Afgelopen maand is mijn dochter 9 jaar geworden en haar kinderfeest bij Jump XL vieren stond al lang hoog op haar wensenlijstje. Vorige week was het dan eindelijk zover! Met de nadruk op eindelijk, want door een gebroken teen moesten we het feestje helaas een paar weken uitstellen. In dit artikel vertel ik je meer over waarom dit feestje zo’n succes was, waar we het feestje hebben gehouden en voor welk arrangement we gekozen hebben. Benieuwd naar haar kinderfeest bij Jump XL? Lees dan snel verder.

Een onvergetelijk kinderfeest bij Jump XL

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet eerder ben geweest, bij een Jump XL vestiging. Mijn dochter wel, die is er al eens vaker geweest tijdens een feestje van een vriendje. Sindsdien, wil ze niets liever dan haar kinderfeest bij Jump XL vieren. Gelukkig hoef je voor een locatie niet ver te rijden, er zit er altijd wel een Jump XL locatie bij jou in de buurt. Wij brachten een bezoek aan Jump XL Waalwijk, waarbij een wens in vervulling is gegaan.

kinderfeest bij Jump XL mamazetkoers

Wat is Jump XL?

Voor wie, net als ik, nog nooit bij een Jump XL vestiging is geweest zal ik eerst meer vertellen over deze exploitant. Jump XL is een indoor trampolinepark. Wie denkt dat het alleen springen op een trampoline is heeft het mis, bij Jump XL zijn ze altijd bezig om de jump ervaring naar een hoger niveau te tillen. Ze beschikken daarnaast ook over een groot aantal attracties, zoals de Jump Tower, de Dodge Ball Area en de uitdagende Ninja Course!

Naast het jumppark beschikt de vestiging in Waalwijk ook nog eens over een ruim zitgedeelte waar je als niet springer rustig kan genieten van je kopje koffie (en eventueel kunt werken), je kindje zijn kinderfeest viert of de springer even bij kan komen. Ideaal!

Datum vastleggen & pakket kiezen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een kinderfeest bij Jump XL. Zo is er een keuzenmogelijkheid om dit met of zonder eten te doen, kun je zelf het aantal kinderen bepalen, is er ruime keuze over de duur van het feestje en het aantal minuten springen. Wij hebben gekozen voor het feestje met 60 minuten springen inclusief eten met 7 vriendjes. In totaal duurt het feestje dan 2,5 uur. Wat op een vrijdag na school meer dan prima is, zeker omdat sommige kinderen daarna ook nog door moesten naar een sportclub of muziekles.

De datum hebben we dus helaas moeten verplaatsen door het breken van een teen bij mijn dochter. Het was ontzettend fijn dat Jump XL daar totaal niet moeilijk over deed en goed met mij mee dacht om het zo goed mogelijk op te lossen. Het contact verliep gemakkelijk via telefoon en e-mail, heel erg fijn.

Zo zag het kinderfeest bij Jump XL eruit!

Op de dag van het feestje moest de niet meer zo kleine dame eerst nog een dag naar school, maar daarna was het dan eindelijk zover om te verzamelen bij Jump XL Waalwijk! Het eerste half uur hebben we gebruikt om een liedje te zingen voor de jarige, wat te drinken en hebben we alle cadeautjes uitgepakt. Daarna was het tijd om ons klaar te maken voor het springen. Ik kan iedereen overigens aanraden om de kinderen in gymkleding (zonder schoenen) te laten jumpen. Bij het kinderfeestje zijn de speciale Jump XL sokken inbegrepen, dit is verplicht in verband met de veiligheid.

Ik moet eerlijk bekennen dat een uur jumpen snel voorbij gaat, erg snel! Achteraf gezien had ik misschien beter voor anderhalf uur kunnen kiezen. Dan is er tussendoor ook tijd om wat te komen drinken en te kletsen, nu was dat zonde van de springtijd. Wijze les laten we maar zeggen 😉 .

Na het springen hebben we allemaal heerlijk genoten van een frietje met een snack en een waterijsje toe. Het eten (frietjes met een snack en saus naar keuze + ijsje) en de ranja zijn overigens allemaal inbegrepen bij het feestje. Na afloop hebben we iedereen moe, voldaan en met een toffe armband en kortingskaart weer thuis afgezet!

Onze ervaring

Ize was ontzettend enthousiast over haar kinderfeest bij Jump XL en voor haar had het allemaal nog veel langer mogen duren. Hoewel kinderfeestjes soms erg druk kunnen zijn hoefde ik zelf weinig te doen. Het springen doen de kinderen allemaal zelf en is er geen controle vanuit mij nodig. In de hal zelf lopen mensen van Jump XL rond om de veiligheid te waarborgen en indien nodig kinderen te helpen of aan te spreken. Dat geeft een goed gevoel. Alle kinderen vonden de andere attracties ook heel gaaf en hebben zich ontzettend goed vermaakt.

Ikzelf zat dus lekker rustig in de aparte ruimte aan de voor ons gereserveerde tafel met een goede bak koffie. Rustig was het zeker, want de ruimte waar je kunt zitten is voorzien van een glazen wand, hierdoor zie je de kinderen wel maar hoor je ze veel minder. Stiekem toch best fijn. Graag had ik meer leuke foto’s hier gedeeld maar wegens de privacy van de kinderen doe ik dat niet.

Tot slot..

We kijken met een goed gevoel terug op het geslaagde kinderfeest bij Jump XL van Ize. Ik weet zeker dat zijzelf en haar vriendjes het er nog lang over hebben wanneer ze elkaar weer zien. Wijzelf hebben de gekregen kortingscode alweer gebruikt, het snakte naar meer. Nu ben ik benieuwd, heb jij al ervaring met Jump XL kinderfeestjes? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

De producten in dit artikel heb ik gekregen: #mamazetkoersAD. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van het artikel. 

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis