Ga je een weekendje op vakantie, gaat je kleintje misschien een nachtje uit logeren of ga je zelf even een nachtje weg? Een handbagage trolley is dan erg handig! In de meeste gevallen heb je niet meer nodig dan dat er in dit kleine koffertje past! Ga je met het vliegtuig? Dan is het ook nog eens een stuk goedkoper om met een handbagage trolley te vliegen. Heb je nog geen handbagage trolley of kun je er nog een extra gebruiken? Lees dan snel verder, ik vertel je in deze review alles over de handbagage trolley van Zintuig.nl én ik mag ook nog een exemplaar verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt op een goudkleurige handbagage trolley van Zintuig.nl.

De handbagage trolley van Zintuig.nl

De handbagage trolley in dit artikel is van het merk Sense best buy en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, goud, donderblauw, rood en oranje. Ik heb de zilverkleurige koffer gekregen. De koffer is voorzien van 4 handige zwenkwieltjes waardoor je met het grootste gemak de koffer alle kanten op kan bewegen. Het handvat kan helemaal ingeschoven worden maar ook nog langer gemaakt worden dan op onderstaande afbeelding te zien is. Op deze manier is de koffer ideaal om zelf te gebruiken maar ook door je kinderen. Mijn zoontje van drieënhalf kan hem ook met het grootste gemak meenemen. Als je hem mag geloven is het zijn koffer. Zijn zus heeft namelijk al een roze variant.

De afmetingen van de trolley zijn: 200 x 500 x 350 mm, de perfecte afmeting voor je handbagage in het vliegtuig. Deze koffer pak je trouwens ook met het grootste gemak in, in deze reel op Instagram laat ik je dat zien.

review handbagage trolley mamazetkoers reiskoffer voorkant

Het uiterlijk van de koffer geeft hem een mooie luxe uitstraling, dit komt door de zogenaamde wafelstructuur en de afwerking met de mooie steen aan de voorkant. De handbagage koffer is erg licht, wendbaar en heeft een compartiment met binnen voering. Daarnaast is hij ook uitgerust met een elastieken band om de inhoud goed op zijn plaats te houden. Op de foto hieronder kun je dat goed zien. Op die manier is het niet nodig om de koffer altijd volledig plat te leggen.

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat de inhoud niet verschuift en de trolley tegen een stootje kan. Dat laatste vind ik erg belangrijk omdat het gewoon een gebruiksvoorwerp is. Op de foto misschien minder goed zichtbaar maar de koffer is ook uitgerust met een cijferslot. Op die manier is de trolley niet zomaar te openen en zijn je kostbare bezittingen extra beschermd.

review handbagage trolley mamazetkoers reiskoffer binnenkant

Win een goudkleurige handbagage trolley

Wil jij ook een handbagage koffer van Zintuig.nl hebben? Tof! Ik mag namelijk een goudkleurige trolley verloten onder mijn lezers. Misschien is die wel voor jou! Het enige wat je hoeft te doen is mij en Zintuig.nl te volgen op Instagram: @mamazetkoers & @zintuig.nl.

Extra kans maken? Dat kan, volg ons dan ook op Facebook: @mamazetkoers & @zintuig.nl. Op vrijdag 12 maart maak ik de winnaar bekend via een privé berichtje. Succes!

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over de handbagage trolley van Zintuig.nl. Ik hoop dat je iets aan dit artikel hebt gehad, ik zou het ook erg leuk vinden als je meedoet met de winactie. Heb je nog vragen of opmerkingen over deze reiskoffer? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag ook altijd contact met mij zoeken door me een privé berichtje te sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De trolley in dit artikel heb ik gekregen middels #mamazetkoersAD. De winactie wordt ook middels deze manier mogelijk gemaakt. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van dit artikel.

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis