Verken Haarlem op een unieke manier: vanaf het water. De zon schittert op de rimpels van de Spaarne. Langzaam dobber je langs historische gebouwen, groene parken en bloeiende hortensia’s. Je bent in Haarlem, een stad vol geschiedenis en cultuur. En wat is een betere manier om deze charmante stad te verkennen dan met een privé rondvaart?

Verken Haarlem vanaf het water: een avontuurlijke privé Rondvaart

Verken Haarlem dus vanaf het water, in dit artikel vertel ik je er alles over. Lees je mee?

Bootje huren in Haarlem: de eerste stap naar je avontuur

Jouw avontuur begint met een bootje huren in Haarlem. Met een scala aan boten in alle soorten en maten, vind je zeker iets dat bij jou past. Van klassieke sloepen tot moderne motorboten, er is iets voor iedereen. En weet je wat het beste is? Je krijgt je eigen privé schipper! Deze lokale expert kent Haarlem als zijn broekzak en leidt je door de schilderachtige grachten. Verken Haarlem dus vanuit een bootje wat bij jou en je gezelschap past.

Navigeren door Haarlemse wateren: een ongeëvenaarde beleving

Kies je voor een Privé rondvaart Haarlem, dan krijg je een unieke blik op de stad. Je schipper vaart je langs het Teylers Museum, de prachtige Sint-Bavokerk en het wereldberoemde Frans Hals Museum. Maar dat is nog maar het begin. Je ziet de stad op een manier die maar weinigen ervaren hebben.

De schipper: je persoonlijke gids

Verken Haarlem samen met een schipper. Je schipper is namelijk niet alleen je kapitein, maar ook je persoonlijke gids. Hij weet niet alleen de weg, maar kent ook de verhalen achter de bezienswaardigheden. Luister naar de verhalen van de oude vissershuisjes langs het water, of de legende van de Bakenesserkerk. En vergeet niet te vragen naar het verborgen hofje van Bakenes.

Een rondvaart vol beleving en verwennerij

Bij een privé rondvaart hoort natuurlijk ook verwennerij. Je kunt kiezen voor een arrangement met borrelhapjes en een gekoeld drankje. Maar misschien wil je het nog luxer? Wat dacht je van een uitgebreide lunch of zelfs een diner aan boord? Met vers brood van de plaatselijke bakker en Haarlemse bieren is het een ware smaakbeleving.

De stad achter je laten: geniet van rust en de natuur

Na het bruisende stadsleven wacht de rust van de natuur. Vaar langs de Haarlemmer Kweektuin, een groene oase in de stad, of kies voor het weidse landschap van de Mooie Nel. Hier zie je Haarlem vanuit een totaal ander perspectief. Kies voor de leukste uitjes op het water van Bootuitjes.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over verken Haarlem vanaf het water in een bootje. Nu ben ik nieuwsgierig, heb jij al eens een stap verkent vanaf een bootje? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis