Je mag jezelf best eens iets cadeau doen toch? Zo kocht ik in januari een Dyson Airwrap, nu al de aankoop van het jaar overigens maar dat terzijde, en nu was het tijd voor een schouderklopje in de vorm van een duurzaam horloge van hout. Waarom? Het gaat ontzettend goed met mijn blog en dan mag je jezelf best verwennen. In dit artikel vertel ik je meer over mijn nieuwe horloge van hout: de FAUN. Lees je mee?

Een duurzaam horloge van hout

Mijn horloge is van het merk HOT&TOT en is gemaakt van de materialen esdoornhout en zilverkleurig RVS. De prachtige blauwe wijzerplaat gecombineerd met de zilverkleurige details en het lichte esdoornhout trokken meteen mijn aandacht, je snapt denk ik wel waarom! Ik koos bewust voor een lichte houtkleur omdat een horloge van hout van zichzelf al best een stoere en zwaardere uitstraling heeft. Juist door de lichte kleur van het hout is het horloge erg elegant en speels, ondanks de grote wijzerplaat (40mm). Op de foto hieronder kun je hem goed zien.

Een duurzaam horloge van hout mamazetkoers

Duurzame materialen en duurzaam verzonden

Het hout wat gebruikt is in dit horloge is afkomstig van duurzaam beheerd hout. Het hout van mijn horloge kan afkomstig zijn uit twee stromen: het hout is gerecycled uit meubels en vloeren of het is afkomstig uit een duurzaam beheerst bos. In duurzaam beheerde bossen worden bomen gekapt voor het beheer van de natuur. Het is fijn om te weten dat voor mijn horloge geen onnodige bomen zijn gekapt.

Het horloge wordt met veel schakels geleverd. In het begin vond ik dat jammer, want ik gebruik ze niet allemaal waardoor er ook meer hout wordt gebruikt dan nodig is. Toch heeft het iets duurzaams: wanneer ik het horloge niet meer wil dragen kan iemand anders hem altijd weer op zijn of haar maat maken. Door de grote wijzerplaat is dit horloge van hout zowel geschikt voor dames als heren. Ideaal. Ook wanneer mijn lijf nog veranderd in de toekomst kan ik het horloge altijd groter of kleiner maken. Het verstellen van het horloge kan gemakkelijk met de bijgeleverde stelpin. In deze video laat ik je zien hoe ik dat gedaan heb.

Het horloge, inclusief de gravering had ik binnen 24 uur binnen. Hij kwam ‘gewoon’ met de post. Dit vind ik erg mooi, er hoeft geen hele bestelbus aan te pas te komen. Zoals je op de eerste foto van dit artikel ziet is het horloge ook volledig plasticvrij verpakt, erg fijn en duurzaam. Wie nu denkt, gravering?! Even verder lezen 😉 .

Een persoonlijk horloge en mijn ervaring

Een horloge van hout heeft iets persoonlijks, (nog) niet veel mensen dragen een horloge van hout en hiermee kan ik mijzelf toch weer onderscheiden. Zeker omdat ik regelmatig foto’s en filmpjes van mijzelf online zet. Wat me trouwens als eerste opviel na het uitpakken van mijn nieuwe horloge was hoe licht hij is. Op de een of andere manier had ik verwacht dat het hout zwaarder zou zijn. Voorheen droeg ik een horloge van metaal, een horloge van hout is veel lichter en draagt hierdoor erg prettig.

Een duurzaam horloge van hout gravering mamazetkoers

Wat ik heel erg gaaf vind, is dat er een optie was om je horloge te graveren met een persoonlijke tekst. Op de foto hierboven zie je voor welke tekst ik heb gekozen. Omdat ik trots ben: trots op mijzelf, op mijn blog én mijn onderneming. In een volgende artikel vertel ik je daar meer over maar een mijlpaal mag je vieren!

Tot slot..

Dit was hem dan, het artikel over mijn nieuwe horloge van hout. Ik ben er in elk geval erg blij mee en stijl er nu dagelijks mijn outfits mee af. Hij past gelukkig overal bij! Wat vind jij mijn nieuwe horloge van hout? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd een reactie achterlaten via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis