Hey, ik ben Francis (’86) en het gezicht achter deze website, welkom op mijn blog! Ik woon samen met mijn man Jeffrey en onze twee kindjes Ize (’15) en Luke (”17) in Drunen.

Welkom op Mamazetkoers.nl

Mamazetkoers gaat over mijn koers in het moederschap waarin ik zo dicht mogelijk bij mijzelf probeer te blijven. Ik schrijf over mijn dagelijks leven, mijn worstelingen, deel hoogte- en dieptepunten maar laat ook andere mama’s aan het woord. Je vindt hier dus alles over no-nonsense moederschaplifestyle en voeding en gezondheid.

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat jij ook jezelf durft te zijn! Laat je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen.

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Wil je meer lezen? Check dan de over mamazetkoers pagina. Vergeet je ook niet in te schrijven voor mijn  nieuwsbrief via de knop hieronder. Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis