Welkom op mijn Blog: Mamazetkoers.

Ik ben Francis: een mama van 2 kindjes, getrouwd en woon in Drunen. Mijn hobby’s zijn mama-zijn, bloggen, lekker eten en drinken en fietsen, zowel in de Drunense Duinen als over de weg.

Mamazetkoers

Mamazetkoers gaat over mijn koers in mama-zijn, lifestyle, food, drinks, fashion, fietsen en nog veel meer! Hoe ga ik om met de peuterpubertijd in combinatie met een, wil ik in september deelnemen aan “de uitdaging bij Bavaria” oftewel: 150 km fietsen met collega’s, hoe zorg ik voor voldoende me-time en waar vind je de leukste kleding en spulletjes voor jezelf én de kids? Volg je mij tijdens deze koers(en)? Wil je meer over mij weten? Lees dan verder op de over Mamazetkoers pagina.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het weten bij de reacties hieronder of neem contact met me op.

Liefs Francis.

Nieuwsbrief100
Facebook200
Instagram1k
LinkedIn1k

 


2 reacties

Harrie en Wilma · april 10, 2018 op 20:57

Gefeliciteerd met je nieuwe website ,We wachten met spanning op de volgende blog

    Mamazetkoers · april 12, 2018 op 13:34

    Dank je wel voor jullie reactie! Ik ga proberen er elke week een blog op te plaatsen. Gr Francis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.