Ligt het aan mij of is het ontzettend moeilijk om voor de heren een tof cadeau te scoren met de feestdagen? Ik weet nog goed dat ik vroeger mijn vader elk jaar dezelfde ‘Spaanse’ sloffen cadeau deed, want ik wist het echt niet. Ik denk dat als ik heel eerlijk ben, hij ook steevast dezelfde kleur kreeg ook. Jammer, want als je eenmaal weet waar je moet zoeken zijn er genoeg toffe cadeautjes voor mannen. Daarom deel ik in dit artikel 5 kerstcadeautjes voor mannen! Lees je mee?

5 kerstcadeautjes voor mannen!

Geef je al jaren, net zoals ik, je vader/man/liefde/broer/vriend hetzelfde cadeau en wil je dit jaar met de feestdagen beter voor de dag komen? Geef dan een van onderstaande kerstcadeautjes voor mannen cadeau!

1. Cadeauset heren sjaal en muts

HvH spcial media0157 mamazetkoers kerstcadeautjes voor mannen

Je eerste gedachte is vast, ik ga toch geen saaie sjaal cadeau doen? Tja, het is maar net hoe je het bekijkt. Want saai is interpretabel. De sjaal op de afbeelding hierboven is geen gewone katoenen sjaal maar een sjaal van hoge kwaliteit. De sjaal is namelijk gemaakt van wol, viscose, polyamide en kasjmier. Uiteraard is de sjaal in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen en wordt geleverd in een prachtige luxe geschenkverpakking. Mijn man geef ik deze kerst deze sjaal én bijbehorende muts cadeau.

2. Bier & … geschenkset

Bij Hemd voor Hem verkopen ze niet alleen alles om de man goed aan te kleden maar hebben ook leuke geschenkverpakkingen in hun assortiment. Zoals geschenkset met lekkere bier en sokken, of bieren met een prachtige sjaal. Op deze manier geef je een cadeau met een knipoog. Wil je het nog iets bonter maken? Kies dan voor een geschenkset met bijvoorbeeld Happy Socks erin.

3. Een Kerstpakket

Wil je echt een statement maken? Dan geef je natuurlijk geen geurtje, want in mijn ogen is dat pas saai. Nee, je geeft hem een kerstpakket. Om hem te belonen voor zijn harde werk, hij er altijd voor je is of wat de reden dan ook is. Het pakket kun je natuurlijk zelf maken maar zijn ook kant-en-klaar te bestellen.

4. Manchetknopen

smokingsfeer018 mamazetkoers

Ik denk dat de foto hierboven al genoeg zegt waarom dit item in mijn top 5 gekomen is. Afgelopen september waren mijn man en ik 7 jaar getrouwd, ik heb hem toen ook manchetknopen cadeau geven. Wel een setje met een bijzondere betekenis: ze hadden de vorm van een fiets. Als er iets is wat mijn man graag doet is het fietsen. Op die manier kan hij aan zijn zakelijke outfit alsnog een stukje van zichzelf toevoegen en laten zien. Voor naar een feestje kunnen ze natuurlijk ook!

5. Voor de man met een baard

Nu heeft geen enkele man in mijn familie en vriendenkring een enorme baard, toch wil ik hem wel even hier benoemen. De man met een baard wint namelijk terrein. Daarnaast, als je graag wilt dat je vriend zijn baard laat staan, dan kan dit pakket een mooie motivatie zijn. Ik heb het over een luxe giftbox met verzorgingsproducten voor de baard. Want een baard is natuurlijk geen probleem, míts deze goed verzorgd is.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel met 5 kerstcadeautjes voor mannen! Ik hoop je via dit artikel geïnspireerd te hebben. Nu ben ik benieuwd, aan wie geef jij elk jaar hetzelfde cadeau? Laat het me weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram.

Liefs Francis

Dit artikel is middels een samenwerking met Hemd voor Hem tot stand gekomen. Dit doet niets af aan de echtheid en oprechtheid van dit artikel. Meer informatie? Lees dan de informatie op mijn zakelijke pagina.

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis