd meer mee naar huis dan dat ik van plan was. Nog meer mensen last van? We hebben een heerlijk weekend gehad. Wat heb jij gedaan? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram.

Je kunt ook altijd contact met mij zoeken via de contactpagina. Wist je dat er dagelijkse updates zijn in de Insta Stories? Volg me daar en je mist niets meer! Als deze shoplog in de smaak valt volgen er zeker meer.

Liefs Francis

Vergeet je ook niet in te schrijven voor mijn nieuwbrief? Dat kan met de button hieronder.

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve bezoeker, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis