Welkom op mijn Blog: welkom op mamazetkoers.nl

Hai! Ik ben Francis (33), getrouwd met Jeffrey en we wonen samen met onze twee kindjes Ize (5) en Luke (2) in Drunen. Mamazetkoers gaat over mijn leven als mama, vrouw, echtgenote, levensgenieter en sportfietsliefhebster! Ik schrijf over het échte leven en over wat er zoal op mijn pad komt. Over alles dus wat jij als zelfbewuste, sportende en vooral echte mama nodig hebt! Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen en gelukkig te zijn.

Wil je meer weten? Neem eens een kijkje bij deze categorieën: family & lifestyle, voeding & gezondheid en sporten.

Liefs Francis. 

Nieuwsbrief100
Facebook200
Instagram1k
LinkedIn1k


2 reacties

Harrie en Wilma · april 10, 2018 op 20:57

Gefeliciteerd met je nieuwe website ,We wachten met spanning op de volgende blog

    Mamazetkoers · april 12, 2018 op 13:34

    Dank je wel voor jullie reactie! Ik ga proberen er elke week een blog op te plaatsen. Gr Francis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.