We zitten nog vol in de zomer maar toch is het al slim om naar de kledingtrends voor het najaar te bekijken. Voor je het weet zijn alle leuke items in de maat die jij moet hebben al weg. Althans: dat is dus iets wat mij altijd overkomt. Zo greep ik ook eens mis op een zomerjas aan het einde van de winterperiode. Blijkbaar koop je die niet in de zomer zelf en dat geldt dus ook voor de najaarscollectie! Nieuwsgierig geworden naar de kledingtrends voor mannen dit najaar? Lees dan snel verder.

Welke kledingtrends voor mannen zijn hip dit najaar?

Persoonlijk ben ik dol op het najaar, niet om de regen maar om de mooie kleuren van dit seizoen. Zowel buiten aan de bomen als de collecties voor mijzelf en mijn man. Ik houd van de wat warmere tinten. Ben jij net als ik fan van dit seizoen? Lees hieronder dan de kledingtrends het dit najaar voor de mannen helemaal zijn!

De coltrui

Sommige gruwelen ervan maar ik ben fan, zeker in de uitvoering van een dunne stof die goed aansluit. Hip op een chino of spijkerbroek kan ook prima met een blazer gecombineerd worden voor een nettere look.

Een van dé trends van dit najaar is kleding van het merk Stone Island. Alle items van dit merk zitten comfortabel en zijn zowel netjes als casual te dragen. Zo ook een trui van Stone Island waarbij je de keuze hebt voor een stoere pullover voor de ene dag en een gebreide versie voor de echte koudere dagen. Die pullover kun je trouwens ook nog gewoon dragen op een korte broek wanneer het zonnetje nog even doorbreekt!

De spijkerjas

Nu heb ik het niet over de standaard uitvoering van de spijkerjas maar eentje met een bondje erin. Ik had die vorig jaar al een gescoord voor mijn zoontje maar dit jaar heeft mijn man er voor zichzelf ook een gevonden. Ontzetten hip en stoer!

Casual overhemd

Vergeet de polo en kijk eens naar een casual overhemd met korte of lange mouwen. Ben ik de enige die de polo een verschrikking vindt? Op de een of andere manier komt hij nooit meer mooi uit de was en strijken is al helemaal niet te doen. Gelukkig zien we de polo ook een beetje naar de achtergrond verdwijnen in de kledingtrends en krijgt het overhemd steeds meer aandacht. Zo zijn er steeds meer variaties te koop.

De spijkerbroek

De spijkerbroek is altijd goed, persoonlijk ga ik dan voor een wat wijder vallend exemplaar maar de verschillen zijn bij de mannenboeken wat minder groot dan bij de dames. Draag er dus een die je fijn vindt zitten. Het model? Liever niet te strak! Met een goede spijkerbroek zit je altijd goed.

Tot slot..

Dit was hem dan, mijn artikel met kledingtrends voor mannen dit najaar. Nu eerlijk zeggen, ben je net als ik ook fan van de coltrui of een ander kledingstuk in dit artikel? Laat het me dan weten bij de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Je mag me ook altijd een privé berichtje sturen via de contactpagina.

Liefs Francis

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Dat kan met de button hieronder:

Nieuwsbrief100
Facebook252
Instagram1k
Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn1k
LinkedIn
Share

foto homepage vierkant mamazetkoers voor de moeder die zichzelf durft te zijn

Lieve lezer, beste hardwerkende mama,

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat iedere moeder zichzelf durft te zijn.
Laat me je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen en vooral jezelf durven te zijn!

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

Liefs Francis