In dit artikel wil ik je meer vertellen over mijn (thuis)werkplek en de nieuwe producten van Logitech. Tegenwoordig werken we bijna allemaal weleens vanuit huis, of dat nu voor een werkgever of voor jezelf is. Nu weet ik niet hoe het met jullie zit maar ik vind het belangrijk om in een fijne, rustige en ergonomische omgeving te werken. Dat is niet altijd gemakkelijk, zeker niet omdat ik op verschillende locaties kan werken. Daarom zijn de nieuwe Logitech producten, K380 toetsenbord en M350 muis, ideaal. In dit artikel vertel ik je graag meer over deze producten, lees je mee?

Mijn (thuis) werkplek

Alle artikelen op mijn blog schrijf ik vanuit huis. Soms zit ik achter mijn bureau op zolder, sta ik aan het keukenblok of zit ik aan de eettafel. Net waar ik zin in heb en er ruimte is. Nu is het niet overal even fijn werken met alleen je laptop. Daarom heb ik een aantal zaken toegevoegd aan mijn thuiskantoor. Deze attributen gebruik ik overigens niet alleen voor het schrijven van artikelen op deze website maar zijn ze op meerdere apparaten inzetbaar. Hiernaast heb ik ook nog een baan in loondienst waarvoor ik ook regelmatig vanuit huis werk. Ideaal dus.

Je vraagt je misschien af waarover ik het heb. Het liefste werk ik wanneer ik sta, zitten kunnen we ons helen leven nog. Nu weet je zelf misschien dat staand werken met een laptop zonder hulpmiddel niet erg prettig is. Daarom maak ik gebruik van een in hoogte verstelbare tafel voor mijn laptop. Op de foto bovenaan in dit artikel kun je hem zien. Geen hele tafel dus, maar een simpele verhoger of standaard. Net hoe je het wilt noemen.

Het product is gemaakt van bamboe, volledig inklapbaar en makkelijk te reinigen. Als ik zou willen kan ik zelfs vanaf de bank werken met de standaard op mijn benen. Het blad is namelijk in meerdere standen te verstellen zodat je altijd de juiste hoogte hebt, vanuit welke hoek je dan ook werkt. Erg fijn en ergonomisch. Er zijn verschillende soorten laptopstandaarden verkrijgbaar, er is er vast een die bij jouw wensen past!

Logitech K380 toetsenbord

Hoewel mijn laptopstandaard een must is, kwam ik er ook achter dat ik nét iets meer nodig had dan dat. Wanneer je laptop hoger staat is het ontzettend onhandig om dan het toetsenbord van je laptop te gebruiken. Voor een gezonde werkhouding is het beter, zeker wanneer je veel uren maakt achter je laptop, om gebruik te maken van een los toetsenbord.

Voordat ik met de Logitech K380 in aanraking kwam maakte ik gebruik van een groot toetsenbord die je aansluit met een kabel. Niet zo heel praktisch vind ik, de kabel zit vaak in de weg en door de grote omvang neem je hem ook niet zomaar mee naar een andere werkplek. Tijd voor een nieuwe dus!

De Logitech K380 is een draadloos toetsenbord welke je aansluit door middel van een bluetooth verbinding. Je kan hem op meerdere apparaten (3 stuks) aansluiten, zowel op IOS als Microsoft. Je kan het toetsenbord dus ook voor je telefoon of tablet gebruiken. Wat ik prettig vind aan dit toetsenbord is dat hij klein is, hij past net als mijn laptop in mijn tas en kan hem hierdoor overal mee naartoe nemen. Daarnaast is hij gemakkelijk schoon te maken en maakt hij tijdens het typen nauwelijks geluid. Dat laatste vind ik zó fijn. Wanneer ik werk doe ik dat graag in stilte, soms met muziek, maar van dat snelle getik kan ik toch minder goed werken.

Het toetsenbord kun je in meerdere kleuren bestellen, ik koos voor donkergrijs omdat dit zorgt voor een rustige werkplek. Hij ziet er ook tevens erg mooi uit, hierdoor geeft dit toetsenbord je werkplek een moderne uitstraling.

Logitech M350 muis

Of ik echt een nieuwe muis nodig had? Nee, als ik eerlijk ben werkte mijn draadloze muis prima. Ik had er zelfs twee, voor mijn eigen laptop één en voor mijn zakelijke laptop één. Het overkomt me dan ook regelmatig dat ik de verkeerde muis in mijn tas heb zitten, #vervelend! Los van het feit dat het vet onhandig is om de hele dag geen muis te gebruiken, heb ik ook nog ontzettend veel apparatuur in de kast liggen.

Met de Logitech M360 draadloze muis is dat dus verleden tijd. Deze muis, is net als het toetenbord, door middel van bluetooth op meerdere apparaten aan te sluiten. Super handig, want ik kan met één muis dus meerdere laptops bedienen. Ook tegelijkertijd, want met een handig knopje wissel je zo van apparaat.

De muis is klein, hij past met gemak in je broekzak en ligt lekker in de hand. Ik ben erg tevreden.

Tot slot..

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe toetsenbord en muis. Omdat ik vaak van werkplek wissel neem ik mijn toetsenbord en muis nu overal mee naar toe. Met de gele knoppen wissel ik ook nog eens gemakkelijk van apparaat. De Logitech M360 muis en K380 toetsenbord passen trouwens ook met gemak in mijn handtas, er is dan ook nog voldoende ruimte voor een lekkere snack en mijn lunch. Op mijn Instagram zie je ook nog een foto van mijn gave tas met mijn nieuwe producten. Volg je me trouwens ook al op Facebook?

Liefs Francis

Disclaimer: in dit artikel maak ik gebruik van affiliate (partner) linkjes. Indien jij iets koopt via één van deze links ontvang ik een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s maar met deze commissie kan ik Mamazetkoers.nl wel online houden. Uiteraard link ik alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vindt. #mamazetkoersAD

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis