Gefeliciteerd! Een kleintje! Er is niets zo spannend als de komst van een baby. Deel dit bijzondere nieuws door middel van een geboortekaartje. Zo deel je dit bijzondere nieuws echt op een persoonlijke en liefdevolle manier. Wij vertellen je er alles over.

Waarom geboortekaartjes?

Ondanks dat sociale media een snelle manier is om het nieuws naar buiten te brengen, is het nog steeds belangrijk om persoonlijke aandacht te geven aan de mensen die belangrijk zijn voor jou en jouw partner. Met een geboortekaartje of geboorteaankondiging rondom het huis kan je de geboorte op een unieke manier delen. Je kan meer vertellen over de datum, gewicht en tijdstip. En natuurlijk deel je de naam van jullie pasgeboren kindje.

Maak keuzes die fijn voelen

Bij het creëren van een geboortekaartje hoef je je niet beperkt te voelen in de keuzes die je maakt. Je kan ervoor kiezen om een kaartje te maken met vrolijke kleuren en een aantal lieve zinnetjes of ga juist voor een minimalistisch, maar elegant kaartje. Met veel mooie mogelijkheden om je eigen unieke kaart te maken, kan je er zeker van zijn dat je het perfecte ontwerp zult vinden.

Dank dat jij er bent

Een geboortekaartje sturen is meer dan alleen het sturen van informatie, het is ook een manier om je dankbaarheid te tonen voor iedereen die deel uitmaakt van jouw leven en van het nieuwe bundeltje geluk. Het is leuk om de ontvanger te verrassen met iets tastbaars en blijvends, zo kunnen ze jouw baby op een speciale en mooie manier leren kennen. Je kan bijvoorbeeld een lieve foto toevoegen aan het geboortekaartje. Met alle handige opmaaktools kan je dit gemakkelijk zelf doen.

Een geboortekaartje is niet alleen een kaart, het is een mooie manier om jouw nieuwste familielid aan iedereen die belangrijk is te tonen. Geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, thema’s en stijlen, en dus kun je zeker iets vinden wat perfect aansluit bij jouw wensen. Vergeet niet dat het versturen van een geboortekaartje nog steeds een unieke en tastbare manier is om het nieuwe wondertje te introduceren en te danken aan je vrienden en familie.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel over waarom geboortekaartjes! Nu ben ik benieuwd, had jij geboortekaartjes voor jouw kinderen of ben je van plan geboortekaartjes te kopen? Laat het me weten bij de reacties hieronder!

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis