Elke week kijk ik trouw het woonprogramma Kopen zonder Kijken. Heerlijk om te zien maar ook tof om een beetje interieurinspiratie op te doen. In dit artikel deel ik de laatste keukentrends met je. Of je nu houdt van een landelijke stijl of meer bent van de luxe keukens: er is altijd een trend die jou aanspreekt. Lees je mee met de laatste 5 keukentrends?

Dit zijn de laatste keukentrends!

Ga jij voor felle kleuren in je keuken, voor strak of misschien robuust? Laat je inspireren door de laatste keukentrends hieronder. Zit er een keukentrend bij die volledig bij je wensen past? Laat het me dan weten bij de reacties hieronder. Dit zijn de 5 laatste keukentrends:

Ga voor zwart!

Het is misschien een tikkeltje gewaagt maar een zwarte keuken straalt luxe en elegantie uit. Wanneer de rest van je interieur rustig en licht is, dan past een zwarte keuken daar zeker bij. Sinds een aantal jaar is deze kleur voor de keuken weer helemaal terug. Combineer hem met mooie olijfkleurige tinten om de uitstraling van de keuken wat extra warmte te geven. Je kunt dit overigens ook doen door te kiezen voor koperkleurige items. Denk bijvoorbeeld aan de wasbak of kraan.

Een natuurlijke keuken

Is zwart nu net iets té voor je? Ga dan voor een speelse mix van verschillende kleuren en materialen: Botanisch. Uiteraard groen, planten maar denk hierbij ook aan natuurlijke materialen als hout en bamboe. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden te bedenken maar wist je dat in deze keuken industriële items ook helemaal tot zijn recht komen? Wanneer je net als ik ook een plantenliefhebber bent, is het zeker toegestaan om ook je keuken vol planten te plaatsen. Hoe botanisch wil je het hebben?!

Keuken met een bar

Een van mijn persoonlijke favorieten, en welke dus niet in mijn lijstje met keukentrends mag ontbreken, is een keuken met bar. Ik zie me daar helemaal zitten met een wijntje en wat lekkers terwijl mijn man een lekker diner voor ons kookt. Hoewel ik tegenwoordig steeds vaker zelf kook, komen de lekkerste gerechten nog steeds van zijn hand. Een bar hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen, wat ruimte voor je benen is voldoende. Een bar is trouwens ook ideaal om in de ochtend je ontbijt aan te eten.

Greeploze keuken

Greeploze keukens zijn strak en minimalistisch. Hierdoor gaan ze perfect samen met een moderne keukenstijl. Daarnaast oogt een greeploze keuken ook nog eens rustig en geeft het een geordende uitstraling. Er zijn geen knoppen of grepen om de aandacht op te vestigen maar juist de keuken zelf trekt de aandacht! Wil jij graag een keuken die een trendy geheel is? Kies dan zeker voor een greeploze keuken.

Losse oven en magnetron

De laatste in mijn rijtje met keukentrends is speciaal voor de keuken met voldoende ruimte. Heb je voldoende ruimte? Ga dan voor een losse oven en losse magnetron in plaats van een combi-oven. Waarom? Ikzelf merk steeds vaker dat ik ze tegelijkertijd wil gebruiken of na elkaar. Wanneer je de ruimte dus hebt kan ik twee losse apparaten dan ook zeker aanraden. Laat je eens inspireren naar de diverse opstellingen van de CLASSIC SieMatic keuken waarbij een losse oven en magnetron mogelijk zijn.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel met de laatste keukentrends. Ik hoop dat je er iets aan gehad hebt. Helaas blijft het voor mij bij kijken, wij zijn nog niet toe aan een nieuwe keuken. En jij? Wil jij je keuken binnenkort aanpakken of laat jij je net als ik voorlopig alleen nog inspireren? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis