Wat is de GoodieBox? Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: het is een beautybox met een missie. Bij GoodieBox geloven ze dat tijd voor jezelf nemen ontzettend belangrijk is. Iets wat we allemaal nodig hebben, ik maar ook jij! Je sluit een maandelijks abonnement af van € 24,95 en krijgt daarvoor elke maand een beautybox met een minimale waarde van € 85,- aan verschillende beautyproducten. Elke maand is de inhoud een verrassing. Wat ik fijn vind is dat het abonnement maandelijks opzegbaar is. Je zit dus nergens lang aan vast en het is tevens mogelijk om de box te pauzeren. Ik bestelde onlangs mijn eerste GoodieBox en wil je in dit artikel: wat is de GoodieBox laten zien wat erin zit en waarom ik hem heb besteld.

Waarom bestelde ik de GoodieBox?

Voordat ik verder uitleg wat de GoodieBox is en wat er in zit wil ik je eerst vertellen waarom ik hem heb gekocht. Sinds ik moeder ben besteed ik veel minder tijd aan mijn uiterlijk. Dat betekent niet dat ik daar niets meer om geef maar ik heb er simpelweg soms gewoon geen tijd voor. Althans dat dacht ik. Het is alleen niet zo dat ik er geen tijd voor heb, maar iets waar ik geen tijd voor máák.

Een moeder die tijd voor zichzelf neemt, zit automatisch lekkerder in haar vel. Dat klinkt misschien wat gemakkelijk maar zo werk het wel. Denk nou niet dat ik uren in de badkamer doorbreng, want die tijd heb ik écht niet. Wat ik wel doe? Ik probeer in de ochtend en in de avond 15 minuutjes te besteden aan de verzorging van mijzelf. Voorheen waren dat amper 5 minuten denk ik. Net genoeg om mijn gezicht te reinigen en een basis make-up op te doen. Er is nu meer tijd om ook mijn lichaam te verzorgen met een goede body butter en meer van dat soort kleine dingen.

Even aandacht voor jezelf! Het is immers zo gemakkelijk om je als moeder weg te cijferen. Deze momentjes geven mij een goed gevoel en geeft rust.

Wat is de GoodieBox?

In de inleiding gaf ik al aan dat het een beautybox is met elke maand verschillende beautyproducten. In het begin zei die term mij niet zoveel, want onder die noemer kunnen ontzettend veel verschillende producten vallen. Dat is nu ook het mooie aan deze box, er kunnen ontzettend veel verschillende producten inzitten waardoor hij (hopelijk) niet gaat vervelen.

Wat kun je verwachten?

  • make-up en toebehoren, zoals kwasten en herbruikbare remover pads en nagellak;
  • reinigingsproducten voor je gezicht;
  • alles met betrekking tot de verzorging van je haar. Denk hierbij niet alleen aan shampoo en een haarmasker maar ook aan een speciale borstel, scrunchies en elastiekjes;
  • zonbeschermingsproducten;
  • alles voor de huidverzorging. Denk hierbij aan een deodorant in een potje en heerlijke body butter.

Je ontvangt geen samples maar volwaardige producten. Hieronder laat ik zien welke 6 producten er in mijn eerste box (july-2020) zitten. Dit artikel is trouwens niet gesponsord.

1. Rescue Me Leave-In Conditioner (€ 7,95)

De naam zegt het eigenlijk al, een conditioner die je niet hoeft uit te spoelen. Het is een hele fijne spray die ik alleen gebruik op mijn haarpunten. Een crème maakt mijn haren al snel vet en zwaar. Dat doet mijn kapsel echt geen goed, deze spray heeft dat effect gelukkig niet.

In de zomermaanden, door de zon én het zwembad, heb ik veel last van dof en pluizend haar. Ik spray dan een beetje van deze conditioner in mijn handen en smeer dit vervolgens in de haarpunten. Echt maar een beetje. Dit doe ik nu elke ochtend, mijn haar ruikt dan ook meteen ontzettend lekker. Je kan hem zowel op nat haar als droog haar gebruiken volgens de beschrijven, ik gebruik hem enkel op droog haar.

Rescue Me Conditioner goodiebox

2. Masque Me Up Heel Mask (€ 7,50)

Ik loop het liefste de hele dag op sokken of op blote voeten, alleen zorgt dat niet voor zachte voetjes. Verre van zelfs, al vind ik dat normaal niet zo erg want er is toch niemand die mijn voeten ziet. Behalve in de zomermaanden, want dan laat ik mijn sportschoenen links liggen en: hallo sandalen! Deze heel mask maakt mijn hakken super zacht, zonder dat ik met een eeltrasp aan de gang hoef. Je kan dit product maar 1 keer gebruiken.

Ik heb dagen zachte voetjes gehad. Top! Als dit product niet in de box zat, zou ik hem nooit gekocht of gebruikt hebben. Dat maakt voor mij de GoodieBox extra leuk. Op deze manier is je routine niet elke keer hetzelfde en kun je (kleine) verwenmomentjes plannen.

heel mask goodiebox mamazetkoers

3. Gosh Nail Lacquer (€ 8,-)

Tegenwoordig zijn pastelkleuren weer helemaal hip, niet alleen in je interieur of kleding maar deze trend zet zich nu ook door in nagellak. Op mijn handen heb ik kunstnagels, waardoor ik niet veel aan dit item heb. Dat kan helaas ook gebeuren, dat er iets in de box zit wat je niet kunt gebruiken. Hoe je daarmee om kunt gaan vertel ik verderop in dit artikel meer over, maar nu even terug naar de nagellak.

Je weet niet welke kleur je krijgt, in mijn box zat de nude/paarse variant. Erg gaaf. Wanneer de gellak van mijn teennagels is ga ik hem zeker gebruiken. Voor nu is mijn dochter er blij mee. Na 1 keer aanbrengen dekt hij goed, al zou hij nog mooier worden na een tweede laag maar dat is wel erg lang stilzitten voor mijn meisje. Zoals vele andere nagellak laat hij wel na een dag of twee los. De nagellak zie je op de foto hieronder.

nagellak en lipgloss goodiebox mamazetkoers

4. Silky Kiss Lipgloss (€ 21,-)

Ik gebruik zelden een lipgloss, al kan ik je niet vertellen waarom. Doordat deze lipgloss (zie foto hierboven) in de box zit ben ik toch nieuwsgierig geworden en ben ik hem gaan gebruiken. Het geeft net dat beetje extra aan je look. Ik gebruik hem nu bijna dagelijks. Ik breng hem wel minimaal aan, want het hoeft voor mij ook niet allemaal te opvallend.

Met verschillende make-up een prachtige look creëren? In dit artikel lees je daar meer over.

5. Orange Juice Hand Cream (€ 14,-)

Misschien niet zo heel leuk om te vertellen maar ik zie aan mijn handen dat ik ouder word. Natuurlijk merk je dat ook wel aan andere dingen, maar het valt mij op dat de jaren zich vooral laten zien op de huid van mijn handen. Ze beginnen steeds meer op die van mijn moeder te lijken (sorry mama).

Geen idee of het echt rimpels zijn, maar mijn handen zijn vooral droog denk ik. Ze hebben nu meer verzorging nodig dan een aantal jaar terug. Ik heb nu twee fijne handcrèmes, eentje van mijn schoonheidsspecialiste en degene hieronder die in de box zit. De crème plakt niet, trekt supersnel in en deze sinaasappelgeur is heerlijk.

handcreme goodiebox mamazetkoers

6. Deodorant in een potje, The Lekker Company (€ 7,49)

Als ik een favoriet mag kiezen van deze box dan is het deze smeer deodorant in een potje. In het begin was het wel een beetje vreemd. Ik ontving de geur lavendel. Dat is nou niet echt een geur waarvan ik dacht, die smeer ik onder mijn oksels. Die geur associeer ik eerder met een luchtverfrisser voor de wc. Dat is vast ook jouw eerste gedachte.

Enfin. Toch was ik nieuwsgierig en testte ik dit product. Die lavendelgeur ruik je alleen in het begin even en is minimaal, na een paar dagen vind ik hem zelfs lekker ruiken. Eerlijk! Je bent dus geen wandelende wc, haha. Daar was ik namelijk wel even bang voor. Je gebruikt een klein beetje en dit smeer je dan uit over je oksel. Je hoeft hem maar één keer per dag aan te brengen, ik heb geen last meer gehad van vervelende (vieze) zweet geur en de deodorant geeft niet af aan mijn kleding. Dat vind ik namelijk echt irritant. Ik ben fan van dit product, daarom ben ik ondertussen ook in bezit ben van de naturel geur. Dit door simpel met anderen te ruilen.

deo mamazetkoers

Als nieuwe member, een cadeautje

Ben je net als ik ook enthousiast geworden? Dan heb ik nog iets leuks voor je, of twee eigenlijk. Ik kreeg als nieuwe member een cadeautje, een heerlijke bodylotion met zonbescherming. De tube (zie foto hieronder) is niet zo groot maar het product vind ik fijn.

Denk je nu, ik wil de GoodieBox ook eens proberen? Dat kan zelfs met 5,- korting! Niet tevreden? Dan zeg je het abonnement meteen weer op, het is zelfs mogelijk om de box retour te sturen. Via deze link heb je de eerste box voor € 19,95! Nogmaals, dit artikel is niet gesponsord, maar ben zelf gewoon tevreden en dat wil ik met jullie delen. [helaas kan en mag ik geen link meer delen]

bodylotion mamazetkoers

Tot slot..

Ja, het kan is mogelijk dat er een product in de box zit wat je nooit gaat gebruiken of niet de geur/kleur is die je graag had gezien. Gelukkig zijn er veel mensen al member van deze beautybox en heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Hier heb ik al mijn voordeel mee gedaan. Op Facebook zijn er namelijk verschillende groepen waarbij je deze (ongeopende) producten kunt ruilen. Zo kom ik dus aan mijn extra deodorant in een potje. Ik hoop op deze manier nog aan een extra tube bodylotion met zonbescherming te komen.

Maak jij al gebruik van een beautybox? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd een berichtje achterlaten via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis