Ik ben nu al een aantal maanden lid (oftewel member) van GoodieBox en ik vind het een heerlijke beautybox vol persoonlijke verzorgingsproducten. Elke maand deel ik de toffe inhoud in een artikel, deze maand doe ik dat ook maar net iets anders. In dit artikel deel ik ook mijn ervaring met GoodieBox + unieke kortingscode. Lees je mee?

Mijn ervaring met GoodieBox + unieke kortingscode

Laat ik eerst vertellen waarom ik lid ben geworden van GoodieBox, voordat ik mijn ervaring en unieke kortingscode deel. Dit heeft namelijk met elkaar te maken.

Waarom ik member ben van GoodieBox

Ik ben namelijk niet alleen Francis. Naast dat ik uiteraard mijzelf ben, ben ik ook moeder van twee kinderen, vrouw van, werknemer, vriendin, eigenaar van deze website én run ik het huishouden samen met mijn man. Sinds de eerste lockdown ben ik ook nog regelmatig juf, politieagente en sportinstructeur. Ik hoef jou denk ik niet uit te leggen dat er onderaan de streep maar weinig tijd voor mijzelf over blijft.

Wat ik in 2020 geleerd heb is dat tijd voor jezelf nemen én goed voor jezelf zorgen belangrijke factoren zijn in hoe jij je voelt, wat je uitstraalt en hoe je omgeving op jou reageert. Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig. Toch, als ik eerlijk ben, is dat het eerste waar ik een streep doorheen zet wanneer ik het te druk heb. Zonde, want het is voor mij zo belangrijk. Om die reden ben ik lid geworden van GoodieBox. Elke maand ontvang ik een prachtige box vol verzorgingsproducten, een extra motivatie om goed voor mijzelf te zorgen en daarvoor ook de tijd te nemen.

Mijn ervaring met GoodieBox

Ik ben nooit het type ‘meisjes meisje’ geweest, uiterlijk was niet iets waar ik veel aandacht aan besteedde. Natuurlijk vond ik het belangrijk om er wel leuk uit te zien, kocht kleding die bij me paste en gebruikte een beetje make-up. Dat was het dan ook wel. Het is niet zo dat het uiterlijk nu veel belangrijker is geworden maar het is anders. De tijd nemen voor jezelf, moeite doen voor jezelf en er extra leuk uit zien doet me goed.

mamazetkoers lifestyle blog voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Ik straal meer, ben relaxter en zit beter in mijn vel. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het nog steeds niet leuk om aan het einde van de dag mijn hele gezicht te reinigen. Maar het is fijn om meer tijd te besteden aan mijzelf. De tijd te nemen om mijn voeten te masseren met een voedende crème, andere make-up te proberen, een gezichtsmasker te gebruiken of nieuwe producten te ontdekken. Juist dat is het fijne aan de GoodieBox. Elke maand zitten er andere producten in. Mijn ervaring met GoodieBox is dan ook erg goed.

Mijn ervaring met GoodieBox is dat ik de producten ook echt gebruik. Natuurlijk zit er weleens iets in wat ik niet kan gebruiken, ik ruil dan met een vriendin of met iemand in de speciale Facebook-groep. Ideaal. De prijs van € 24,95 is ook prima voor wat er steeds weer inzit. Wil jij ook member worden van GoodieBox? Check dan hier mijn unieke kortingscode voor € 5,- korting. [helaas kan en mag ik geen link meer delen]

Dit zit er in de ‘…and breathe out’ box

Mijn ervaring met GoodieBox unieke kortingscode mamazetkoers closeup

In de GoodieBox van januari zitten onderstaande artikelen. Je ziet ze ook op de foto hierboven.

VERSO – Nourishing Cream 15mL: een voedende gezichtscrème die zorgt voor een enorme boost voor je huid. Hydraterend en voedend. (€ 27,-)

KARMAMEJU – Renew Face Brush: een gezichtsborstel om onzuiverheden te verwijderen en huidvernieuwing te stimuleren. (€ 41,-)

YA.BE – Feed Your Skin, Feed Your Mind: in elke box zit altijd een masker. Dit keer een gezichtsmasker in een tube. Deze kun je dus meerdere keren gebruiken. Ideaal. (€ 20,-)

DR. BOTANICALS – Cocoa Noir Time Reverse Facial Serum: een mooie aanvulling op je huidige gezichtsroutine, een goed serum. Je brengt 2 tot 3 druppels aan op je handen masseer het zachtjes in voordat je je crème aanbrengt. (€ 54,-)

TERRE DE MARS – 008 Reddition Body Mars: met bovenstaande producten heb je een fijne gezichtsroutine te pakken. Toch mag je de rest van je huid niet vergeten. Met deze reiniging voor het gehele lichaam is dat geen probleem. (€ 19,-)

Ik was voorheen helemaal niet van de gezichtsmaskers, toch zijn ze heerlijk. Althans, dat is mijn ervaring met GoodieBox maskers. Vanavond ga ik deze oranje van YA.BE eens proberen.

GoodieBox unieke kortingscode

Wil jij ook meer aandacht besteden aan jezelf? Je weet als geen ander dat het immers te gemakkelijk is om jezelf weg te cijferen! Via deze unieke kortingscode krijg je €5,- korting op je eerste box. Verwen jezelf en geef jezelf deze GoodieBox met korting cadeau voor maar €19,95! [helaas kan en mag ik geen link meer delen]

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over mijn ervaring met GoodieBox + unieke kortingscode. Ik hoop dat jij ook een manier vindt om aandacht aan jezelf te besteden. Voor mij is dat de GoodieBox. Ben jij al GoodieBox member? Deel dan jouw ervaring met GoodieBox hieronder, op Facebook of Instagram.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis